Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Skaccok, az Utah-i pálya hatalmas. A kedvencem.Tépsz a kősivatagban kettőnegyvennel, aztán egyszercsak ott vagy a több száz méter magas kanyonfalak között. Jönnek a kilencven fokos kanyarok, aztán meg a dupla visszafordító, ahol ha nem figyelsz a féktávra, könnyen úgy járhatsz mint én párszor Válthattam én vissza ötösből gyökkettőbe, bízva a motorfékben és a "fékpedálban".....kormány félreránt, kapaszkodás a kézifékbe, óvatos gázadagolás, de a perem csak gyűn, csak gyűn, mindezt a mellettem lévő ablakból látva, aztán szabadesés De ha ezen túljutsz, akkor meg a fordított pályán, mész kifelé a kanyonból, sacc per kábé a kettőtíz széles nyomvonalon, kettőtízzel , miközben tőled öt centire bokrok és sziklatömbök váltják egymást. Néhány kanyarlevágás még bejön csak-csak, node amikor sikerül fennakadás nélkül átszambáznod egy rekettyésen és egy hajszálnyival elkerülöd a sziklát, a következőnél kissé bátrabb vagy. Bokor, bokor, szikla, bokor, szikla, bokor, CSATT Éljen UTAH Így kell kedvetcsinálni egy játékhoz! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Így kell kedvetcsinálni egy játékhoz! Köszi! És akkor még nem is meséltem a Malaysia-i dzsungelkalandjaimat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Dobozos Mass Effect jár a Guruhoz Hétfőn már veszem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Dobozos Mass Effect jár a Guruhoz Hétfőn már veszem is No ez igen kecsegtető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Nekem annyira nem, mert már rég megvan dobozosan Persze attól még szép eredmény, hogy összehozták ezt karácsonyi ajándéknak, mert kiváló játék, kiváló univerzummal, kiváló történettel, kiváló zenével... Ő... mondtam már, hogy kiváló? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Ő... mondtam már, hogy kiváló? Mintha említetted volna már Nagyon gondolkodok az előfizetésén, mert azért a Dragon Age se egy lenne egy utolsó ajándék tőlük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. (szerkesztve) Apropó Mass Effect! Vagyis inkább a második része. HATALMAS színészek adják a hangjukat a játékhoz! Martin Sheen (őt nem kell bemutatni), Yvonne Strahovski (Chuck - amúgy is jó bőr, és az a legszebb, hogy az arcát is adta!!! ), Adam Baldwin (Firefly, Chuck), Carrie-Anne Moss (Matrix), Michael Hogan és Tricia Helfer (Battlestar Galactica)... Nagyon várom január 27.-ét, szerintem előrendelem a gyűjtői kiadást. Szerkesztve: 2009. December 11. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Plusz visszatér Keith David hős vezérünkként és remélem Lance Henriksen is visszatér Hackett admirális szerepében az első részből. Nehogy már kihagyják az egyik legfőbb támogatónkat. Milyen fura Jokert járni látni Michael Dornt kihagytad (Star Trek TNG/DS9/ST6-10). Várom már ezt a játékot, jobban, mint az Avatart. Ott a helye a polcomon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Mass Effect 2 Sentinel Class Trailer http://xbox360.ign.com/dor/objects/1423501...nel_121109.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. (szerkesztve) Halo: Reach trailer - hangulatban vitte a pálmát Medal Of Honor - gameplay jelenetekkel tűzdelt trailer http://ve3d.ign.com/videos/59557/PC/Medal-...-Awards-Trailer Továbbá még bejelentették az Arkham Asylum második részét is... Szerkesztve: 2009. December 13. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nagyon jó mindkét trailer. Várósak ezerrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Háááát... Ezekért most inkább nem lelkendezek. Az utolsó MoH pocsék volt, unalmas, irreális. Mos meg innét nézve Modern Warfare utánzat lesz (kis szerencsével belevíve az unalmas, irreális elemeket is ). A Halok meg... hát, az elsőt idén sikerült végigjátszanom, a másodikat töröltem pár pálya után, annyira untam (és annyira idegesített az irányítás). Megmarad nekem a Mass Effect 2 és az AVP. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Na, ez már igen, ez már lelkesít: http://www.gametrailers.com/video/batman-a...-spike-tv/59829 Tegnap (ma ) fejeztem be másodjára is az első részt, és hát éppen arra gondoltam, hogy remélem lesz folytatása. És hálelújaaaa, lesz. Várós, várós, nagyon várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nekem is már végig kéne vinni az első részt, de a Dirt 2 per pillanat lefoglal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. A mohaa nekem mindíg tetszett.Igaz, hogy a Cod jobb.De ahogy látom itt is modern hadviselés lesz.Engem nagyon megfogott a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. (szerkesztve) Mass Effect 2 Cinematic Trailer ***Figyelem!*** Rohadtul jó... Ugye, milyen jól néz ki benne Yvonne Strahovski aka Miranda Lawson? Szerkesztve: 2009. December 13. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Mint a messiást, úgy várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. (szerkesztve) Bate és Chocho beszámolója az Avatarról. Szerkesztve: 2009. December 15. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Ez az Avatar-játék nagyon bejön.Ha lesz pc-n végigvisezm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megleptem magam a PC Guruval, benne a Maszlageffecttel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megleptem magam a PC Guruval, benne a Maszlageffecttel No fene, mi van, kiraboltál egy bankot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. No fene, mi van, kiraboltál egy bankot? Karácsony van vagy mifene Ilyenkor ennyit megérdemlek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megleptem magam a PC Guruval, benne a Maszlageffecttel Nagyon jól tetted! Egy nagyon jó játék, kellően elég akcióval, és monumentális történettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Medal of Honor trailer http://www.gametrailers.com/video/spike-vga-medal-of/59826 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Medal of Honor trailer http://www.gametrailers.com/video/spike-vga-medal-of/59826 Teccik! De nem ám a CoD-ból loptak mindent, neeeeeeem... (Remélem érzékeltettem az iróniát ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Medal of Honor trailer http://www.gametrailers.com/video/spike-vga-medal-of/59826 És minek is kellett ezt másodszor is belinkelni? Még beszéltünk is róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. És minek is kellett ezt másodszor is belinkelni? Még beszéltünk is róla.Ez kibővített "Diretctor Cut" trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Ja, hogy ennek vége is van, aha. Akkor nem szóltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Shepard-ék bedurvulnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.