Ugrás a kommentre

1x05 - You Have a Lot to Learn About Pirates

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

@Nute Gunray végre! :) 

13 perccel korábban, Pildi írta:

Azt hiszem, hogy csak azért kezdik jobban bemutatni a fickó sötét oldalát, hogy a végén annál nagyobb legyen a meglepetés. :) 

Én csak úgy tudnám ezt elképzelni, hogy a gyerekek mentik ki valamilyen helyzetből és akkor "tér meg" :) 

Hozzászólás ideje:
43 perccel korábban, Nute Gunray írta:

És hát igen, jöhet itt bármilyen kormányforma, háború, az Intergalaktikus Bankár-klán él és virul.

Nekem a rész nézése közben ez jutott eszembe:

r9x06yR.png

OWWAnFq.png

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

@Nute Gunray végre! :) 

Én csak úgy tudnám ezt elképzelni, hogy a gyerekek mentik ki valamilyen helyzetből és akkor "tér meg" :) 

Ilyesmi döntő helyzetre én is számítok. :) De hogy ki fog megmenteni kit, az még kérdéses. :D 

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem kapták meg eléggé. :D Amúgy lehetett ott több frakció is, és az, hogy Vader kinyírta San Hillt nem igazán rengette meg a Bankárklánt. 

Biztos hogy több frakció volt, hiszen a TCW-ben még a háború alatt is ott ül a képviselőjük a Szenátusban. Igazából ők is azok, akikről DJ beszél az EP8-ban. Pénzelik az összes oldalt, nekik mindegy, éppen ki az úr, mert a nagytőke továbbra is motorja a Galaxis működésének.

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Pildi írta:

Ilyesmi döntő helyzetre én is számítok. :) De hogy ki fog megmenteni kit, az még kérdéses. :D 

Továbbra se látom miért mentené meg a gyerekeket. Főleg, hogy valószínűleg majd az At Attinon fognak újra találkozni. Érdekes lesz.

11 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Biztos hogy több frakció volt, hiszen a TCW-ben még a háború alatt is ott ül a képviselőjük a Szenátusban. Igazából ők is azok, akikről DJ beszél az EP8-ban. Pénzelik az összes oldalt, nekik mindegy, éppen ki az úr, mert a nagytőke továbbra is motorja a Galaxis működésének.

Kicsit úgy működnek, mint a kereskedelmi szövetség. Lot Dod úgy állította be Nute Gunray-t, mint szakadár neimodiait. Aztán az igazság teljesen más volt. Nix Card és San Hill esete is hasonló lehetett.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.