Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Elfogadnék egy olyan idővariáló kütyüt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Jó lesz ez a Crysis 2 (nekem már az egy is baromira tetszett). De a Singularity is igen érdekesnek tűnik. Remélem jobb sztorit kap, mint a hasonló jellegű Time Shift. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. A Crysis 2-ből mutathatnának már valami újat is A Singularity jónak tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Talán mire eljutok odáig hogy a második Crysis-szal játszak le fogom tudni az elsőt meg a Warheadet. Az elsővel mondjuk játszogattam valamennyit. Öcsém a vége előtt néhány pályával abbahagyta én meg onnan folytattam a végéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Talán mire eljutok odáig hogy a második Crysis-szal játszak le fogom tudni az elsőt meg a Warheadet. Az elsővel mondjuk játszogattam valamennyit. Öcsém a vége előtt néhány pályával abbahagyta én meg onnan folytattam a végéig. Játszd végig a Crysist, nagyon jó. A második nagyon várós. Dzséjt: Ugyanez a véleményem nekem is az AVP2 multijáról. A prediket nagyon nehéz volt kilőni. Egy este egy francia csávó szivatott minket. Már azt hittük csal. A szóköz meg megszokás kérdése. Már annyiszor voltam miatt lebaltázva, hogy gondoltam most már át kéne szokni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Játszd végig a CrysistAz a része megvolt. Elejétől a végéig kéne vele játszanom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. http://www.virtualshackles.com/113/ Hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. No, II. Sheparddal is kijátszva a Mass Effect 2 És most végre úgy érzem, nincs késztetés, hogy ötödszörre is nekiálljak. Azt hiszem, az ME3-ig már nem kezdek neki újra. Akkor viszont elölről indulhat az egész móka az ME1-el. Na most rásandítok az Assasin's Creed 2-re, aztán egy kis Aliens vs Predator, végül azt hiszem öt év megfeszített tempójú játék után befejezem a Need For Speed Most Wantedet, hogy elkezdhessem a Carboont Hatalmas! Hát igen, az SR2 Normandy-hoz képest a USS Enterprise fityfüle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Az Assassin's Creed 2-re nagyon érdemes rásanditani. Én ugyan az első részt is szerettem, de a második rész tükrében már kezdem jogosnak érezni az azt ért kritikákat. Gyakorlatilag mindent helyre raktak benne, ami az első részben nem volt annyira kerek. Nem tudom mennyit tudsz róla, ugyhogy inkább nem irok semmit ezen kivül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Az elsőt én is szerettem, bár mikor másodikra elkezdtem (hogy felfrissítsem az emlékeim a második előtt), már nem igazán tudtam végigvinni De a hangulata az bejött nagyon. Most egy óra játék után egyelőre a grafika az, ami tetszik. Az elsőben a béna arckarakterek után itt már egész felismerhető Kristen Bell (bár azért még nem egy Mass Effect 2 a karakterábrázolás). A többi még alakul. Minden esetre az is bejövős, hogy itt van elő sztorija a főhősnek, nem úgy, mint Altairnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Végeztem a Bioschock 2-vel. Marha jó volt. Jön lefele a Mass Effect. Kiváncsi leszek milyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Nem fogsz csalódni, szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Elkezdtem a mass effectet. Az első benyomásom, hogy baromira hasonlit az Unreal 2-re. Lemegyünk a bolygóra mint katonák egy jeladóért. Nem rossz különben, csak írdatlan sok a duma. Megnézek minden változatot, amit Shephard válaszol, vagy kérdez, így többet tudok meg. Sikerült is elakadnom, az ürrepülőtér után vagyunk és 3 vagy 4 Geth romboló van az úton. Egy lépcsön vagyunk, és az egyik emberemet kell megkérnem, hogy dobjon. Megnyomni a space-t, majd jobb gombbal a kamerát mozgatni és ha megvan a cél akkor rányomni a dobás ikonra majd elengedni a space-t. Ez eddig ok, csak a társam állandóan a lépcsőbe vág valamit és nem az ellenfélre. Ezt próbálgattam tegnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Öööö...mit kell dobnia? Nekem nem ugrik be semmi ilyesmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Öööö...mit kell dobnia? Nekem nem ugrik be semmi ilyesmi. Lehet hogy valami energiát. De valószinú le kell menni a lépcsőn és onnan indítani a támadást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Lehet hogy valami energiát. De valószínű le kell menni a lépcsőn és onnan indítani a támadást.Szóval a biotikus képességeit akarod használni. Nos, akkor először célozd be az ellent, majd utána nyomj SPACE-t. Kiválasztod a megfelelő biotikus képességét és felengeded a gombot. Így biztosan oda megy az "áldás" ahová szánod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Szóval a biotikus képességeit akarod használni. Nos, akkor először célozd be az ellent, majd utána nyomj SPACE-t. Kiválasztod a megfelelő biotikus képességét és felengeded a gombot. Így biztosan oda megy az "áldás" ahová szánod Ez az, hogy ezt csináltam, de állandóan a lépcsőbe dobta. Na mindegy holnap lemegyek a lépcsőn azt kipróbálom úgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Ez az, hogy ezt csináltam, de állandóan a lépcsőbe dobta. Na mindegy holnap lemegyek a lépcsőn azt kipróbálom úgy.Először célzással kezdj mindig. Ha már lenyomtad a SPACE-t nem tudsz célozni. Bár nálam mindig a skuló volt a pont az "i"-re. De persze minnél előbb belejössz a társaid képességeinek felhasználásába annál jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. A Battlestation: Pacific-et tolta valaki közületek? Milyen? Jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Először célzással kezdj mindig. Ha már lenyomtad a SPACE-t nem tudsz célozni. Bár nálam mindig a skuló volt a pont az "i"-re. De persze minnél előbb belejössz a társaid képességeinek felhasználásába annál jobb Akkor itt baltáztam el. Elöbb Space-t nyomtam. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Akkor itt baltáztam el. Elöbb Space-t nyomtam. Köszi.Ha valahol gond van csak szólj. Van itt elég Mass Effect őrült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Csak csendben megjegyzem, hogy a Space nyomva tartása közben is lehet célozni, méghozzá a jobb egérgomb lenyomásával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. (szerkesztve) Csak csendben megjegyzem, hogy a Space nyomva tartása közben is lehet célozni, méghozzá a jobb egérgomb lenyomásával Biibiiibee! Én tudtam! Buták! (Mármint akik nem tudták) :D Szerkesztve: 2010. Május 26. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Csak csendben megjegyzem, hogy a Space nyomva tartása közben is lehet célozni, méghozzá a jobb egérgomb lenyomásával Ne csendben öregem, mert ilyennel sokra nem megyünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Biibiiibee! Én tudtam! Buták! (Mármint akik nem tudták) :D Csak Oldi, Frenkie még most kezdte, természetes, hogy nem ismer minden funkciót. Na de az, aki már kétszer kijátszotta és az ME2-n is túl van... Ne csendben öregem, mert ilyennel sokra nem megyünk. Mármint azzal nem mész sokra, hogy csendben jegyzem meg, vagy azzal, hogy van ilyen funkciója a játéknak. Mert egyik sem fest rólad hízelgő képet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Jó van, húzzá' csak fel. Az elején ordítottá' volna, hogy vaksi Oldie, használd a jobb egérgombot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Nem kérdezted Azt hittem, magadtól is rájössz, hogy az okos fejlesztők talán beépítettek ilyet a játékba, már csak azért is, mert így könnyebb külön-külön irányba állítani a társakat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Nem kérdezted Azt hittem, magadtól is rájössz, hogy az okos fejlesztők talán beépítettek ilyet a játékba, már csak azért is, mert így könnyebb külön-külön irányba állítani a társakat Vagyok olyan h*lye, hogy mindig a nehezebb utat választom Kétszer elküldtem a készítőket melegebb éghajlatra, aztán már megszoktam a célzás+SPACE dolgot Frenkie, te meg ezek után már mázlista vagy. Más. Az Alpha Protocolhoz nem tudjátok, hogy készül e magyar felirat? Kiporóbálnám majd azt a játékot is. Ott is sok lesz a szöveg, a választási lehetőség, de ha csak angolul lesz meg, akkor kimarad sajna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Ja, hát akkor csak magadat szidd Nem készül hozzá, legalábbis most még. Később lehet, hogy valaki nekiugrik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Hát merem remélni, hogy ha a készítőknek nem jutott fejükbe kis hazánk, majd valaki fordít hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.