Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem is 1 GB-os, is simán fut. Az első két résszel ellentétben ezt a W3-at nagyon jól optimizálta a CD Projekt RED (az első néha még a mostani gépemen is szaggat). És már két olyan patch is kijött, ami még tovább optimizálta a programot. Nagyon jól összerakták - mondjuk azért bőven akadnak még hibák (szerencsére én eddig semmi komollyal nem találkoztam), de a játék méretét elnézve, ez azért nem csoda. Már 53 óra 37 percet öltem bele, és még mindig csak 23%-nál járok. :D

Hozzászólás ideje:

136 befektetett óra után múlthéten végre kitoltam a Skyrim-et (legalábbis a fősztoriszálat, mert lenne még egy-két dolog, amit meg akartam csinálni, de már nincs kedvem), és úgy döntöttem belemerülök egy kicsit az Alien univerzum játékaiba.

Melegítésként megnéztem az első 2 filmet (az Alien3 nálam kínszenvedés kategória, az AR-höz meg nem volt hangulatom), utána jött egy laza bemelegítés a 2010-es AvP-vel. Sztoriban nem volt túl erős, de hangulata elég jó volt, még ha egy kicsit idegen is a filmekétől. Serintem messze a legélvezetesebb a xeno-val volt, majd utána a tengerészgyalogos, és végül a ragadozó (valahogy nem tudtam ráérezni - főleg a végén az androidok ellen - , ami azért is vicc, mert a statisztikám vele lett a legjobb).

Ma belekezdtem a Colonial Marines-ba, és eddig azt kell, hogy mondjam a részletekre rendesen odafigyeltek: jó volt a Sulaco-n járkálni, megtalálni Bishop "haszontalanabbik" felét és a kilőtt mentőkabinokat; Hardley's Hope is okés (azt leszámítva, hogy egy 40 megatonnás robbanástól max. egy kráternek kellene lennie), a laborban ott a két arctámadó, amit Burke szabadított a csajokra, a sentry gun-ok, amiket a filmben helyeztek el (itt megkérdezném annak ellenére, hogy inkább az Alien3 van jelentősége, hogy a mozis vagy a rendezői a hivatalos változat?). Szóval eddig hangulatos, de az AI értelmi szintje vetekszik egy tölgyfadeszkáéval - már az AvP-ben sem voltak okosak a társak, de itt botrányosan hülyék. Kíváncsian várom, hogy milyen normális indok van a Sulaco vissza hozatala mellett, mert eddig nem nagyon akar összeállni a kép.

Amint ezzel is megvagyok jöhet az Isolation, amit már nagyon várok, mert rossz szót igazán még nem hallottam róla.

Mellesleg azért ez a kifacsart sorrend, mert a legjobbal akartam zárni ezt a kis maratont :D

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A sztoriba annyi értelme volt visszahozni, hogy a USS Sulaco sosem pusztult el az Alien3-ban, hanem haladt tovább a Föld felé (esetleg a tűz miatt leállt a Fury közelében). Így legalább kaptunk egy hevenyészett magyarázatot rá, bár ez csak a Stasis Interrupted című DLC-ből válik világossá. Szintén ez a DLC magyarázza meg - újfent kicsit nyögvenyelősen -, hogy került vissza a Sulaco az Acheronra.

Hozzászólás ideje:

Én sem vagyok különösebben DLC pártoló, de ezt tényleg érdemes beszerezni. Amellett, hogy egy csomó lényeges kérdésre választ ad, kerekebbé teszi a játékot és ezen kívül még akció dús is.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Plusz ár/érték arányban ez a DLC nem is rossz (kb. hat órányi plusz játékidő - egy Call of Duty van ilyen hosszú - új sztori, új helyszínek, stb.), pláne, hogy szerintem jobban sikerült, mint az alapjáték.

Akciós meg úgysem lesz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajna mostanában a Gőzös nem akciózott DLC-ket. Amióta a kiadók beleszólhatnak, mit akciózhat le a Steam, a DLC tartalmak parkolópályára kerültek ezen a téren. A SEGA meg különösen kényes tud lenni erre (én az Alien: Isolation uccsó DLC-inek leárazására várok). Persze a remény hal meg utoljára úszik. :hehe:

Hozzászólás ideje:

Akkor attól tartok, hogy az kimarad, mert az alapjátékot is csak úgy voltam hajlandó beszerezni, hogy csak 3,74 €-t kértek érte. 10 €-t meg nem fogok egy DLC-re áldozni, főleg úgy, hogy az Isolation, ami egy tavalyi, teljes és nem is akármilyen minőségű játék csak 12,50 € volt, amikor megvettem.

Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem az Alien-es topic-ban vol, de inkább nézek majd róla egy walktrough-t. Ilyen szempontból jobban preferálom a mozgóképet

Hozzászólás ideje:

Hát akkor, khöm... öhöm-böhöm! :D ... ajánlom az én végigjátszásomat :P

Ha érdekel tolok egy linket! :)

Megjegyzés: Szigorúan az alapjáték után javallott a végigjátszása... végignézése ;)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Elkezdődött az idei E3, ami a játékújságíróknak sok kávét, kevés alvást és még kevesebb szabad pillanatot jelent, de remélhetőleg a játékosoknak sok remek videót, bejelentést és részletet. A nyitás parádés volt, a Bethesda kitett magáért.

Kaptunk Doom 4 gameplay videót, ami hát, hogy is mondjam, EZ KELL! Gyerekkorom kedvence visszatér, és úgy tűnik, szépen meg fogja idézni az elődöket. Beleértve a kedvencemet, a Doom 3-at.

http://www.youtube.com/watch?v=xVaWl1GtDHU

http://www.youtube.com/watch?v=AXhpg9Qx6l0

Hozzászólás ideje:

Kösz a tippet, be is lett szerezve (amúgy csak 2,50 euró volt), de ha nem írsz, biztos lemaradok, mert ugyan láttam, hogy akciós a franchise, de az agyamig már nem jutott el, hogy meg kellene nézni, nem-e lett leárazva :peace:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hm, az árat akkor elnéztem, de így még jobb. :)

Én is bezsákoltam már pár játékot: Bloddrayne 1-2, Wolfenstein: The Old Blood, Return to Castle Wolfenstein, Murdered: Soul Suspect, Remember Me, GTA 3, GTA: Vice City, Metro 2033 Redux és Metro: Last Light Redux. A legutolsó talán kicsit elhamarkodott volt, hiszen amennyire tudom, nincs túl nagy különbség a sima és a redux között (annyi semmiképpen sem, mint a 2033 eredeti és új változata között), ráadásul mindkét Metro-játék megvan a Steamen eredeti formájában is, de hát a kettőt baromi olcsón adták egybe csomagolva.

Hozzászólás ideje:

Szerintem én most nem is fogok többet venni, mert így is annyi várakozik a kipörgetésre, hogy tavaly ilyenkorra sem végzek majd velük. Amiket meg még szívesen beszereznék (Far Cry 3, AC-k), azok amúgy is gyakran akciósak.

Az Isolation-nel meg úgy néz ki, hogy szenvedni fogok egy darabig, ugyanis viszonylag gyakran előfordul, hogy figyelmeztetés nélkül kidob a játékból (egyszer csak megmerevedik a kép, és hirtelen az asztalon találom magam), ami nemcsak kizökkentő, de a türelmemet is eléggé próbára teszi, ami egy osonós játéknál nem túl előnyös dolog. :angry:

Hozzászólás ideje:

Szerintem én most nem is fogok többet venni, mert így is annyi várakozik a kipörgetésre, hogy tavaly ilyenkorra sem végzek majd velük. Amiket meg még szívesen beszereznék (Far Cry 3, AC-k), azok amúgy is gyakran akciósak.

Az Isolation-nel meg úgy néz ki, hogy szenvedni fogok egy darabig, ugyanis viszonylag gyakran előfordul, hogy figyelmeztetés nélkül kidob a játékból (egyszer csak megmerevedik a kép, és hirtelen az asztalon találom magam), ami nemcsak kizökkentő, de a türelmemet is eléggé próbára teszi, ami egy osonós játéknál nem túl előnyös dolog. :angry:

Nézd meg, hogy a legfrissebb driverek vannak-e fenn, nekem egyszer segített egy játéknál aminél hasonló problémám volt :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.