Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Skaccok, az Utah-i pálya hatalmas. :P A kedvencem.

Tépsz a kősivatagban kettőnegyvennel, aztán egyszercsak ott vagy a több száz méter magas kanyonfalak között. :P Jönnek a kilencven fokos kanyarok, aztán meg a dupla visszafordító, ahol ha nem figyelsz a féktávra, könnyen úgy járhatsz mint én párszor :D Válthattam én vissza ötösből gyökkettőbe, bízva a motorfékben és a "fékpedálban".....kormány félreránt, kapaszkodás a kézifékbe, óvatos gázadagolás, de a perem csak gyűn, csak gyűn, mindezt a mellettem lévő ablakból látva, aztán szabadesés :(

De ha ezen túljutsz, akkor meg a fordított pályán, mész kifelé a kanyonból, sacc per kábé a kettőtíz széles nyomvonalon, kettőtízzel :P , miközben tőled öt centire bokrok és sziklatömbök váltják egymást. Néhány kanyarlevágás még bejön csak-csak, node amikor sikerül fennakadás nélkül átszambáznod egy rekettyésen és egy hajszálnyival elkerülöd a sziklát, a következőnél kissé bátrabb vagy. Bokor, bokor, szikla, bokor, szikla, bokor, CSATT :P

Éljen UTAH :P

Így kell kedvetcsinálni egy játékhoz! Köszi! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem annyira nem, mert már rég megvan dobozosan ;) Persze attól még szép eredmény, hogy összehozták ezt karácsonyi ajándéknak, mert kiváló játék, kiváló univerzummal, kiváló történettel, kiváló zenével... Ő... mondtam már, hogy kiváló? :)

Hozzászólás ideje:
Ő... mondtam már, hogy kiváló? :)
Mintha említetted volna már ;)

Nagyon gondolkodok az előfizetésén, mert azért a Dragon Age se egy lenne egy utolsó ajándék tőlük :o

Hozzászólás ideje:

Apropó Mass Effect! Vagyis inkább a második része. ;)

HATALMAS színészek adják a hangjukat a játékhoz! Martin Sheen (őt nem kell bemutatni), Yvonne Strahovski (Chuck - amúgy is jó bőr, és az a legszebb, hogy az arcát is adta!!! :) ), Adam Baldwin (Firefly, Chuck), Carrie-Anne Moss (Matrix), Michael Hogan és Tricia Helfer (Battlestar Galactica)... Nagyon várom január 27.-ét, szerintem előrendelem a gyűjtői kiadást.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Plusz visszatér Keith David hős vezérünkként és remélem Lance Henriksen is visszatér Hackett admirális szerepében az első részből. Nehogy már kihagyják az egyik legfőbb támogatónkat. :)

Milyen fura Jokert járni látni ;)

Michael Dornt kihagytad (Star Trek TNG/DS9/ST6-10).

Várom már ezt a játékot, jobban, mint az Avatart. Ott a helye a polcomon.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Háááát... Ezekért most inkább nem lelkendezek. Az utolsó MoH pocsék volt, unalmas, irreális. Mos meg innét nézve Modern Warfare utánzat lesz (kis szerencsével belevíve az unalmas, irreális elemeket is :) ). A Halok meg... hát, az elsőt idén sikerült végigjátszanom, a másodikat töröltem pár pálya után, annyira untam (és annyira idegesített az irányítás).

Megmarad nekem a Mass Effect 2 és az AVP.

Hozzászólás ideje:

A mohaa nekem mindíg tetszett.Igaz, hogy a Cod jobb.De ahogy látom itt is modern hadviselés lesz.Engem nagyon megfogott a trailer.

Hozzászólás ideje:

Mass Effect 2 Cinematic Trailer

***Figyelem!*** Rohadtul jó... :yes:

Ugye, milyen jól néz ki benne Yvonne Strahovski aka Miranda Lawson?

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
Megleptem magam a PC Guruval, benne a Maszlageffecttel :death::hehe:

Nagyon jól tetted! Egy nagyon jó játék, kellően elég akcióval, és monumentális történettel.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.