Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

1x05 - You Have a Lot to Learn About Pirates

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

@Nute Gunray végre! :) 

13 perccel korábban, Pildi írta:

Azt hiszem, hogy csak azért kezdik jobban bemutatni a fickó sötét oldalát, hogy a végén annál nagyobb legyen a meglepetés. :) 

Én csak úgy tudnám ezt elképzelni, hogy a gyerekek mentik ki valamilyen helyzetből és akkor "tér meg" :) 

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

@Nute Gunray végre! :) 

Én csak úgy tudnám ezt elképzelni, hogy a gyerekek mentik ki valamilyen helyzetből és akkor "tér meg" :) 

Ilyesmi döntő helyzetre én is számítok. :) De hogy ki fog megmenteni kit, az még kérdéses. :D 

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem kapták meg eléggé. :D Amúgy lehetett ott több frakció is, és az, hogy Vader kinyírta San Hillt nem igazán rengette meg a Bankárklánt. 

Biztos hogy több frakció volt, hiszen a TCW-ben még a háború alatt is ott ül a képviselőjük a Szenátusban. Igazából ők is azok, akikről DJ beszél az EP8-ban. Pénzelik az összes oldalt, nekik mindegy, éppen ki az úr, mert a nagytőke továbbra is motorja a Galaxis működésének.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
18 perccel korábban, Pildi írta:

Ilyesmi döntő helyzetre én is számítok. :) De hogy ki fog megmenteni kit, az még kérdéses. :D 

Továbbra se látom miért mentené meg a gyerekeket. Főleg, hogy valószínűleg majd az At Attinon fognak újra találkozni. Érdekes lesz.

11 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Biztos hogy több frakció volt, hiszen a TCW-ben még a háború alatt is ott ül a képviselőjük a Szenátusban. Igazából ők is azok, akikről DJ beszél az EP8-ban. Pénzelik az összes oldalt, nekik mindegy, éppen ki az úr, mert a nagytőke továbbra is motorja a Galaxis működésének.

Kicsit úgy működnek, mint a kereskedelmi szövetség. Lot Dod úgy állította be Nute Gunray-t, mint szakadár neimodiait. Aztán az igazság teljesen más volt. Nix Card és San Hill esete is hasonló lehetett.

• 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2024. 12. 25. - 15:01, Pildi írta:

Engem leginkább az érdekelne, hogy Jod miért csak most vette át a hatalmat Ferntől ezzel a kihívás trükkel, amikor bármikor élhetett volna vele eddig is.

Szerintem azért, mert már nem volt idő gyerekekkel játszani - kalózok már ott voltak az ajtó mögött. Ez már életveszélyes helyzet volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.