Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. A Fallout-oknál meg nem is számít annyira, ha nem játszod ki valamelyik korábbi részt. Nem kötődnek egymáshoz, legfeljebb néhány apró utalás van korábbi részekre. Ez nekem most jó hír, mert ugye a harmadik rész van meg most. Alapból én is úgy tudtam, hogy nem fontos kijátszani az első két részt, hogy a harmadikkal játszani lehessen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Nem a régisége a baj, hanem a játékmenete/stílusa. A régebbiek között nincs olyan ME, KotOR stílusú. Nem olyan stílusú, de attól még érdemes lehet ránézni. Én sem hittem volna, hogy hetekig játszok egy olyan RTS-sel (már az vicces, hogy RTS-sel játszom), amit rég csináltak és amúgy messzire kerültem korábbi tapasztalataim miatt. Apropó, Phobos, marha jók ezek a protossok Bedarálhatom vele a zergeket, mint vak munkást az ipari ventilátor. Ez nekem most jó hír, mert ugye a harmadik rész van meg most. Alapból én is úgy tudtam, hogy nem fontos kijátszani az első két részt, hogy a harmadikkal játszani lehessen. Én sem játszottam végig egyik korábbi Falloutot sem (sőt, őszintén szólva, még egyik Falloutot sem ), de teljesen értettem a harmadik sztoriját. Legalábbis, amíg eljutottam vele. Azt a kevés visszautalást meg netről is megtalálhatod, de amúgy sincs jelentőségük, mert inkább easter eggek, mintsem komoly dolgok. Eleve, már megtalálni őket is komoly munka (nekem eddig csak a beszélő fát és a lezuhant UFO-t sikerült felkutatnom, de elvben megtalálható az egyik régi vault is). Hm... végig kéne játszanom most, hogy megvannak a DLC-k is. A múltkor ezek miatt hagytam abba, aztán mikor folytattam volna, a mentésem besz*rt. Kezdhetem előlről, ami mondjuk nem baj, de akkor nem volt hozzá hangulatom. Mosta Metro 2033 és a Starcraft letudása után azt hiszem, nekiesek. Sőt, ha már úgyis régi játékokat túrók, kezdem az elsővel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Apropó, Phobos, marha jók ezek a protossok Bedarálhatom vele a zergeket, mint vak munkást az ipari ventilátor. Hol tartasz benne? Szerintem a legjobb hadjárat és egységeik nekik vannak. A Papok és az Archonok később pedig odatesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Most megyek majd megkeresni a renegát Tassadart valamiféle űrhajón, vagy min. Ez azután van, hogy szétvertem a bizergeket az Aiuron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. (szerkesztve) Most megyek majd megkeresni a renegát Tassadart valamiféle űrhajón, vagy min. Ez azután van, hogy szétvertem a bizergeket az Aiuron. Spoiler: Ha jól emlékszem, akkor Fenixet most kapták el a bizergek, nem? Szerkesztve: 2010. Augusztus 9. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Pontyosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Köszi Phobos, Dzséjt a tippeket! Borderlands lesz Utána Fallout 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Hát, a Borderlands nem jött be annyira, váltottam Dragon Age-re (Azért is, mert közben észre vettem, hogy már letöltöttem korábban egy haveromnak ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ezt a marhaságot. Minek ilyen? Fpst ezzel hogy lehet játszani? Sehogy. kontroller Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. (szerkesztve) Ezt a marhaságot. Minek ilyen? Fpst ezzel hogy lehet játszani? Sehogy.Ugyanúgy, mint a Wii-n Amúgy miért ne lehetne FPS-t játszani vele? A kinect érzékeli még az újjaid mozgását, így azt is, hogy meghúzod a ravaszt. Erről a rendszerről az SW videjó játékok topicban nézhetsz még videókat, mert lesz fénykardos játék rá /Látom a Gamestar és a Pc Guru (Bate) is jelen volt / Itt vannak a videók: Szerkesztve: 2010. Augusztus 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. PS3-ra nem fog ilyen kütyü kijönni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. (szerkesztve) És azt se feletsük el, hoy a kinect is azt a réteget célozza meg, amit a Wii, mégpedig a casual réteget és nem a hardcore réteget. Igen érdekes lenne egy stratégia vagy egy akció RPG rajta Szerkesztve: 2010. Augusztus 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. (szerkesztve) PS3-ra nem fog ilyen kütyü kijönni?Arra ott van a Move. Amúgy meg a Sony és a Nintendo is a 3D játékok felé húzódik inkább, nem a mozgásérzékelős irányítás felé. Tehát az otthoni 3D-s tvden tudj 3D-s játékokat játszani. Szerkesztve: 2010. Augusztus 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Engem ne is célozzanak meg vele mert irtózatos baromságnak tartom. Ott a gamepad, meg a billentyű, azzal irányítsunk játékot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Engem ne is célozzanak meg vele mert irtózatos baromságnak tartom. Ott a gamepad, meg a billentyű, azzal irányítsunk játékot.Nem is fognak megcélozni, mivel te hardcore rétegbe tartozol, nem a casualba.Te nem azért vettél konzolt, hogy haverokkal sörözés közben kis nyulakat üssetek le, vagy golfozzatok, bowlingozzatok, vagy netán Guitar Hero esetleg ne adj isten Rock Band-ezzetek (utóbbi 2 játék a konzolok csúcsa, 1-1 alkalommal haverokkal sírva röhögünk amikor játszunk ezekkel, hatalmas élmény) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. És azt se feletsük el, hoy a kinect is azt a réteget célozza meg, amit a Wii, mégpedig a casual réteget és nem a hardcore réteget. És itt bukik el... Aki mozgásérzékelőt akar, az már vett Wiit.... Aki még nem annak túl drága a 60+40, a 60 helyett... Nem azt mondom, hogy nem lesznek eladásai, de nem fogja elérni a Wiit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Akinek van Xboxa annak nagy része úgy is beszerez egy kinectet. Magyarországon pedig annyira nem terjedt el a Wii, mint máshol. Éppen ezért kíváncsi vagyok, hogy a Kinect mennyire lesz sikeres. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. (szerkesztve) Nekem például 2 évvel ezelőtt nagy kérdés volt, hogy Wii, vagy Xbox. Nehéz szülés volt, de a bátyjámmal úgy döntöttünk, hogy normál játékra ott a PC, ezekre a casualokra ott a Wii. (Aztán egy évre rá jött a GH is hozzá ) Máig egyetlen egyszer bántam meg ezt a döntést, egy játék miatt. Egyet lehet tippelni melyik miatt... ((( Achievment Unlocked: Answer to a topic, first from your Android, than from your PC, in 15 mins. ))) Szerkesztve: 2010. Augusztus 13. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Szerintem jópofa dolog. Megmozgatná az embert a tv előtt való tespedés közepette. FPS-ben is kitűnő ötlet. Mondjuk a vetődést, gurulást kihagynám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Emiatt már tényleg be kéne szereznem egy normális gépet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Emiatt már tényleg be kéne szereznem egy normális gépet. Ez a régi Deus Ex-eknek a folytatása, vagy új story? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Jó ez a Singularity gyerekek Ja, a Transformerst meg kijátszottam. Szerintem végig nagyon pöpecre sikeredett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hangulatos. Felettébb hangulatos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Jó ez a Singularity gyerekek Ja, a Transformerst meg kijátszottam. Szerintem végig nagyon pöpecre sikeredett. Jó hát. Írtsd az ellent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Ez a régi Deus Ex-eknek a folytatása, vagy új story?Új/régi sztori. 25 évvel az első Deus Ex előtt játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Új/régi sztori. 25 évvel az első Deus Ex előtt játszódik. Kösz, szerintem kipróbálom bár az előzöekkel nem játszottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A korábbiakat én se ismerem igazán. Még csak az se rémlik hogy az újról szóló hírek előtt hallottam volna róluk. Ha ez bejön akkor utána lehet hogy előveszem a többit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Nekem mindkettő megvan gyáriban (hála PCGuru ), az elsővel játszottam, az nagyon tetszett. Baromi jó a hangulata, a világa igen kidolgozott. Anno nagyon szerettem. Lehet majd valamikor elő is veszem, és ezúttal már a második résznek is nekiállok. Amúgy, nem szokványos FPS, mert igen keményen tartalmaz RPG elemeket is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Nekem mindkettő megvan gyáriban (hála PCGuru )Nekem is megvan (szintén Pc Guru), de nem játszottam vele, az FPS nem az én műfajom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. És az RPG? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.