Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 24. Hozzászólás ideje: 2024. December 24. (szerkesztve) 5. rész - You Have a Lot to Learn About Pirates / Még sokat kell tanulnotok a kalózokról Írta: Myung Joh Wesner Rendezte: Jake Schreier Helyszín: Lanupa, At Attin Szereplők: Wim - Ravi Cabot-Conyers Fern - Ryan Kiera Armstrong Neel - Robert Timothy Smith KB - Kyriana Kratter Jod Na Nawood - Jude Law Wendle - Tunde Adebimpe Fara miniszterhelyettes - Kerry Condon Nooma - Geneva Carr Cthallops - Patrick Seitz Pokkit - Kelly Mcdonald Brutus kapitány - Fred Tatasciore Gunter - Jaleel White Beef - Dominc Burgess Tak Rennod - Colin Follenweider Snowball SM-33 - Nick Frost Történet A kis csapat a veszélyekkel teli kalóztanya, Lanupa felé veszik az irányt abban a reményben, hogy ott megtalálják az At Attin koordinátáit. Érdekességek - A huttnak felszolgáló troglof egy olyan faj, amelyet először a Star Wars: Az utolsó Jedikben láthattunk, amikor egy játékot futtatott a Canto Bight kaszinójában. - A fejvadász Pokkitet Kelly MacDonald alakítja, aki Merida hangját adta a Merida, a bátorban. - Közelebbről szemügyre véve, megfigyelhető néhány vakációzó muun, akik sárfürdőt vesznek a hivatalos látogatásuk során. Pár kitétel. 1. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni. 2. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki. 3. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt. 4. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat. Szerkesztve: 2024. December 28. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. (szerkesztve) Úristen, ha van olyan csoport, hogy valaha volt legjobb sorozatepizódok, ez a rész lazán közéjük tartozik. A humor, a világ, az események. Komolyan, nem is tudom hol kezdjem, minden perce tetszett! A szülők kapják az elejét, és jó is volt, hogy nem tétlenkednek, de neeem, nem kapnak külön részt. Aztán kapunk egy új bolygót, kicsit Canto Bight, kicsit Alderaan, kicsit Nal Hutta, nagyon tetszik. Nagyon jó poénok voltak, ezt ki kell emelni! Jod teljesen kiismerhetetlen. Nagyon egyedi karakter jól eljátszva! Hutt, Muunok, óriási kedves fókaszörny, indianajonesos csapdák, múmia utalás, ki mit akar. Wim fénykardot akar. És igen! Nincs sw tartalom fénykard nélkül! Amúgy szép darab, de lényeg, hogy jó, hogy semmire sem ment vele. Jól áll a sorozatnak, olyan őszinte. Hiteles, ahogy a képünkbe tolja, "te is így jártál volna." Wim apjánál éreztem még ezt, mert tök izgi volt, de azonnal lebukott, mint mindenki, aki nem született csaló! 10/10, remélem nem csak nálam, ilyen ajándékot kívántam magunknak. Szerkesztve: 2024. December 25. - csoli1138 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. (szerkesztve) Még nekem sincs időm többet írni róla, de elsőre nagyon egyetértek @csoli1138 minden sorával! Elképesztően nézett ki az epizód és a sztori.... Minden rész egy hatalmas meglepetés, pedig nem úgy indulnak általában, aztán olyan bomba lesz belőle a végére, hogy az ember csak tátott szájjal kapkodja a fejét. Szerkesztve: 2024. December 25. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Jod karaktere továbbra is érdekes, tényleg látszik rajta, hogy a gyerekekkel szemben néha nagyon vissza kell fogja magát és csak eszközök a célja eléréséhez. Az meg a rész által egyértelművé vált, hogy nem bűvésztrükközik hanem tényleg erőhasználó. Mikor Wim tartotta a fénykardot pont azt vártam, hogy majd biztos fordítva tartja Kinézetre nekem HR-es volt. Valószínűleg az At Attin tényleg valamiféle pénznyomdaként működhet és akkor az Örök Kincs megnevezés is találó, ha annyit nyomatsz magadnak amennyit akarsz. Ha meg már a pénz akkor beigazolódott a sejtés, hogy a Hattan-októl a jószágokat nem a dattarikkal szerezte meg Jod. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. (szerkesztve) Jod szerintem egykor tényleg Jedinek tanulhatott. "Amire figyelsz, az a világod" - azért ezt szerintem nem magától szülte csakúgy így szóról szóra . Aztán valami történhetett, hogy elkerült tőlük, és így elzüllött... Talán elrabolta egy kalózbanda a Jediktől? Nagyon kíváncsi leszek az ő háttértörténetére. Maga az epizód egyébként az Indiana Jones 3. részére emlékeztetett, főleg a hegy gyomrában lévő rész, ahol csapdák, meg mindneféle fejtörők között kellett eljutni a "Szent Grálhoz" Szerkesztve: 2024. December 25. - Yoda József 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Ez a Qui-Gon idézet megdobogtatta a szívemet. Lehet jelzés arra, hogy valóban volt köze a Jedikhez. Érdekes volt még, hogy a korábbi kapitány hologramját nem mutatták. Talán vele is lesz még valami kavarás? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Amúgy vajon szándékosan volt elrejtve a kapitány arca? A hangja se volt a stáblistán feltüntetve. Csak nem valami ismerős karakter lesz? Illetve, másik teória még, amit olvastam máshol: a kapitány lehet mégsem halt meg, és most ő lenne az At Attinon a Supervisor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Etért is írtam fentebb... Tök jó colt, hogy SM-33 hangja olyan, mint a kapitányé. Egyébként lehet droid? Bár ezt Jod említette volna. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. (szerkesztve) Egyesek már elemezgették a holofelvételt, és egy weequay-nek látják... Hondo? Megmondom őszintén, én nem látom bele Szerk: na jó, ebben tényleg lehet valami... Szerkesztve: 2024. December 25. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hát ebből még bármi lehet, és a hangja se Hondóé volt. A nevéről nem is beszélve. Ráadásul már elég régen volt, ezért ha Hondo lett volna arról már tudnánk szerintem. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. (szerkesztve) Hát igen, Hondóra nem volt jellemző, hogy több álneve lett volna, ez gyengíti a teóriát. Én sajnálnám mondjuk, mert ez a sorozat a témája miatt kiváló alkalom lenne az ő élőszereplős szerepeltetésére. Egyébként nem ő lenne az első animációs karakter, akit nem a szinkronhangja alakít előszereplősben, szóval a hangja alapján nem ítélnék - arról nem is beszélve, hogy egy holofelvétel hangja manipulálható is Szerkesztve: 2024. December 25. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Jod ismeri a hajó és a kapitány történetét. Hány sörbe fogadjunk, hogy nem Hondo az? A sorozat előtt olyat is mondtak, hogy semmilyen ismert komolyabb szereplő nem fog feltűnni benne. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Tovább is van, mondjam még? a francia szinkronban a kapitány hangja egyezik Hondóéval Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. És a magyarban? Amúgy ez már erősebb érv amellett, hogy Hondo lehet, de hogy ezt hogy fogják összerakni ha tényleg ő, azt nem tudom. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Kíváncsiságból meghallgattam magyarul is, és összevetettem Hondo TCW 5. évados hangjával, azzal nem egyeznek. Azt már nem ellenőriztem, hogy Hondónak végig konzisztens volt-e a magyar hangja Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Engem leginkább az érdekelne, hogy Jod miért csak most vette át a hatalmat Ferntől ezzel a kihívás trükkel, amikor bármikor élhetett volna vele eddig is. Most érzi, hogy nem kell vesztegetnie az időt meggyőzéssel, hanem teszi, ami őt közelebbviszi a céljához? Vajon a pénzverde elég vonzó kincs számára? Csak mert mintha ennek megismerése után döntött úgy, hogy kooperáló szövetséges helyett főnökké avanzsál. S azért egy pénzverdét nem olyan könnyű pénzzé tenni, nem lehet elvinni, eladni, azt működtetni kell, ráadásul alapanyag is kell hozzá, ami biztos egy értékes fém. Szóval nem annyira könnyű gyorsan hasznot húzni belőle. Ez pedig fontos kérdés, hiszen ezen múlik, hogy betartja-e az alkut, hazaviszi-e a gyerekeket. Jod amúgy továbbra is kiismerhetetlen, vérbeli kalóz. Nem hiszem, hogy bántaná a gyerekeket, nekem úgy tűnik, kicsit régi önmagát látja bennük. Nekem is adja magát, hogy padawan volt, aki elveszett vagy elrabolták, s az élet nevelte haszonlesőnek. Ennek még ki kell derülnie. A rész egyébként remek volt, minden szempontból. Kár, hogy már csak 3 epizód van hátra. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. 22 perccel korábban, Yoda József írta: Kíváncsiságból meghallgattam magyarul is, és összevetettem Hondo TCW 5. évados hangjával, azzal nem egyeznek. Azt már nem ellenőriztem, hogy Hondónak végig konzisztens volt-e a magyar hangja Nem írják a színész nevét? 7 perccel korábban, Pildi írta: Engem leginkább az érdekelne, hogy Jod miért csak most vette át a hatalmat Ferntől ezzel a kihívás trükkel, amikor bármikor élhetett volna vele eddig is. Most érzi, hogy nem kell vesztegetnie az időt meggyőzéssel, hanem teszi, ami őt közelebbviszi a céljához? Vajon a pénzverde elég vonzó kincs számára? Mert mindent megtudott amire szüksége volt. A koordinátákat, a kincs mibenlétét, ergo minden olyan körülmény megszűnt, ami miatt eddig szüksége volt a gyerekekre. Jod nem jó ember. Ahogy belegondolt mi hullott az ölébe egyből lehullik az álarc róla. Savval kinyír egy rakat embert, Wiméket pedig teljesen "megsemmisíti". @Dzséjt épp az előző rész kapcsán fejtegette milyen ember lehet valójában Jod. Jól gondolkodott vele kapcsolatban. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. 25 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mert mindent megtudott amire szüksége volt. A koordinátákat, a kincs mibenlétét, ergo minden olyan körülmény megszűnt, ami miatt eddig szüksége volt a gyerekekre. Jod nem jó ember. Ahogy belegondolt mi hullott az ölébe egyből lehullik az álarc róla. Savval kinyír egy rakat embert, Wiméket pedig teljesen "megsemmisíti". @Dzséjt épp az előző rész kapcsán fejtegette milyen ember lehet valójában Jod. Jól gondolkodott vele kapcsolatban. Elfogadom, hogy nem jó ember. Bár a kalózokért annyira nem kár, amúgy is az életükre törtek, s úgy harcolt a túlerő ellen, ahogy tudott. De a gyerekek nem sokat tettek hozzá a tudásához az At Aghran óta, már ott is átvehette volna a hatalmat. Miért pont most tette meg? Ameddig eljutottak, az nagyobb részt a saját érdeme, ha végig ő lett volna a kapitány, akkor sem lettek volna hátrébb. Ennek az okát firtatom. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Akkor még elég ködös volt az egész. A gyerekekre még szüksége lehetett, ezért nem bántotta őket. Emlékezz vissza amikor azt mondta Kh'ymmnél, hogy a gyerekek maguk a térkép. Ez olyan, mint a börtönből való szökés. Onnan is leléphetett volna, de csak akkor tette amikor arra a legjobb esély kínálkozott. Itt is akkor dobta le az álarcát amikor már nem volt szüksége a gyerekekre. Legalábbis abban a formában nem, ahogy eddig. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. (szerkesztve) 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nem írják a színész nevét? Mert mindent megtudott amire szüksége volt. A koordinátákat, a kincs mibenlétét, ergo minden olyan körülmény megszűnt, ami miatt eddig szüksége volt a gyerekekre. Jod nem jó ember. Ahogy belegondolt mi hullott az ölébe egyből lehullik az álarc róla. Savval kinyír egy rakat embert, Wiméket pedig teljesen "megsemmisíti". @Dzséjt épp az előző rész kapcsán fejtegette milyen ember lehet valójában Jod. Jól gondolkodott vele kapcsolatban. Ennyi erővel ki is nyírhatta volna őket, ha már nincs rájuk szüksége. Valami azért lehet még itt, akár azon kívül is, hogy valamennyi emberség csak szorult bele. Ja, látom, ezt írtad te is kb Szerkesztve: 2024. December 25. - Yoda József 1 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Az szerintem fix, hogy a kapitány weequay volt, nem véletlen ugyanazok a kinövések vannak a trónon is mint Hondonak. Valami csavar biztos lesz a kilétével kapcsolatban, különben mutatták volna. Lehet kiderül, hogy igazából nő és Wim anyja Jod meg elég idős ahhoz, hogy a 66-os idején lehetett padawan. Valószínűleg ahogy Kanan, úgy ő is próbált megélni ahogy tudott, aztán belesodródott a kalóz életbe. Már ahogy a fénykardot a kezébe vette is látszott, hogy tudja hogyan kell használni. 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. 58 perccel korábban, NorbiLordi írta: Valami csavar biztos lesz a kilétével kapcsolatban, Lehet, hogy Hondo apja. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Akkor még elég ködös volt az egész. A gyerekekre még szüksége lehetett, ezért nem bántotta őket. Emlékezz vissza amikor azt mondta Kh'ymmnél, hogy a gyerekek maguk a térkép. Ez olyan, mint a börtönből való szökés. Onnan is leléphetett volna, de csak akkor tette amikor arra a legjobb esély kínálkozott. Itt is akkor dobta le az álarcát amikor már nem volt szüksége a gyerekekre. Legalábbis abban a formában nem, ahogy eddig. 1 órával korábban, Yoda József írta: Ennyi erővel ki is nyírhatta volna őket, ha már nincs rájuk szüksége. Valami azért lehet még itt, akár azon kívül is, hogy valamennyi emberség csak szorult bele. Ja, látom, ezt írtad te is kb Pontosan. Kinyírhatta volna őket, de nem tette, csupán átvette a hatalmat. Valamiféle sorsközösséget érez velük, ebben biztos vagyok. Ha pedig Jedi padawan volt valaha, akkor akármilyen gaztetteket vitt végze eddig, gyerekekkel szemben meg lehet még szíve mélyén a jóság, hogy ne ártson nekik. És most végül arra jutottam magamban, hogy azért nem előbb vette át a hatralmat, mert könnyebb volt velük, amíg együttműködtek, mint most, amikor színt vallott és foglyokként a maradék bizalom is megszűnt irányában, lám, egyből meg is lógtak tőle. Most megtehetné, hogy hátrahagyja őket, de azt gondolom, hogy nem fogja. Egyrészt azért, mert még mindig hasznára lehetnek az At Attin felé, másrészt az előbb leírtak miatt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. 3 órával ezelőtt, Pildi írta: Engem leginkább az érdekelne, hogy Jod miért csak most vette át a hatalmat Ferntől ezzel a kihívás trükkel, amikor bármikor élhetett volna vele eddig is. Most érzi, hogy nem kell vesztegetnie az időt meggyőzéssel, hanem teszi, ami őt közelebbviszi a céljához? Szerintem azért nem játszotta ki eddig ezt az adu ászt, mert nem tudta, hogy az At Atinon tényleg van végtelen kincs. Ha kincs nincs, még felmarkolhatja a jutalmat a gyerekek hazaviteléért. Most viszont kiderült, hogy egy egész pénzverde állhat a rendelkezésére, és még Han Solo sem tudna akkora jutalmat elképzelni, ami ezt túllicitálná. Ami a részt illeti, hát ez zseniális volt. Már a múltheti rész óta kíváncsi vagyok, meddig tartja fenn a maszkot, és azért itt már a rész során többször is látszott, hogy kezd elfogyni a türelme. Ő mégis csak egy kalóz, ezek meg gyerekek, és nem az Anakin Skywalker fajtából, aki úgy viselkedik, mintha felnőtt lenne. Ezek itt gyerek gyerekek, szeleburdiak, játszanak, sok dolgot nem is igazán tudnak felfogni. Még Fren és KB képes valamennyire lépést tartani Joddal, mert ők láthatóan öregebbek, valamivel érettebbek, de még ők is le vannak maradva. És amikor Jodnak már nem volt szüksége rájuk, lendületet is vett, és pont az jött, amire számítottam. Hogy porig fogja alázni Frent azért, amit művelt az elmúlt napokban. Igazából csoda, hogy esélyt adott neki a megadáshoz. Mondjuk talán azért annyira nem elvetemült, hogy gyerekeket gyilkoljon - vagy csak szüksége van rájuk túszokként. Nem tudhatja, mi vár rá az At Attinon, nem árthat, ha van néhány "eszköz" nála, amivel alkupozícióba kerülhet. Amúgy a savfürdős győzelem, hát ez is remek volt. Jól összepasszolt azzal, amit az évad elején láttunk Silvótól. Ez a fajta kegyetlenség nagyon jól jellemzi a karaktert. És egyelőre nem hiszem, hogy Jod megváltásra kerül. Oké, az szerintem most már egyértelmű, hogy Jedi kiképzésben részesült. Szó szerint idézett Qui-Gon Jinn-től egy Jedi tant, ami kombinálva az Erőképességgel, és most már fénykardja is van - ez a csávó valaha Jedi volt. Aztán vagy túlélte a 66-os parancsot, és Baylan Skoll-hoz hasonlóan nem meghúzta magát, hanem magánvonalon más irányba indult (Baylan zsoldos lett, Jod kalóz), vagy a rossz magaviselete miatt már a 66-os előtt kidobták a Jedi Rendből, mert mondjuk elbukta a próbákat, vagy rettenetesen rosszúl teljesített padawanként. A rész fénypontja viszont számomra a Lanupa volt. Egy újabb luxusvilág, mint Cantonica, ahol az élvhajhászás és a tespedés a menő. És micsoda fajok: hutt (hát ez mekkora volt ), muunok (a Bankár Klán képviseletében, gondolom), trgolof, és így tovább. Külön érdekesség, hogy a legtöbb faj az ep8 Canto Bight jelenetéből származott, ami gondolom nem a véletlen műve. Imádtam ezt a bolygót, na. Az Onyx Cinder története is napvilágot látott, bár itt azért el tudtam volna viselni, ha elmondják, mennyi idő telt el azóta, hogy Tak Rennod "elhagyta". Apropó, szerintem annak még lesz jelentőssége, hogy nem láthattuk rendesen a hologramját. Lehet hogy ő az At Attinon a felvigyázó, akit előbb fogunk látni, minthogy lehullna a lepel a valódi kilétéről? Szóval, baromi jó rész volt, kalandos, fordulatos, és szépen következett minden az eddigiekből. Még több ilyet, minél gyorsabban. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. 26 perccel korábban, Pildi írta: Pontosan. Kinyírhatta volna őket, de nem tette, csupán átvette a hatalmat. Plusz egyből fogdába akarta őket zárni. Csak azért akarhatja őket, mert még az At Attinon jól jöhetnek ha úgy hozza a szükség. Túl megengedő vagy Joddal szemben. Majdnem elvágta egy kislány nyakát. 28 perccel korábban, Dzséjt írta: Szó szerint idézett Qui-Gon Jinn-től egy Jedi tant, ami kombinálva az Erőképességgel, Erre jött még az a tanácsa Wimnek, hogy felejtse el a szüleit és a múltját, ahogy ő tette. Ez szintén a Jedikre jellemző. Baromi kíváncsi vagyok hogy jutott eddig. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. 55 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Túl megengedő vagy Joddal szemben. Majdnem elvágta egy kislány nyakát. Fenyegette, de ha el akarta volna vágni a torkát, akkor elvágja. Tudjuk, hogy nem szívbajos. Ráadásul előbb szép szóval próbálkozott, s csak akkor került elő a kése, amikor Fern rátámadt, s leginkább azért, hogy Fern vegye komolyan a kérését a megadásra. Szóval igen, én továbbra is azt gondolom, hogy nem akarja bántani őket, csupán véget vetett a Fern kapitány hű alkalmazottja című színjàtéknak. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. (szerkesztve) 8 perccel korábban, Pildi írta: Szóval igen, én továbbra is azt gondolom, hogy nem akarja bántani őket, csupán véget vetett a Fern kapitány hű alkalmazottja című színjàtéknak. Az én fent ecsetelt felvetésem is valid szerintem, hogy szimplán túszként akarja őket használni. Hogy lenne könnyebb bejutnia a rejtőzködő szupertitkos bolygóra? Azzal, ha ott van nála néhány helyi lakos gyermeke túszként, vagy ha tök egyedül érkezik azzal a hajóval, amivel a gyerekek távoztak? Még mindig értékesebbek élve, mint holtan. Szerkesztve: 2024. December 25. - Dzséjt 1 1 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. 9 perccel korábban, Pildi írta: Fenyegette, de ha el akarta volna vágni a torkát, akkor elvágja. Tudjuk, hogy nem szívbajos. Ráadásul előbb szép szóval próbálkozott, s csak akkor került elő a kése, amikor Fern rátámadt, s leginkább azért, hogy Fern vegye komolyan a kérését a megadásra. Szóval igen, én továbbra is azt gondolom, hogy nem akarja bántani őket, csupán véget vetett a Fern kapitány hű alkalmazottja című színjàtéknak. Lehet így is, de nekem túl fenyegető volt Jod viselkedése. A kincs nagysága miatt visszaváltozott azzá a kalózzá akit az első rész elején láttunk. 3 perccel korábban, Dzséjt írta: Az én fent ecsetelt lehetőségem is valid szerintem, hogy szimplán túszként akarja őket használni. Hogy lenne könnyebb bejutnia a rejtőzködő szupertitkos bolygóra? Azzal, ha ott van nála néhány helyi lakos gyermeke túszként, vagy ha tök egyedül érkezik azzal a hajóval, amivel a gyerekek távoztak? Még mindig értékesebbek élve, mint holtan. Ez egyértelmű! És ha akkora ágyúk vannak az At Attinen is, mint az At Achrannon, akkor ez egy remek stratégia. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerintem az is benne lehet, hogy amolyan Jack Sparrow féle 4D sakkot játszik. Érdekes karakter, annyi szent. Alig várom hogy kiderüljön a története és a valódi motivációi 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 25. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Alig várom hogy kiderüljön a története és a valódi motivációi Talán vissza akarja szerezni a helyét a kalózok között? Nekem úgy tűnik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.