JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Hozzászólás ideje: 2010. November 6. 2,5 Jesszus ez komoly...Pont neked való ez a Nyugodtan át lehet nevezni "Jinx Lumos Joke hozzájut a COD Black Opshoz" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Én meg tegnap elkezdtem a Medal of Honort. Egész jó, kár, hogy egy bug miatt egyszer újra kellett kezdenem egy missziót, aztán meg lefagyott ugyanazon a pályán az egész gép. Megalapozta azt, hogy ma hozzá se nagyon akarjak nyúlni... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Akik már végigjátszotta a Medal of Honort, azoktól kérdezném, hogy azon a pályán, amikor megérkeztek a Rangerek, és négy fickóval elmentünk falunézőbe, mit kell csinálni azzal a k*rva beásott géppuskával? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Akik már végigjátszotta a Medal of Honort, azoktól kérdezném, hogy azon a pályán, amikor megérkeztek a Rangerek, és négy fickóval elmentünk falunézőbe, mit kell csinálni azzal a k*rva beásott géppuskával?Ezt kicsit bővebben mert így nem rémlik semmi. Sötét vagy világos pálya? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Egy kis retró. Ilyen is volt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Ezt kicsit bővebben mert így nem rémlik semmi. Sötét vagy világos pálya? Határozottan világos. Azután van, hogy leszállt a sok Chinook helikopter, kiözönlött az Army Ranger alakulat, majd elkezdték őket lőni (az egyik helikopter le is zuhant), erre négyesben elszaladtunk egy kis faluba. Majd onnan továbbmenve jöttek az F-15-ösök, akikkel levajazza a százados, hogy lebombázzák azt a géppuskaállást, ami az utunkat állja. De mivel túl közel vagyunk, meg kell jelölni. Azt vettem ki, hogy fedezni kell a technikust, míg elszalad a géppuskáig. Fedezékről fedezékre lehet haladni (a géppuskafészek egy domb tetején van, balra bazi szakadék, jobbra házak vannak). A fedezékeket a géppuska rendre szétlövi. Az én bajom, hogy hiába adok fedezőtüzet úgy, ahogy az a nagy könyvben meg vagyon írva, a technikus csávó meg sem mozdítja a valagát. De mivel éppen nem figyeltem oda a századosra, így lehet, rosszul értelmezem a feladatot, mert hála a chackpoint rendszernek, pont azután mentett, hogy elmondták, mi is lenne a dolgom, így csak a társak kajabálásából vettem ki, amit ki tudtam venni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Neked ott folyamatosan az .50-est kell tisztán tartanod, ergó biztosítanod kell, hogy annak a csúzlinak egyszer se süssék el a ravaszát. Egy kis ábra a fegyver fölött mindig tájékoztat ha valaki mégiscsak hozzáférkőzött, de ezt tisztán érezni fogod amikor bontja le körülötted a fedezéket. Persze emellett nem árt odafigyelni a karabélyos alakokra sem, mert ők is vadásznak rád. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 7. De gondolom valaminek közben történnie is kell, mert én tegnap fél órán át tartottam azt a nyüves állást, és semmi nem történt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. De gondolom valaminek közben történnie is kell, mert én tegnap fél órán át tartottam azt a nyüves állást, és semmi nem történt. Újraindítással sem megy? nekem volt ilyesmi, hogy nem történt semmi majd újraindítás után az egyik katona berúgott egy ajtót majd így mentünk tovább. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Újraindítással sem megy? nekem volt ilyesmi, hogy nem történt semmi majd újraindítás után az egyik katona berúgott egy ajtót majd így mentünk tovább. Már velem is volt ilyen - nálam nem mászott fel a fószer a tetőre, hanem jött utánam -, azt megoldotta az újraindítás. Itt még nem próbáltam, azután a félórás mutatvány után újra kedvem szegte a játék. Ez a Medal of Honor nem fog rákerülni a kedvenc játékaim listájára... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. De gondolom valaminek közben történnie is kell, mert én tegnap fél órán át tartottam azt a nyüves állást, és semmi nem történt.Egy bizonyos szintig haladni kell előre, szóval nem cövekelhetsz le a háttérben kétszáz méterről osztva az áldást a gépágyúra. De valszeg ez bug lesz nálad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Egy bizonyos szintig haladni kell előre, szóval nem cövekelhetsz le a háttérben kétszáz méterről osztva az áldást a gépágyúra. De valszeg ez bug lesz nálad. Hát, én a géppuskafészekig elandalogtam, majd vissza, majd megint oda, szóval a mozgással nem lehetett probléma Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Jesszus ez komoly...Pont neked való ez a Nyugodtan át lehet nevezni "Jinx Lumos Joke hozzájut a COD Black Opshoz" Hát.... IGEN, ez nekem való. :) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Medal of Honor letudva. A géppuskás küldetésnél rájöttem, mi a baj. Nem a géppuskát kell lőni, hanem az előtte lévő homokos placcot, hogy szép kis porfelhőt kavarjunk. Visszatöltöttem az állást és miután odafigyeltem a parancsnok szavaira, máris rájöttem a titok nyitjára. Na de, ami a játékot illet. Pro: - Pörgős, jó sztori. - Hangulatos. - Apache - Oda kell figyelni a feladatokra. Kontra: - Rövid. - Egy csőben szaladgálunk. - Teli van bugokkal, amik kellemesen akadályozzák a játékot. Összegezve: hát nem egy Modern Warfare, de egynek elment. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Neked milyen parancsnokod volt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Neked milyen parancsnokod volt? Mikor éppen milyen. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Poén de jogos. FPS térképek akkor és ma Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hát igen, ez sajnos így van. Emlékszem, mikor a Quake 2-ben még eltévedtem egy pályán. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. 90es években szerintetek is a Mortal kombat volt a legnépszerűbb játék? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 7. 90es években szerintetek is a Mortal kombat volt a legnépszerűbb játék? Nem, szerintem az amőba, de lehet, hogy az aknakereső. Esetleg még fel tudnám hozni a pasziánszt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Nem inkább a tetris? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. 90es években szerintetek is a Mortal kombat volt a legnépszerűbb játék? Nem hanem a Doom. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Nem hanem a Doom. 1991-95 között nálunk az osztályban tombolt a Mortal Kombat láz. Akkor ment a film is, osztálytársak vették a MK regényeket is stb. 1996-2000 között meg Duke Nukem 3D mánia volt, Doom 2 na meg Commandos és Half Life 99-ben. Mellette Heroes 2, CnC Red Alert és Starcraft volt a stratégiák királya. Én így láttam a 90es éveket körülöttem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Nem inkább a tetris? Várjál, ott volt még az a húzogatós játék, amiben a két vonal ment ide-oda és a labdát kellett passzolgatni. Az igazi multi konzol volt, akár ketten is játszhatták. Az volt az igazi 1991-95 között nálunk az osztályban tombolt a Mortal Kombat láz. Akkor ment a film is, osztálytársak vették a MK regényeket is stb. 1996-2000 között meg Duke Nukem 3D mánia volt, Doom 2 na meg Commandos és Half Life 99-ben. Mellette Heroes 2, CnC Red Alert és Starcraft volt a stratégiák királya. Én így láttam a 90es éveket körülöttem. Hát, az én általános osztályomban sohasem volt túl népszerű a videó játék. Alig páran játszottunk (és én is viszonylag későn kezdtem, ötödikes vagy hatodikos voltam, mikor meglett az első számítógépem). Na persze akkor lazán bepótoltam a lemaradásom Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. 1991-95 között nálunk az osztályban tombolt a Mortal Kombat láz. Akkor ment a film is, osztálytársak vették a MK regényeket is stb. 1996-2000 között meg Duke Nukem 3D mánia volt, Doom 2 na meg Commandos és Half Life 99-ben. Mellette Heroes 2, CnC Red Alert és Starcraft volt a stratégiák királya. Én így láttam a 90es éveket körülöttem. Nagyjából én is. Bár én csak fps-t meg nfs-t nyomtam. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Heroes 2!!! Csak a DOS-ból tudtam valamiért elindítani, de mekkora istencsászár játék volt! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Azt hiszem shoti lesz ebből. Ugye minden játék a hivatalos megjelenési dátum elött feltűnik a hivatalos diszkontokban. Holnap jelenik meg a Black Ops. Azaz ma már nmagon fent kéne lennie. Hol van? Gondoltam jövök haza és Oldie már beszámolót is írt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.