Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A francba elkezdett akadni Hongkongban és a második világháborúban. Tök jó hogy ott az öreg Reznovot lakítjuk.

Hozzászólás ideje:

Nekem ok minden az update után. Meg sem nyikkan. Ellenben egy kérdés. Második Vietnam. Lezuhant repülöben vagyok és megyek előre a méterszámláló csökken nullánál vagyok és ott egy láda. De semmi insterukció. Mit kell itt csinálni? Nem ír ki semmit én meg mennék tovább.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem ok minden az update után. Meg sem nyikkan. Ellenben egy kérdés. Második Vietnam. Lezuhant repülöben vagyok és megyek előre a méterszámláló csökken nullánál vagyok és ott egy láda. De semmi insterukció. Mit kell itt csinálni? Nem ír ki semmit én meg mennék tovább.

Ott a kísérőid csinálnának valamit - azt hiszem, az egyik belenéz, majd megy jön a duma - utána meg fel kell szedni a mesterlövészpuskát (a hálónál találod).

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ügyes, de ebben mi a pláne? Eléggé uncsi lehetett így játszani (már a videó is az :)). Jól bizonyítja, hogy a társak valóban társak, akik mozognak és lelövik az ellenfelet, nem pedig csak akadálynak lettek betéve. Próbálja ugyanezt megcsinálni a Medal of Honorban. Ott a társak fabatkát sem érnek, de nagyon jól tudják, hogyan kell útban lenni :)

Hozzászólás ideje:
Az a pláne hogy kiderül, hogy szinte semmi kihivás nincs a játékban. A legdurvább a végén a repülőnél amikor a nagy gépágyúnál van és senkit nem lő le de ettől még nem hal meg. Lol.

Én is arra vártam hogy mit csinál a reopülőnél? Valamit nagyon elszúrtak az MI-vel kapcsolatban hisz a lenti katonáknak minket kéne lőnie és mivel nem tudunk mozogni ezért pár golyó után halottnak kéne lennünk.

Dzséjt: Köszi a segítséget. Majd megnézem.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Az a pláne hogy kiderül, hogy szinte semmi kihivás nincs a játékban. A legdurvább a végén a repülőnél amikor a nagy gépágyúnál van és senkit nem lő le de ettől még nem hal meg. Lol.

Hát nem t'om, lehet én vagyok a balfék, de engem Castro bácsi rezidenciáján is lelőttek jó néhányszor. És én sem a legkönnyebb fokozaton játszottam.

Hozzászólás ideje:

Üdv!

Nektek nincs olyan gond a Black Ops-al, hogy mentetek, kiléptek majd mikor újra elindítjátok később a játékot nincs meg a metett állás? :nana:

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
Üdv!

Nektek nincs olan gond a Black Ops-al, hogy mentetek, kiléptek majd mikor újra elindítjátok később a játékot nincs meg a metett állás? :nana:

De igen. Ilyenkor visszalépsz, majd újból belépsz és akkor már ott van a Resume Game felirat is.
Hozzászólás ideje:
De igen. Ilyenkor visszalépsz, majd újból belépsz és akkor már ott van a Resume Game felirat is.

Ezt nem hiszem el. Én állandóan újrakezdtem a pályát sűrű káromkodások közepette. Azt hittem direkt ilyen a mentés. Akko elindítom a játékot, majd ha bejön a menü kilépek újra a Windows-ba és megint elindítom? Vagy a pályából lépek ki és a menüben lesz a Resume game?

Hozzászólás ideje:
Ezt nem hiszem el. Én állandóan újrakezdtem a pályát sűrű káromkodások közepette. Azt hittem direkt ilyen a mentés. Akko elindítom a játékot, majd ha bejön a menü kilépek újra a Windows-ba és megint elindítom? Vagy a pályából lépek ki és a menüben lesz a Resume game?
Nem. Amikor bemész a Kampány menűbe, akkor először nem fogod ott látni a Resume Game menűpontot, csak ha eggyel visszalépsz ( a főmenűbe) majd ismét belépsz a Kampány módba ( vagy SIngle Player, most hirtelen nem tudom hogy írta ki a játék) és akkor legfelül ott lesz a Resume Game felirat a New Game fölött.
Hozzászólás ideje:
Nem. Amikor bemész a Kampány menűbe, akkor először nem fogod ott látni a Resume Game menűpontot, csak ha eggyel visszalépsz ( a főmenűbe) majd ismét belépsz a Kampány módba ( vagy SIngle Player, most hirtelen nem tudom hogy írta ki a játék) és akkor legfelül ott lesz a Resume Game felirat a New Game fölött.

Köszi.

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem szívás van Black ops ügyben. Igaza van Dzséjtnek, youtube-on is megnéztem és tényleg 3 katonának kell bejönnie és a ládáról leszedik a tetőt majd megy tovább a játék. Namost nálam csak két katona van Woods megáll a láda elött kb 2 méterrel, Reznov meg kint marad a gépen kívül és mintha őrt állna, de egyikük sem mozdul. Már visszaraktam az eredeti crackat is de semmi. Vlami bug ez. Pont 10:00-van a jelenet. Még utánanézek játékos fórumokon de valaki nem tudna mentést adni közvetlenül ezutáni checkpointhoz?

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
Legfeljebb olyan mentéssel tudok szolgálni, amiben a teljes játék ki lett pörgetve. Nem néztem meg, de gondolom itt is van mission select.

Köszi olyan itt is van. :) Szerintem elkezdem elölről a pályát.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt: Ma eszembe jutott hogy mégis kéne a Crash Site utáni pályamentés. Remélem ahol elakadtam onnan kevés van már a pálya végéig(azaz nem marad ki sok). Mert ha a pálya újrakezdésével sem sikerül jobb belátásra bírni a játékot akkor legyen mihez nyúlni. Előre is köszi.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Dzséjt: Ma eszembe jutott hogy mégis kéne a Crash Site utáni pályamentés. Remélem ahol elakadtam onnan kevés van már a pálya végéig(azaz nem marad ki sok). Mert ha a pálya újrakezdésével sem sikerül jobb belátásra bírni a játékot akkor legyen mihez nyúlni. Előre is köszi.

Nem maradt ki sok, egész pontosan, az a pálya vége :)

Innét letöltheted a mentést:

http://rapidshare.com/files/431447603/save.zip

Hozzászólás ideje:

Na újraindítottam a pályát és most már ok volt. De kezdek őszülni már tőle. Pl amikor a ruszki bázison leszakad a híd majd lavina én meg állandóan zuhanok ha nem akkor meg elbuktam a küldetést mert nem maradtam együtt a csapattal. Namost átugorni nem lehet vissza sem lehet menni. Gondoltam megelőzőm futással az előttem lévő kollégát aki lezuhan de azt sem lehet. aNa ekkor kapcsoltam ki. Ja meg a repülős ökörség hogy a csapatot vezényeljem ide-oda az sem volt semmi, ráadásul úgy hogy nem hinném hogy ilyen techika létezett '68-ban.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.