Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az Onyx Cinder nevű hajó droidja is kapjon egy topikot. Kíváncsi vagyok, hogy milyen régi lehet és hogy milyen lesz majd a kapcsolata a gyerekekkel és Joddal. :)

skeleton-crew-nick-frost-interview-ff_c6

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szerintem ez a droid nagyon sok mindent nem tud már - ahogy mondták, a patkányizé megette az agyát. Vagy az évek... évtizedek... évszázadok. Nem egy Huyang, az tuti. :) 

Engem amúgy a 2002-es Treasure Planet (A kincses bolygó) című Disney rajzfilm egyik szereplőjére, a BEN nevű droidra emlékeztet, ami szintén egy kalózkapitányé volt, és kivették a memóriáját, így semmire sem emlékezett, hovatovább, száz évig volt magányos a gazdája halála miatt. Ráadásul emiatt eléggé gyagya volt és harsány. SM-33-ból utóbbi kettő kimaradt, de a többi stimmel. Ráadásul a Treasure Planet is A kincses sziget feldolgozása, amivel a Skeleton Crew nem csekély hasonlóságot mutat.

Hozzászólás ideje:

Egyébként milyen régóta lehet ott ez a kis lény? Abból kiindulva, hogy jó régóta lehet ott az a hajó, úgy, hogy folyamatosan zárva volt, tehát nem lehetett belőle kijönni, akkor a kis rágcsálónak is már eleve bent kellett lennie amikor lezuhant a hajó, nem? Legalábbis nekem nem tűnt úgy, hogy azt az ajtót a közelmúltban kinyitották volna, bár SM-33 mintha az ajtónyitón lett volna az első részben mikor lekapcsolva megtalálják... Mindenesetre szívós kis lény lehet.

Hozzászólás ideje:

Az a hajó már rég nem szigetelt. Amikor a gyerekek bemennek, itt-ott a falak mentén látható a fenti fák gyökerei. Egyebek mellett pont SM-33-at is elkezdte már benőni a növényzet. Lehet, hogy nincs még közvetlen kapcsolat az utastér és a külvilág között, és a sérülések relatíve kicsik, így a vákuum még nem okoz nagy gondot, de az tuti, hogy a külső hély már több helyen megsérült, és a növények a kábelek, szellőzőjáratok, az egyéb csövek és hasonlók mentén bejutottak a hajóba, így a kisebb állatok is bejuthattak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.