Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A platformja engem nem nagyon fog zavarni mert ez a műfaj nem igazán áll közel hozzám így valószínű hogy kihagyom. Első látásra tetszett de azóta megnéztem még párszor és azután már kevésbé jött be. Elhatároztam hogy ezen műfajból a ME-vel teszek egy próbát de az még mindig várat magára.

Hozzászólás ideje:
Jöhetne már valami ütős FPS game :D

Csak ősszel jönnek. Addig ki kell tolni az időt mással. Szerintem a Mas Effecttel addig kihúzom.

Hozzászólás ideje:

Nekem ez a Deus Ex: Human Revolution épp elég ütős lenne. Remélem előjönnek majd valami játékmenetet bemutató videóval. :D

Hozzászólás ideje:
Jöhetne már valami ütős FPS game :D

Hát igen... Én is várok valamit, addig MW2 orrba-szájba :D

A BFBC2 am. meg van eredetiben, de valahogy most mégsem akaródzik kijátszani a singlet, mert nagyon mérges vagyok az online részére, mert k'rvára laggol... Szóval az még itt van nekem őszig.

Nyáron meg úgy sem játszom.

Hozzászólás ideje:

Hát a nagy harminc fokos melegben én se nagyon fogom nyüstölni a gépet, mert bezony éccaka annak nem lesz jó vége hőmérsékletügyileg :D

De ettől függetlenül ha hozzám vágnák az ME2 hátralévő DLC-it, változtatnék ezen álláspontomon és legfeljebb a hűtőszekrénybe költöznék :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Valami jó kis FPS-nek én is örülnék, pláne olyannak, ami nem Call of Duty vagy Medal of Honor. Jók-jók, de kezdem őket unni. Pláne, hogy a sztorit és kort leszámítva mindegyik egy kaptafára készül (ha legalább nem lennének lineárisok, mint a vonalzó, még csak-csak lenne valami változatosság). Lehet kicsit nosztalgiázok majd, és végigjátszom a Quake 1-2-t és 4-t :lol:

De előtte Gears of War, Bomarrnál megtetszett a kettő, úgyhogy rácsapok az egyre, ha már a kettővel nem játszhatok, mert a tetű kiadó nem adta ki PC-re. Pedig rendes emberként én az első részt még meg is vettem (egyike a ritka kivételeknek :().

Hozzászólás ideje:
Én úgy tudom, hogy az MW-hez csak új pályacsomagokat készítenek.....multihoz.

Igen, egyet már ki is adtak, Stimulus néven, és most készítik a Resurgencet(vagy valami hasonló). Nekem nagyon tetszik, hogy a jó kis CoD4es pályákat átrakják a 6-ba :lol:

Hozzászólás ideje:
Én úgy tudom, hogy az MW-hez csak új pályacsomagokat készítenek.....multihoz.

Ja az multihoz van? Arra gondolok amit már xboxra kiadtak.

Hozzászólás ideje:
Ja az multihoz van? Arra gondolok amit már xboxra kiadtak.

Az a Resurgence, ami nemsokára jön majd a másik kettőre is (PC, PS3), és csak egy multis mappack. (És benne van az egyik kedvenc CoD4es pályám :D)

http://www.gamekapocs.hu/cikk/3953/1396/Ca...nce+Package+DLC

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jakoo és a többi HL szerető, kapaszkodjatok! Lehet nem Half Life Epidose 3 lesz, hanem Half Life 3 (méghozzá új engine-nel, de azt speciel leszarom)!

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/source-e...rol-pletykalnak

Ennek baromira örülnék! Az epizódikus felosztás ritka pocsék ötlet volt és már az ep1-2 között kiderült, hogy a koncepció halva született. Most meg, hogy már három éve várjuk a befejező etapot, ami ugye bőven elég egy komplett játék elkészítéséhez, hát jobb is, ha rögvest HL3 lesz, nem EP3. Nagyon remélem, hogy az E3-on egy Half Life 3 bejelentést tesz a Valve.

Hozzászólás ideje:
Jakoo és a többi HL szerető, kapaszkodjatok! Lehet nem Half Life Epidose 3 lesz, hanem Half Life 3 (méghozzá új engine-nel, de azt speciel leszarom)!

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/source-e...rol-pletykalnak

Ennek baromira örülnék! Az epizódikus felosztás ritka pocsék ötlet volt és már az ep1-2 között kiderült, hogy a koncepció halva született. Most meg, hogy már három éve várjuk a befejező etapot, ami ugye bőven elég egy komplett játék elkészítéséhez, hát jobb is, ha rögvest HL3 lesz, nem EP3. Nagyon remélem, hogy az E3-on egy Half Life 3 bejelentést tesz a Valve.

MIért szarod le? Nehogy már 2004-es motorral hajtott játékot adjanak ki. Bukta is lenne.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
MIért szarod le? Nehogy már 2004-es motorral hajtott játékot adjanak ki. Bukta is lenne.

Azért, mert nem vagyok grafikab*zi, hogy csak azt ítéljem jó játéknak, aminek korát megelőző grafikája van. A mai napig szívesen játszom a Half Life 1-2-vel, és baromira nem érdekel, hogy a mai játékokhoz képest nagyon randa. Ha a játékélmény kiváló, akkor felőlem a Doom motorjával is kiadhatják.

No meg, a Source motor szerintem máig szép. Remek képet ad és kiválóan optimizált, a karakteranimációt meg szerintem eddig csak a Mass Effect tudta felülmúlni (hiába van több játék alatt is Unreal 3 engine, a mimika a legtöbb játék alatt fapados). Szerintem nem is fognak sokat változtatni rajta, csak felturbózzák az újabb technikákkal, mint anno az ep2-ben.

De sajnos tök tárgytalan már, mert frissült a hír:

"Friss: Sajnos a Valve hamar elrontotta a kedvünket. A "meglepetés" a Portal 2-vel lesz kapcsolatos. Ámen..."

Hozzászólás ideje:
Ebben az ínséges időkben ( nuku FPS) leszedt.....megszereztem a Gears of Wart :D Elég okés eddig a game. :D

Nagyon jó játék. Hiába tps.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.