Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kipróbáltam én is a Dirt 2-öt.Gyönyörűen fut.Viszont meg kell szoknom az irányízást.Állandóan széttöröm a kocsit. :)

Hozzászólás ideje:

Nálam az irányítás hamar ment, de a mentéssel gondok vannak. Találtam rá ugyan megoldást, de eddig nem nagyon akarja a tutit, hiába van meg az offline névadás, eddig mindig az elejéről kezdhettem az egészet.

Hozzászólás ideje:
Nálam az irányítás hamar ment, de a mentéssel gondok vannak. Találtam rá ugyan megoldást, de eddig nem nagyon akarja a tutit, hiába van meg az offline névadás, eddig mindig az elejéről kezdhettem az egészet.

Igen azért mert ahhoz ,hogy mentsen be kell jelentkezni a Windows Games Live-ba.Az elején ki is írta, hogy ha ezt nem teszed meg akkor nincs mentés.

Hozzászólás ideje:
Igen azért mert ahhoz ,hogy mentsen be kell jelentkezni a Windows Games Live-ba.Az elején ki is írta, hogy ha ezt nem teszed meg akkor nincs mentés.
Akkor ez olyan, mint az UT 3

Haveromnak, aki hót csóringer, így nincs nete, vettem meg a fent nevezett sz*r játékot és hát nézett szegény amikor nem tudott menteni. Ilyenkor gondolkodok el, hogy ezek után még vásároljak eredetiben játékot?... :)

Hozzászólás ideje:
De van itt valakinek XBOX-a úgy tudom :)

Nekem van, de mivel jelenleg nincsen dvd-ém, ezért csak a gépen pihen. De jövőhéten vmikor sztem már pörgetem a lemezt. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Valószínűleg Ody, mivel kissé zavaró volt. Nálunk nem módi az ilyen képes aláírás (ez a szabályzatban is benne van, mondjuk: "Mellőzzük a több soros aláírásokat, és a túl nagyméretű bannerek alkalmazását.").

Hozzászólás ideje:
Valószínűleg Ody, mivel kissé zavaró volt. Nálunk nem módi az ilyen képes aláírás (ez a szabályzatban is benne van, mondjuk: "Mellőzzük a több soros aláírásokat, és a túl nagyméretű bannerek alkalmazását.").

Éreztem, hogy erős, nem haragszom, csak annyira megörültem, mikor találtam e(a)zt a király oldalt...

De legálább a "Fuck with Darth Vader, do not" megmaradhatott :)

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ilyenekben Ausztrália szokott az első lenni, nem?

Az, illetve fej-fej mellett haladnak Németországgal, de Új-Zéland sincs sokkal lemaradva tőlük. Max annyiban, hogy náluk a tetrisszel még szabad játszani :(

Hozzászólás ideje:
Az, illetve fej-fej mellett haladnak Németországgal, de Új-Zéland sincs sokkal lemaradva tőlük. Max annyiban, hogy náluk a tetrisszel még szabad játszani ;)

Szegény Németek... Az OsztáLkokat nem sajnálom, kit érdekelnek ott a saját szigetükön, fulladjanak meg a saját hülyeségükben ;)

Német gyerekek leülnek az ország határán a konzoljukkal :(

Hozzászólás ideje:

A Wow-ot is cenzúrázzák erősen Kínában. Ott halotakat/csontvázakat nem lehet mutatni, így speckó WoW van náluk. Illetve volt, amíg be nem tiltották, majd újra elindult és azt hiszem most megint áll :(

Mióta nem WoWozik senki a környezetemben, így nem követem nyomon a fejleményeket

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez ám a játékszenvedély! :P

http://buzzinn.net/counter-strike-vs-chicks/

Uh... erről olvastam a Guruban (mekkora lehetett már, jó fejek ezek az oroszok :D ), de ott szolidan fogalmazták meg a dolgokat. Semmi fedetlen kebel vagy hasonló, csak "lenge öltözetű csajok" jelző. Ja, elég lenge, szó mi szó :P

De mik ezek, (játék)b*zik? Hogy lehet így másra figyelni, pláne játékra? Még talán az ötödik képig tudtam is volna a CS-re figyelni (amiben mondjuk ritka béna vagyok, szóval minden összejött volna ahhoz, hogy lecsokizzam a játékot). A 11.-nél már tarkóra tett kezekkel, feltett lábakkal figyeltem volna a showműsor, a 12.-nél meg... Nos, azt bízzuk a fantáziára :D:D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ehem-ehem :D

Amúgy ez nem csak az oroszoknál volt, hanem Chris-éknél is a Dragon Age 24 órás versenyen. :P

A te linkednél nincs ott a többi kép :D

Ja, bár ott elvileg nem dobálták le a felsőt, csak "lengén voltak öltözve" :P Úgy irigylem ezeket a szegény PC-s újságírókat. Nagyon nehéz életük lehet :D

Hozzászólás ideje:

Az igaz :D

Elég nehéz lehetett a versenyen is az életük, 6 óránként 2 óra játék, ingyen kiutazás, ilyen látványOOk és még meg is nyerték a 50000 dollárt így hát milliomosok lettek. Illetve nem, mert fel kellett ajánlaniuk :D

Hozzászólás ideje:
A te linkednél nincs ott a többi kép :D

Ja, bár ott elvileg nem dobálták le a felsőt, csak "lengén voltak öltözve" :D Úgy irigylem ezeket a szegény PC-s újságírókat. Nagyon nehéz életük lehet :D

Ezért érdemes PRO-nak lenni :D

Hozzászólás ideje:

Egész jó lett ez a Dirt 2, már a karrier mód felénél járok. :D Nagyon jó kis pályák vannak benne, de ami a pálmát viszi az a Subaru hihetetlen motorhangja :)

Hozzászólás ideje:
Egész jó lett ez a Dirt 2, már a karrier mód felénél járok. :D Nagyon jó kis pályák vannak benne, de ami a pálmát viszi az a Subaru hihetetlen motorhangja :)

Hogy mentesz?

Hozzászólás ideje:
Végülis valahogy megoldottam :D Csak nehogy azt mond, hogy most neked nem műxik :)

Pont azért nem játszom vele, mert nem ment.De ha tudod a megoldást légyszi vésd ide.

Hozzászólás ideje:
Pont azért nem játszom vele, mert nem ment.De ha tudod a megoldást légyszi vésd ide.
Még te írtad le az elején. :) Nekem a második-harmadik próbálkozásra sikerült létrehozni a profilmentést. Ja és még valami, a játék menűjében lesz valami olyasmi pont, ahol be kell kapcsolni a profil auto mentését. :D Disabled/Enabled
Hozzászólás ideje:
Még te írtad le az elején. :) Nekem a második-harmadik próbálkozásra sikerült létrehozni a profilmentést. Ja és még valami, a játék menűjében lesz valami olyasmi pont, ahol be kell kapcsolni a profil auto mentését. :D Disabled/Enabled

Tényleg.Köszi.

Hozzászólás ideje:

Skaccok, az Utah-i pálya hatalmas. :D A kedvencem.

Tépsz a kősivatagban kettőnegyvennel, aztán egyszercsak ott vagy a több száz méter magas kanyonfalak között. :D Jönnek a kilencven fokos kanyarok, aztán meg a dupla visszafordító, ahol ha nem figyelsz a féktávra, könnyen úgy járhatsz mint én párszor :D Válthattam én vissza ötösből gyökkettőbe, bízva a motorfékben és a "fékpedálban".....kormány félreránt, kapaszkodás a kézifékbe, óvatos gázadagolás, de a perem csak gyűn, csak gyűn, mindezt a mellettem lévő ablakból látva, aztán szabadesés :rock:

De ha ezen túljutsz, akkor meg a fordított pályán, mész kifelé a kanyonból, sacc per kábé a kettőtíz széles nyomvonalon, kettőtízzel :D , miközben tőled öt centire bokrok és sziklatömbök váltják egymást. Néhány kanyarlevágás még bejön csak-csak, node amikor sikerül fennakadás nélkül átszambáznod egy rekettyésen és egy hajszálnyival elkerülöd a sziklát, a következőnél kissé bátrabb vagy. Bokor, bokor, szikla, bokor, szikla, bokor, CSATT :D

Éljen UTAH :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.