Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Az első két és fél játékban is idegesített? Egér + billentyűzet, Oldikám, egér + billentyűzet. Öregszem, szóval rugojásabb vagyok az ilyesmikre. Hja, egér meg bizgentyű, node nem hiába találták ám ki a gamepadot se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Ja, ok Azt eddig is tudtam, hogy különleges egy állatforma az informatikus, azt hittem te jöttél rá erre úgy, hogy ez volt a 2. ötleted Az az elfajzott verzió, én a lusta kivitel vagyok, aki megvárja, míg más megoldja a problémát, én meg felhasználom a tudást Öregszem, szóval rugojásabb vagyok az ilyesmikre. Hja, egér meg bizgentyű, node nem hiába találták ám ki a gamepadot se. Lassan már VeryOldfighter leszel, vagy Hisztisoldfighter Igen, nem hiába. Azoknak, akik képtelenek összehangolni a két kezük mozgását Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Oldie:Nem mondod, hogy te pc-n gamepad-el nyomod az fps-eket?Nem vagy te mazoista egy kicsit? Phobos:Egy jó informatikus nem arról ismerszik meg hogy mindent tud a pc-ről, hanem arról, hogy baromi gyorsan megtalálja a megoldást.Én is így csinálom ahogy Dzséjt.Ha baj van egy játékkal akkor először a torrentoldalon a fórumában nézek körül ahol az esetek 99 %-ában már bent van a megfejtés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Persze, én is így szoktam ha valami gondom van, csak hát Dzséjtből kinéztem, hogy erre ö jött rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Oldie:Nem mondod, hogy te pc-n gamepad-el nyomod az fps-eket?Nem vagy te mazoista egy kicsit? Nem mondom, mert sose akar összejönni. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Persze, én is így szoktam ha valami gondom van, csak hát Dzséjtből kinéztem, hogy erre ö jött rá Dzséjtnek csak jó a marketingje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Dzséjtnek csak jó a marketingje. Ez tetszett Ez az AVP is k*rva jó szerintem, bár kicsit beszédesebbek is lehetnének a társak. A csatornán konkrétan alig tudtam átverekedni magam. Viszont ritka pocsék a törés... Azért kellett abbahagynom, mert a következő pályát csak félig töltötte be, lehagyta a falakat, talajt, plafont... Szerk.: most jöttem rá, hogy a társak csendessége szintén a törés pocséksága miatt van. Nézek egy videót, ahol olyan helyen is megszólalnak a népek, ahol nekem tök kuss van. És mintha nem ez lenne az egyetlen hang, ami hiányozna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Én szívom ám rendesen.Az Alienek valami baromi jók, és kevés a lőszer.De félemetes.Csipog a jelző és csak nézek aztán hirtelen ott van, na akkor egy tár is elmegy.Tegnap különben nekem is beszélt egy női hang a játékban ma meg csönd van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Kijött a STARCRAFT 2 BÉTTAAAA!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Én szívom ám rendesen.Az Alienek valami baromi jók, és kevés a lőszer.De félemetes.Csipog a jelző és csak nézek aztán hirtelen ott van, na akkor egy tár is elmegy.Tegnap különben nekem is beszélt egy női hang a játékban ma meg csönd van.Én még nem találkoztam ilyen problematikával, de remélem nem is fogok.Hja, skulóból piszok kevés van, az ökölharc meg nem teljesen kifizetődő. Amúgy marha jól megoldották a döglött alienek eltűntetését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Kijött a STARCRAFT 2 BÉTTAAAA!!! Mi is az a béta? Egy kicsit tudatlan vagyok e téren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Mi is az a béta? Egy kicsit tudatlan vagyok e téren. Tesztváltozat. Már majdnem kész a játék, és most tesztelések szép hosszú sorával igyekeznek kiszúrni a bennmaradt hibákat. Van, aki zárt kapuk között csinálja, van, aki a közönség bevonásával (és van olyan is, hogy zárt kapuk mögött akarnák csinálni, de a cucc kikerül a netre...). Ezt követi ha jól rémlik a pre-alfa, majd az aranylemez, amiből lesz a bolti játék (persze lehet, hogy most az utolsó mondattal jó nagy baromságot mondtam, mert már rég olvastam erről). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Tesztváltozat. Már majdnem kész a játék, és most tesztelések szép hosszú sorával igyekeznek kiszúrni a bennmaradt hibákat. Van, aki zárt kapuk között csinálja, van, aki a közönség bevonásával (és van olyan is, hogy zárt kapuk mögött akarnák csinálni, de a cucc kikerül a netre...). Ezt követi ha jól rémlik a pre-alfa, majd az aranylemez, amiből lesz a bolti játék (persze lehet, hogy most az utolsó mondattal jó nagy baromságot mondtam, mert már rég olvastam erről). Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Köszi. Így van, vannak akik kaptak kódokat és már játszanak vele, nekem is lent van már a gépen, csak hát kód nincs hozzá, ezért még vagy várnom kell, hogy kapjak kódot illetve egy crackre... De vannak élő közvetítések pár oldalon, és nagyon jó a cucc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Így van, vannak akik kaptak kódokat és már játszanak vele, nekem is lent van már a gépen, csak hát kód nincs hozzá, ezért még vagy várnom kell, hogy kapjak kódot illetve egy crackre... De vannak élő közvetítések pár oldalon, és nagyon jó a cucc. Na, akkor, ha nem törik fel a bétát, akkor valószínűleg csak a megjelenéskor játszhatok vele. Most már nem is regisztrálok elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. AVP3 A királynőt hogy a pokolba lehet kinyírni miután a lába alatt lévő kemence(?) bekrepált. Gránátot neki a végtelenségig, vagy mi? A harcosok meg csak gyűnnek, gyűnnek.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Így van, vannak akik kaptak kódokat és már játszanak vele, nekem is lent van már a gépen, csak hát kód nincs hozzá, ezért még vagy várnom kell, hogy kapjak kódot illetve egy crackre... De vannak élő közvetítések pár oldalon, és nagyon jó a cucc. Jól hangzik. A Starcraft 2 egyébként is egy rég várt darab. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. A királynőt hogy a pokolba lehet kinyírni miután a lába alatt lévő kemence(?) bekrepált. Gránátot neki a végtelenségig, vagy mi? A harcosok meg csak gyűnnek, gyűnnek.... Én is ott szívom a torkos borzot. Ha jól értettem, a rádió túlfelén a csaj újrakalibrálja a cuccot (DX11-el elindítottam, játszani ugyan nem tudtam vele, mert szaggatott, de legalább meghallgathattam a rádióüzenetet, ami DX9 alatt nálam nem hallatszik - sőt, az egész királynős videó tök néma volt... ). Amint végzett, akkor majd újra bezüzzenthető lesz a kemence, csak addig életben is kell maradni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hát az marha f*sza. Amilyen iramban ezek tapadnak az emberre! Lánszoróval hiába pörkölök oda neki, csak jönnek tovább, ha sarokban vagy még kitérni se tudsz. Az impulzuskarabéllyal meg kész csoda olykor befogni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Tíz fontos tudnivaló az alienekkel való harcról: 1. Kerüld el az alienekkel való harcot. Ha nem sikerül, lásd: 2-es pont. 2. Fuss! Megfontolandó tanácsot lásd: 3-as pont. 3. Futás közben kerüld az álmennyezetet, padló alatti járatokat, szellőző nyílásokat, zárt ajtókat, idegen fészkeket. 4. Ne hagyd, hogy a közeledbe férkőzzenek. Választható opciókért lásd 2-es, 5-ös és 6-os pont. 5. Lődd őket gépfegyverrel vagy shotgunnal, amíg van golyó vagy mind megdöglenek. A létszükséges kiegészítést lásd: 4-es pont. 6. Ha nincs több golyód, használd a lángszórót, a továbbiakban lásd: 2-es pont. 7. Miközben lövöd őket (opcionális lehetőségek lásd: 5-ös és 6-os pont), ne hagyd, hogy sarokba szorítsanak. Lehetőség ennek kieszközölésére lásd: 2-es pont. 8. Ha mégis sarokba szorítaniuk, lásd 9-es pont. 9. Game Over, lásd 10-es pontot. 10. Mi szóltunk, lásd 1-es pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Tíz fontos tudnivaló az alienekkel való harcrólLátom hozza az AvP3 a színvonalat, ennek örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Nem mondjátok, hogy a Marine végén jártok már??Mert akkor baromi jól játszotok.Indulhatnátok valami versenyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Jók ezek a szabályok Frenkie, mi az, hogy a marine pálya végén? Alig kezdtünk bele. Szerencséra túljutottam a királynős pályán. A piramisba jutottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Dehogy, Frenkie, dehogy, ez még csak az eleje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Már megijedtem, hogy én vagyok ennyire béna. Abból gondoltam, hogy a Királynőt kell kinyírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Már megijedtem, hogy én vagyok ennyire béna. Abból gondoltam, hogy a Királynőt kell kinyírni. Szerintem a játék végére visszasírjuk a királynőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Na AVP3-ban Ember és Predi kampány letudva. Azt hittem, hogy az ember kampány hosszabb lesz. Na szerintem hamarosan az alienbe is belefogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Na AVP3-ban Ember és Predi kampány letudva. Azt hittem, hogy az ember kampány hosszabb lesz. Na szerintem hamarosan az alienbe is belefogok. Nem mondod, hogy 2 nap alatt lenyomtad?Egész nap otthon voltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Végigvittem a marine kampányt. Na most ez vicc akart lenni vagy mi? K*rva rövid volt ugyanis, élvezhetőségében pedig messze elmarad az elődjéhez képest. Többre számítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Nem mondod, hogy 2 nap alatt lenyomtad?Egész nap otthon voltál? Elnézést, elfelejtettem megemlíteni, hogy nekem kb. 2 nappal előbb meg volt Xbox-on így azon toltam. De amúgy fején találtad a szöget, ezen a héten beteg voltam, nem mentem suliba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.