Bence1997 Hozzászólás ideje: November 20. Hozzászólás ideje: November 20. Az Onyx Cinder nevű hajó droidja is kapjon egy topikot. Kíváncsi vagyok, hogy milyen régi lehet és hogy milyen lesz majd a kapcsolata a gyerekekkel és Joddal. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 20. Hozzászólás ideje: November 20. Szerintem a gyerkőcök imádni fogják. Legalábbis a kikerült részlet alapján erre számítok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 20. Hozzászólás ideje: November 20. A hivatalos oldal is bevezeti a droidot és a megformálóját. https://www.starwars.com/news/skeleton-crew-nick-frost-interview?cmp=smc|15311343408 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 18:53 Hozzászólás ideje: Vasárnap 18:53 Szerintetek SM-33 tudja, hogy egy patkány él a fejében? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:00 Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:00 Szerintem tudnia kell. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:04 Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:04 Szerintem nem tudja. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:52 Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:52 Szerintem tudja, csak nem zavarja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 20:18 Hozzászólás ideje: Vasárnap 20:18 Remélem kiderül majd később. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Vasárnap 23:13 Hozzászólás ideje: Vasárnap 23:13 Szerintem ez a droid nagyon sok mindent nem tud már - ahogy mondták, a patkányizé megette az agyát. Vagy az évek... évtizedek... évszázadok. Nem egy Huyang, az tuti. Engem amúgy a 2002-es Treasure Planet (A kincses bolygó) című Disney rajzfilm egyik szereplőjére, a BEN nevű droidra emlékeztet, ami szintén egy kalózkapitányé volt, és kivették a memóriáját, így semmire sem emlékezett, hovatovább, száz évig volt magányos a gazdája halála miatt. Ráadásul emiatt eléggé gyagya volt és harsány. SM-33-ból utóbbi kettő kimaradt, de a többi stimmel. Ráadásul a Treasure Planet is A kincses sziget feldolgozása, amivel a Skeleton Crew nem csekély hasonlóságot mutat. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 07:45 Hozzászólás ideje: Hétfő 07:45 Meg aztán ki tudja hány éve, évszázada nem volt bekapcsolva? Egy ilyen kis lény csak úgy fészkelhetett bele ha a droid nem aktív, ergo az nem is tudott róla. Amúgy tök aranyos, hogy snowballnak SM-33 tulajdonképpen a lakása. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Hétfő 20:03 Hozzászólás ideje: Hétfő 20:03 Egyébként milyen régóta lehet ott ez a kis lény? Abból kiindulva, hogy jó régóta lehet ott az a hajó, úgy, hogy folyamatosan zárva volt, tehát nem lehetett belőle kijönni, akkor a kis rágcsálónak is már eleve bent kellett lennie amikor lezuhant a hajó, nem? Legalábbis nekem nem tűnt úgy, hogy azt az ajtót a közelmúltban kinyitották volna, bár SM-33 mintha az ajtónyitón lett volna az első részben mikor lekapcsolva megtalálják... Mindenesetre szívós kis lény lehet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Hétfő 23:18 Hozzászólás ideje: Hétfő 23:18 Az a hajó már rég nem szigetelt. Amikor a gyerekek bemennek, itt-ott a falak mentén látható a fenti fák gyökerei. Egyebek mellett pont SM-33-at is elkezdte már benőni a növényzet. Lehet, hogy nincs még közvetlen kapcsolat az utastér és a külvilág között, és a sérülések relatíve kicsik, így a vákuum még nem okoz nagy gondot, de az tuti, hogy a külső hély már több helyen megsérült, és a növények a kábelek, szellőzőjáratok, az egyéb csövek és hasonlók mentén bejutottak a hajóba, így a kisebb állatok is bejuthattak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.