Ugrás a kommentre

Videjó játékok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azt kihagytad, hogy csak hardcore játékossal lehet benne menni, azaz ha meghaltál, akkor az egészet újra kell kezdeni.

Azt ki ne felejtsd hogy egy halál után azonnali Game Over :( mármint legnehezebb szinten

Szerintetek a "a fejlesztő kihagyta a mentést" rész miről szólt? Ma már többet ne szürcsöljetek a karácsonyi likőrből :D:P

Hozzászólás ideje:

Szerintetek a "a fejlesztő kihagyta a mentést" rész miről szólt? Ma már többet ne szürcsöljetek a karácsonyi likőrből :D:P

Az azt jelenti, hogyha meguntad a mostani dolgokat, akkor egy korábbi mentést (vissza az időben) be tudsz tölteni :D

Lsd. Diablo 2. Van mentés benne, de ha egyszer meghalsz hardcore karakterrel, akkor bye-bye addigi játék :D

Hozzászólás ideje:

Az azt jelenti, hogyha meguntad a mostani dolgokat, akkor egy korábbi mentést (vissza az időben) be tudsz tölteni :D

Lsd. Diablo 2. Van mentés benne, de ha egyszer meghalsz hardcore karakterrel, akkor bye-bye addigi játék :D

Te se játszottál sokat FPS-sel, úgy látom :P Normális játékokról van szó, nem Diabloról :evil:

Hozzászólás ideje:
Igazi MMORPG, rengeteg fejleszthető skill van benne.

Ki beszélt itt FPS-ről? :P

Te is szerepjátékot azaz Role-Playing Game-t, pontosabban Massive Multiplayer Online-t említettél.

Arról nem is beszélve, hogy FPS-ben nincsenek skillek, főleg nem fejleszthetőek :P

Az az RPG-k sajátossága :D

Hozzászólás ideje:

Úgy kb. fél órán belül lesz, XBoxom. :D

Milyen játékokat töltsek le rá, illetve hol lehet majd kikódoltatni? (Főleg barneznak szól. )

Ja, és nem tudom ezt miért itt kérdezem, meg, miért nem egy XBox fórumon... Talán mert imádom ezt a fórumot. :love: Meg az egész légkört. :D

Hozzászólás ideje:

Gears of War 1-2; Halo 3,; Halo 3: ODST; Halo: Reach; Forza Motorsport 3; Fable II-III; Alan Wake...

És a leghúzóbb húzónevet fel sem írod? Kevesebbért is ítéltek már máglyahalálra embereket :nana: MASS EFFECT 1-2!!! :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

És a leghúzóbb húzónevet fel sem írod? Kevesebbért is ítéltek már máglyahalálra embereket :nana: MASS EFFECT 1-2!!! :D

Igazad van. :D Bár az(oka)t igazán PC-n éri meg játszani, már csak a magyar nyelv miatt is... :cool:

Szerkesztve: - barnez
Hozzászólás ideje:

Kösz barnez. A Játékok amiket felsoroltál biztos a legjobbak, de nekem az egyik legfőbb okom az XBoxra egy másik játék. :D Lehet tippelni. :D

Kinect Adventuresünk van már, az jött a Kinectel, meg Lipsünk, az jött a konzollal. Most jó idejig a Kinect fog menni, majd aztán a HC játékok.

Ui.: Már kiabál is a húgom, hogy menjek. :D

Hozzászólás ideje:

Kösz barnez. A Játékok amiket felsoroltál biztos a legjobbak, de nekem az egyik legfőbb okom az XBoxra egy másik játék. :D Lehet tippelni. :D

Kinect Adventuresünk van már, az jött a Kinectel, meg Lipsünk, az jött a konzollal. Most jó idejig a Kinect fog menni, majd aztán a HC játékok.

Ui.: Már kiabál is a húgom, hogy menjek. :D

Akkor látom bejön a cucc. :D Nekem a kedvenc kinectes játékom a Kinect Sports; atom állat party game. :D

Amúgy tippeim: Fight Night Rond 3-4? vagy Call of Duty 3? :D

Hozzászólás ideje:

Akkor látom bejön a cucc. :D Nekem a kedvenc kinectes játékom a Kinect Sports; atom állat party game. :D

Amúgy tippeim: Fight Night Rond 3-4? vagy Call of Duty 3? :D

Bejön nagyon. :D

Nagy CoDos vagyok, a három már megvolt Wii-n. Természetesen(, vagy nem) a Red Dead Redemption! :D

Szerinted, ha hárman vagyunk testvérek, hogy játszunk az accountokkal? Egyel játszunk, vagy mindhármunknak külön, vagy hármunknak külön, plusz egy ami LIVE!-os? (Illetve ha előfizetünk LIVE-ra, az egy acc-ra szól, vagy az XBoxra?)

Köszi!

A legjobb, ha felveszlek barátnak XBoxon, és ott megtárgyaljuk, ha nem gond.

Bejön nagyon. :D

Nagy CoDos vagyok, a három már megvolt Wii-n. Természetesen(, vagy nem) a Red Dead Redemption! :D

Szerinted, ha hárman vagyunk testvérek, hogy játszunk az accountokkal? Egyel játszunk, vagy mindhármunknak külön, vagy hármunknak külön, plusz egy ami LIVE!-os? (Illetve ha előfizetünk LIVE-ra, az egy acc-ra szól, vagy az XBoxra?)

Köszi!

A legjobb, ha felveszlek barátnak XBoxon, és ott megtárgyaljuk, ha nem gond.

Csinálhattok külön accountot is, de live accountnak egyet ajánlok egy géphez. Ha előfizettek live-ra, akkor az egy acc.-ra szól. Jelenleg most nem merek live-ra menni, mert attól félek, hogy most nagy banhullám lesz. És ilyenkor a gépet szokták bannolni nem az accountot, csak nagyon durva esetben bannolnak accountot. Úgyhogy egyenlőre várok vele, de ha van msned, ott is kérdezhetsz.

Ja és a Read Dead Redemption nagyon jó játék. A sandbox stílusban az egyik, ha nem a legjobb. :)

Hozzászólás ideje:

Láttam ezt a Kinectet a Media Marktban működés közben. Hát nem igazán jön be. Egy mozogni kell, holott a játéknak a pihenésről kell szólnia. Ülök egy székben és billentyúket nyomkodom. Namost én néha sört iszom közben. Ha Kinecttel játszanék tiszta sör lenne a fal. :D

Hozzászólás ideje:

Láttam ezt a Kinectet a Media Marktban működés közben. Hát nem igazán jön be. Egy mozogni kell, holott a játéknak a pihenésről kell szólnia. Ülök egy székben és billentyúket nyomkodom. Namost én néha sört iszom közben. Ha Kinecttel játszanék tiszta sör lenne a fal. :D

Azért más lenne a helyzet egy kocsmaszimulátorral, mi? :lol:
Hozzászólás ideje:

Fix, hogy a Nintendo nyit először a jövő felé! Mindig lépéselőnyben vannak, nézzétek csak meg a 3DS-t! Illetve nem mindig vannak lépéselőnyben, most van az, hogy a mit ők behoztak 4 éve újítást, azt behozta A PlayStation, meg egy kis átalakítással a M$. A következő CES-en, vagy E3-on a Nintendo bemutatja az új Ultra HD 3D-s test-, és gondolatirányítású konzolt, amit 2012-ben kiadnak. (Még épp a világvége előtt.) Majd megint jópár év múlva lép a másik kettő.

Ja, Frenkie, a Kinect nem arra való, de ha belegondolsz, hogy van mellette egy XBoxod, amin annyi HC játék van mint a ..., akkor már nem bánod, hogy a 4 éves unokahúgod néha játszik rajta. (Csak mondtam valamit :D)

barnez, úgy olvastam, hogy a kicsippelt konzollal semmilyen formában nem lehet netre menni, még eredeti játékkal sem. Benned megbízom, mit mondasz erről? Olvassak inkább mégjobban utána?

Gondolom te is váltasz majd, ha kijön az Xbox 720-as :)

Durva lesz :D

xbox-720-is-a-gen-next-product-3.jpg

Remélhetőleg igen. Amúgy egész jól néz ki, nem is lenne rossz, ha ennyire formabontóan nézne ki! :D

Jinx:

Ez változó. Van, akinek kiflashelt gépe van, és mégis liveozik eredeti játékokkal, van aki nem mer.

Én ezt a két oldalt ajánlom, hogy itt olvass körül: xmedia360.hu; xbox360.blogol.hu

Hozzászólás ideje:

Sajnos okos ez a M$...

Adott egy hónap Xbox LIVE! Arany, tagásgot, és úgy megtetszett, a LIVE!, hogy nem kódolunk... Bátyám kölcsön szerzi egy-két helyről az eddigi kihagyhatatlan játékokat, aztán pedig az újakat figyeljük, és meggondoltan veszünk, majd.

PC-re torrentezek, de XBoxra, nem.

Szóval menjen a fenébe mindenki aki torrentezik, mert miatta drágák a tisztességes embernek (mint én :D ) a játékok. :D;):nana::rock:

Hozzászólás ideje:

Én nekem se minden játékom eredeti. A kiadóknak amúgy is könnyebb ráverni a torrentezőkre azt, hogy miattuk drágábbak a játékok... ez egy ördögi kör, amiben a kiadóknak kéne lépni azáltal, hogy csökkentik a játékok árát.

Hozzászólás ideje:

PC-re torrentezek, de XBoxra, nem.

Szóval menjen a fenébe mindenki aki torrentezik, mert miatta drágák a tisztességes embernek (mint én :D ) a játékok. :D;):nana::rock:

Khm... Szóval menjen a fenébe mindenki, aki PC-re torrentezik, de az XBox jóval drágább játékait hajlandó megvenni, mert miatta drágák a tisztességes embernek (mint én :D ) a PC játékok. :P:cool::roll:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.