Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Belenéztem a Dirt2-be. Nem kell ide DX11 gyerekek. szépen viszi a DX10-es karim is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Nagyon jó ez az aláírásos cucc! (Lásd az aláírásomban ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Kipróbáltam én is a Dirt 2-öt.Gyönyörűen fut.Viszont meg kell szoknom az irányízást.Állandóan széttöröm a kocsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Nálam az irányítás hamar ment, de a mentéssel gondok vannak. Találtam rá ugyan megoldást, de eddig nem nagyon akarja a tutit, hiába van meg az offline névadás, eddig mindig az elejéről kezdhettem az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Nálam az irányítás hamar ment, de a mentéssel gondok vannak. Találtam rá ugyan megoldást, de eddig nem nagyon akarja a tutit, hiába van meg az offline névadás, eddig mindig az elejéről kezdhettem az egészet. Igen azért mert ahhoz ,hogy mentsen be kell jelentkezni a Windows Games Live-ba.Az elején ki is írta, hogy ha ezt nem teszed meg akkor nincs mentés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Igen azért mert ahhoz ,hogy mentsen be kell jelentkezni a Windows Games Live-ba.Az elején ki is írta, hogy ha ezt nem teszed meg akkor nincs mentés.Akkor ez olyan, mint az UT 3Haveromnak, aki hót csóringer, így nincs nete, vettem meg a fent nevezett sz*r játékot és hát nézett szegény amikor nem tudott menteni. Ilyenkor gondolkodok el, hogy ezek után még vásároljak eredetiben játékot?... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. De van itt valakinek XBOX-a úgy tudom Nekem van, de mivel jelenleg nincsen dvd-ém, ezért csak a gépen pihen. De jövőhéten vmikor sztem már pörgetem a lemezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nagyon jó ez az aláírásos cucc!(Lásd az aláírásomban ) Hát ez nem sokáig volt kinn... Ki vette le?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Valószínűleg Ody, mivel kissé zavaró volt. Nálunk nem módi az ilyen képes aláírás (ez a szabályzatban is benne van, mondjuk: "Mellőzzük a több soros aláírásokat, és a túl nagyméretű bannerek alkalmazását."). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Valószínűleg Ody, mivel kissé zavaró volt. Nálunk nem módi az ilyen képes aláírás (ez a szabályzatban is benne van, mondjuk: "Mellőzzük a több soros aláírásokat, és a túl nagyméretű bannerek alkalmazását."). Éreztem, hogy erős, nem haragszom, csak annyira megörültem, mikor találtam e(a)zt a király oldalt... De legálább a "Fuck with Darth Vader, do not" megmaradhatott Szerkesztve: 2009. December 5. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hallottam, hogy az Aliens vs Predator játékot Németországban és Új Zélandon betiltották. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Jól hallottad, nem meglepő, ott már az aknakeresőt is betiltották szerintem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Jól hallottad, nem meglepő, ott már az aknakeresőt is betiltották szerintem... Ilyenekben Ausztrália szokott az első lenni, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Ilyenekben Ausztrália szokott az első lenni, nem? Az, illetve fej-fej mellett haladnak Németországgal, de Új-Zéland sincs sokkal lemaradva tőlük. Max annyiban, hogy náluk a tetrisszel még szabad játszani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Az, illetve fej-fej mellett haladnak Németországgal, de Új-Zéland sincs sokkal lemaradva tőlük. Max annyiban, hogy náluk a tetrisszel még szabad játszani Szegény Németek... Az OsztáLkokat nem sajnálom, kit érdekelnek ott a saját szigetükön, fulladjanak meg a saját hülyeségükben Német gyerekek leülnek az ország határán a konzoljukkal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. A Wow-ot is cenzúrázzák erősen Kínában. Ott halotakat/csontvázakat nem lehet mutatni, így speckó WoW van náluk. Illetve volt, amíg be nem tiltották, majd újra elindult és azt hiszem most megint áll Mióta nem WoWozik senki a környezetemben, így nem követem nyomon a fejleményeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Felesleges az egész.A németek fogják aztán leszedik torrentről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ez ám a játékszenvedély! http://buzzinn.net/counter-strike-vs-chicks/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ez ám a játékszenvedély! http://buzzinn.net/counter-strike-vs-chicks/ Uh... erről olvastam a Guruban (mekkora lehetett már, jó fejek ezek az oroszok ), de ott szolidan fogalmazták meg a dolgokat. Semmi fedetlen kebel vagy hasonló, csak "lenge öltözetű csajok" jelző. Ja, elég lenge, szó mi szó De mik ezek, (játék)b*zik? Hogy lehet így másra figyelni, pláne játékra? Még talán az ötödik képig tudtam is volna a CS-re figyelni (amiben mondjuk ritka béna vagyok, szóval minden összejött volna ahhoz, hogy lecsokizzam a játékot). A 11.-nél már tarkóra tett kezekkel, feltett lábakkal figyeltem volna a showműsor, a 12.-nél meg... Nos, azt bízzuk a fantáziára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ehem-ehem Hülye oroszok: http://gamestar.hu/cs-vagy-striptease.html Amúgy ez nem csak az oroszoknál volt, hanem Chris-éknél is a Dragon Age 24 órás versenyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ehem-ehem Amúgy ez nem csak az oroszoknál volt, hanem Chris-éknél is a Dragon Age 24 órás versenyen. A te linkednél nincs ott a többi kép Ja, bár ott elvileg nem dobálták le a felsőt, csak "lengén voltak öltözve" Úgy irigylem ezeket a szegény PC-s újságírókat. Nagyon nehéz életük lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Az igaz Elég nehéz lehetett a versenyen is az életük, 6 óránként 2 óra játék, ingyen kiutazás, ilyen látványOOk és még meg is nyerték a 50000 dollárt így hát milliomosok lettek. Illetve nem, mert fel kellett ajánlaniuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. A te linkednél nincs ott a többi kép Ja, bár ott elvileg nem dobálták le a felsőt, csak "lengén voltak öltözve" Úgy irigylem ezeket a szegény PC-s újságírókat. Nagyon nehéz életük lehet Ezért érdemes PRO-nak lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Egész jó lett ez a Dirt 2, már a karrier mód felénél járok. Nagyon jó kis pályák vannak benne, de ami a pálmát viszi az a Subaru hihetetlen motorhangja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Egész jó lett ez a Dirt 2, már a karrier mód felénél járok. Nagyon jó kis pályák vannak benne, de ami a pálmát viszi az a Subaru hihetetlen motorhangja Hogy mentesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Hogy mentesz?Végülis valahogy megoldottam Csak nehogy azt mond, hogy most neked nem műxik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Végülis valahogy megoldottam Csak nehogy azt mond, hogy most neked nem műxik Pont azért nem játszom vele, mert nem ment.De ha tudod a megoldást légyszi vésd ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Pont azért nem játszom vele, mert nem ment.De ha tudod a megoldást légyszi vésd ide.Még te írtad le az elején. Nekem a második-harmadik próbálkozásra sikerült létrehozni a profilmentést. Ja és még valami, a játék menűjében lesz valami olyasmi pont, ahol be kell kapcsolni a profil auto mentését. Disabled/Enabled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Még te írtad le az elején. Nekem a második-harmadik próbálkozásra sikerült létrehozni a profilmentést. Ja és még valami, a játék menűjében lesz valami olyasmi pont, ahol be kell kapcsolni a profil auto mentését. Disabled/Enabled Tényleg.Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Skaccok, az Utah-i pálya hatalmas. A kedvencem. Tépsz a kősivatagban kettőnegyvennel, aztán egyszercsak ott vagy a több száz méter magas kanyonfalak között. Jönnek a kilencven fokos kanyarok, aztán meg a dupla visszafordító, ahol ha nem figyelsz a féktávra, könnyen úgy járhatsz mint én párszor Válthattam én vissza ötösből gyökkettőbe, bízva a motorfékben és a "fékpedálban".....kormány félreránt, kapaszkodás a kézifékbe, óvatos gázadagolás, de a perem csak gyűn, csak gyűn, mindezt a mellettem lévő ablakból látva, aztán szabadesés De ha ezen túljutsz, akkor meg a fordított pályán, mész kifelé a kanyonból, sacc per kábé a kettőtíz széles nyomvonalon, kettőtízzel , miközben tőled öt centire bokrok és sziklatömbök váltják egymást. Néhány kanyarlevágás még bejön csak-csak, node amikor sikerül fennakadás nélkül átszambáznod egy rekettyésen és egy hajszálnyival elkerülöd a sziklát, a következőnél kissé bátrabb vagy. Bokor, bokor, szikla, bokor, szikla, bokor, CSATT Éljen UTAH Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.