Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A Fallout-oknál meg nem is számít annyira, ha nem játszod ki valamelyik korábbi részt. Nem kötődnek egymáshoz, legfeljebb néhány apró utalás van korábbi részekre.

Ez nekem most jó hír, mert ugye a harmadik rész van meg most. Alapból én is úgy tudtam, hogy nem fontos kijátszani az első két részt, hogy a harmadikkal játszani lehessen.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem a régisége a baj, hanem a játékmenete/stílusa. A régebbiek között nincs olyan ME, KotOR stílusú.

Nem olyan stílusú, de attól még érdemes lehet ránézni. Én sem hittem volna, hogy hetekig játszok egy olyan RTS-sel (már az vicces, hogy RTS-sel játszom), amit rég csináltak és amúgy messzire kerültem korábbi tapasztalataim miatt.

Apropó, Phobos, marha jók ezek a protossok :D Bedarálhatom vele a zergeket, mint vak munkást az ipari ventilátor. :D

Ez nekem most jó hír, mert ugye a harmadik rész van meg most. Alapból én is úgy tudtam, hogy nem fontos kijátszani az első két részt, hogy a harmadikkal játszani lehessen.

Én sem játszottam végig egyik korábbi Falloutot sem (sőt, őszintén szólva, még egyik Falloutot sem :D ), de teljesen értettem a harmadik sztoriját. Legalábbis, amíg eljutottam vele. Azt a kevés visszautalást meg netről is megtalálhatod, de amúgy sincs jelentőségük, mert inkább easter eggek, mintsem komoly dolgok. Eleve, már megtalálni őket is komoly munka (nekem eddig csak a beszélő fát és a lezuhant UFO-t sikerült felkutatnom, de elvben megtalálható az egyik régi vault is).

Hm... végig kéne játszanom most, hogy megvannak a DLC-k is. A múltkor ezek miatt hagytam abba, aztán mikor folytattam volna, a mentésem besz*rt. Kezdhetem előlről, ami mondjuk nem baj, de akkor nem volt hozzá hangulatom. Mosta Metro 2033 és a Starcraft letudása után azt hiszem, nekiesek. Sőt, ha már úgyis régi játékokat túrók, kezdem az elsővel :D

Hozzászólás ideje:
Apropó, Phobos, marha jók ezek a protossok :D Bedarálhatom vele a zergeket, mint vak munkást az ipari ventilátor. :D
Hol tartasz benne? :D Szerintem a legjobb hadjárat és egységeik nekik vannak. A Papok és az Archonok később pedig odatesznek :D
Hozzászólás ideje:
Most megyek majd megkeresni a renegát Tassadart valamiféle űrhajón, vagy min. Ez azután van, hogy szétvertem a bizergeket az Aiuron.

Spoiler:

Ha jól emlékszem, akkor Fenixet most kapták el a bizergek, nem? :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Ezt a marhaságot. Minek ilyen? Fpst ezzel hogy lehet játszani? Sehogy.
Ugyanúgy, mint a Wii-n :yes:

Amúgy miért ne lehetne FPS-t játszani vele? A kinect érzékeli még az újjaid mozgását, így azt is, hogy meghúzod a ravaszt.

Erről a rendszerről az SW videjó játékok topicban nézhetsz még videókat, mert lesz fénykardos játék rá :yes:

/Látom a Gamestar és a Pc Guru (Bate) is jelen volt :yes: /

Itt vannak a videók:

Hozzászólás ideje:

És azt se feletsük el, hoy a kinect is azt a réteget célozza meg, amit a Wii, mégpedig a casual réteget és nem a hardcore réteget.

Igen érdekes lenne egy stratégia vagy egy akció RPG rajta :yes:

Hozzászólás ideje:
PS3-ra nem fog ilyen kütyü kijönni?
Arra ott van a Move.

Amúgy meg a Sony és a Nintendo is a 3D játékok felé húzódik inkább, nem a mozgásérzékelős irányítás felé. Tehát az otthoni 3D-s tvden tudj 3D-s játékokat játszani.

Hozzászólás ideje:

Engem ne is célozzanak meg vele mert irtózatos baromságnak tartom. Ott a gamepad, meg a billentyű, azzal irányítsunk játékot.

Hozzászólás ideje:
Engem ne is célozzanak meg vele mert irtózatos baromságnak tartom. Ott a gamepad, meg a billentyű, azzal irányítsunk játékot.
Nem is fognak megcélozni, mivel te hardcore rétegbe tartozol, nem a casualba.

Te nem azért vettél konzolt, hogy haverokkal sörözés közben kis nyulakat üssetek le, vagy golfozzatok, bowlingozzatok, vagy netán Guitar Hero esetleg ne adj isten Rock Band-ezzetek :yes: (utóbbi 2 játék a konzolok csúcsa, 1-1 alkalommal haverokkal sírva röhögünk amikor játszunk ezekkel, hatalmas élmény)

Hozzászólás ideje:
És azt se feletsük el, hoy a kinect is azt a réteget célozza meg, amit a Wii, mégpedig a casual réteget és nem a hardcore réteget.

És itt bukik el... Aki mozgásérzékelőt akar, az már vett Wiit.... Aki még nem annak túl drága a 60+40, a 60 helyett... Nem azt mondom, hogy nem lesznek eladásai, de nem fogja elérni a Wiit.

Hozzászólás ideje:

Akinek van Xboxa annak nagy része úgy is beszerez egy kinectet. Magyarországon pedig annyira nem terjedt el a Wii, mint máshol. Éppen ezért kíváncsi vagyok, hogy a Kinect mennyire lesz sikeres.

Hozzászólás ideje:

Nekem például 2 évvel ezelőtt nagy kérdés volt, hogy Wii, vagy Xbox. Nehéz szülés volt, de a bátyjámmal úgy döntöttünk, hogy normál játékra ott a PC, ezekre a casualokra ott a Wii. (Aztán egy évre rá jött a GH is hozzá :yes:)

Máig egyetlen egyszer bántam meg ezt a döntést, egy játék miatt. Egyet lehet tippelni melyik miatt...

(((

Achievment Unlocked: Answer to a topic, first from your Android, than from your PC, in 15 mins.

)))

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:
Emiatt már tényleg be kéne szereznem egy normális gépet. :lol:

Ez a régi Deus Ex-eknek a folytatása, vagy új story?

Hozzászólás ideje:
Jó ez a Singularity gyerekek :lol:

Ja, a Transformerst meg kijátszottam. Szerintem végig nagyon pöpecre sikeredett.

Jó hát. Írtsd az ellent. :)

Hozzászólás ideje:
Ez a régi Deus Ex-eknek a folytatása, vagy új story?
Új/régi sztori. 25 évvel az első Deus Ex előtt játszódik.
Hozzászólás ideje:
Új/régi sztori. 25 évvel az első Deus Ex előtt játszódik.

Kösz, szerintem kipróbálom bár az előzöekkel nem játszottam.

Hozzászólás ideje:

A korábbiakat én se ismerem igazán. Még csak az se rémlik hogy az újról szóló hírek előtt hallottam volna róluk. Ha ez bejön akkor utána lehet hogy előveszem a többit.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem mindkettő megvan gyáriban (hála PCGuru :para:), az elsővel játszottam, az nagyon tetszett. Baromi jó a hangulata, a világa igen kidolgozott. Anno nagyon szerettem. Lehet majd valamikor elő is veszem, és ezúttal már a második résznek is nekiállok.

Amúgy, nem szokványos FPS, mert igen keményen tartalmaz RPG elemeket is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.