Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Frenkie, tessék belehúzni a verdád fejlesztésébe. Jinxel már zúztunk egyet Persze kicsit hagyom, had fejlesszen ő is Pár szint kell neki mire egálban leszünk. De akkor már nincs kegyelem Pár színt már raktam az automba És a leghosszabb üldözésem is hosszabb, mint a tied Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Pár színt már raktam az automba És a leghosszabb üldözésem is hosszabb, mint a tied Ne tudd meg....Ma tizenhét percen keresztül üldöztettem magam, gyönyörűen kentem a falra a rendőröket. Erre föl, tolom el magam körül a kis ügybuzgókat, igaz elég szűk körben...de még simán van bőven helyem, a gép meg bejelezz, hogy elkaptak. Hát nem kicsit lettem ideges. És ez már nem először fordul elő velem. A Most Wantednál akkor ér véget az üldözés mikor már moccani se tudok. Itt meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Holnap egy marha nagy frissítés fog érkezni a NFS Worldhöz. Reggel héttől délután kettőig állni fognak a szerverek. Állítólag ötven új autó közül lehet majd válogatni, pluszban új városrészek fognak megnyílni. De ez még nem megerősített. Viszont ma belegondoltam abba, hogy mi lenne ha valami ügyes honi programozó alternatívát nyújtana nekünk, a keleti blokk egykori KGST-s tagjainak és teszem azt nem nyugati meg távolkeleti autócsodák közt lehetne válogatni, hanem pl elérhetővé vállnának az 1200-es Zsigulik, Sport Skodák, Wartburgok, Daciák. Ezen felül lenne olyan Sprint verseny ahol a Lehel tértől a Bach csomópontig kéne eljutni Budapesten Mekkora lenne már Vagy egy Kőbányai úti gyorsulás :D Rednááá, Rednááá, Rednáááá Ez hatalmas lenne. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Ez hatalmas lenne. :D Várj, az igazi ászt az optikai tuninglehetőségek nyújtanák. Teniszlabda a vonóhorgon. Neláss-kiláss napfényborda a hátsó szélvédőn. CB rádióantennák..... Vinyil kategória/lehetőségek: LADA, CCCP, SANYO, VIDEOTON. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Diszkont már árulja a F1 2010-et Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Diszkont már árulja a F1 2010-et Ez szimulátor ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Várj, az igazi ászt az optikai tuninglehetőségek nyújtanák. Teniszlabda a vonóhorgon. Neláss-kiláss napfényborda a hátsó szélvédőn. CB rádióantennák..... Vinyil kategória/lehetőségek: LADA, CCCP, SANYO, VIDEOTON. Azért kemény lenne egy Wartburg vs Lada. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Chris Nolanék a nagy siker miatt dolgoznak az Inception videójátékon. Hajrá én várom.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Ez szimulátor ugye?Is.is. Választhatsz a játékban. Azért kemény lenne egy Wartburg vs Lada.Jah. Főleg hogy nitro "helyett" szívató van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Érzem, sok álmatlan éjszakát fog okozni ez a Forma 1-es játék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Chris Nolanék a nagy siker miatt dolgoznak az Inception videójátékon. Hajrá én várom.. Hááát, nem tudom.... Nem egy videójáték tipus film.... De hajrá! Oldie, milyen újdonság van NFS Worldben??? (És melyik korábbi NFS-ben volt ugyanez a város? Mert nagyon ismerős....) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Hááát, nem tudom.... Nem egy videójáték tipus film.... De hajrá! Oldie, milyen újdonság van NFS Worldben??? (És melyik korábbi NFS-ben volt ugyanez a város? Mert nagyon ismerős....) Azt hiszem a Most Wantedben, vagy a Carbonban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Oldie, milyen újdonság van NFS Worldben??? (És melyik korábbi NFS-ben volt ugyanez a város? Mert nagyon ismerős....)Hát ez most szívás volt, mert csupán valami új szerverre költöztek. Ez volt az a nagy leállás Pedig nagyon vártam a beharangozó infók miatt. A többit meg Frenkie már meg is válaszolta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Ez a Doom3 valami iszonyú fosatós még mindig. Volt hogy majd leestem a székről. Sajnos ugye egy hibája azért vanm, hogy baromi sötét van és mész a zseblámpával, majd hírtelen teleportál egy szörny. Na ekkor kell baromira elővenni gyorsan a shotit. Apropó shoti. Na ez az a játék, ahol életet ment. Egyik fegyver sem olyan hatásos a játékban mint a sörétes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Van olyan mód, ami a fegyverre illeszti a lámpát. Igaz, szerintem az elveszi a játék eszenciáját, bár tény, hogy életszerűbbé teszi Szó se róla, a Doom és a Quake széria az, ahol én is leginkább a puskát használtam. Minden más játékban jobban szeretem a gépfegyvereket, de ezekben a jó öreg puffogtató a nyerő. Lehet mondjuk pont azért, mert a többi játékkal ellentétben itt a legkisebb ellenfél is akkora, mint egy elefánt és előszeretettel teleportálnak karnyújtásnyira az embertől A Doom 3-ban viszont egy valamit nem bírok. Egy idő után kicsit monotonná válik a gyilkolászás. Frenetikusan remek hangulata van (szerintem csak az AVP1-2 és a Dead Space képes ezen a téren felvenni vele a versenyt), de egy idő után uncsi lesz a mészárlás és kikopik a félelmetesség (kivétel, mikor jönnek a pókok vagy a csecsemők, na azok zsigerien tudják cidriztetni az idegeimet... a poén, hogy pár évvel később a Dead Space-ben is a csecsemőktől tojtam be.). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. (szerkesztve) Azt hiszem a Most Wantedben, vagy a Carbonban. Akkor Most Wanted, mert csak azzal játszottam(, meg a III-mal, iszonyat régen ) Szerkesztve: 2010. Szeptember 23. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Szerintetek mennyi az esélye, hogy az eredeti HoMM5DE-vel megy a letöltött 2 magyar kiegészítő lemez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Jinx, hogy állsz az aszfaltszaggatással? Megvan már a második fejlesztő csomagod? Arra is gondoltam közben, hogy darálhatnánk együttesen a sok nitrógözben edzett "pilótát". Csak jól kell időzíteni a multiba való bejelentkezést. Megmutatnánk nekik, hogy az ő őseik miért is rettegtek a magyarok nyílaitól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Elég jó a marketingje a Wii-nek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. A kütyühöz a csajok szériaelemek vagy extrák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. A kütyühöz a csajok szériaelemek vagy extrák? Jinx-et kérdezd, hogy kapott-e hozzá csajokat, mert ha jól emlékszem neki van Wii-je. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Jinx, hogy állsz az aszfaltszaggatással? Megvan már a második fejlesztő csomagod?Arra is gondoltam közben, hogy darálhatnánk együttesen a sok nitrógözben edzett "pilótát". Csak jól kell időzíteni a multiba való bejelentkezést. Megmutatnánk nekik, hogy az ő őseik miért is rettegtek a magyarok nyílaitól Fejlődök, fejlődök. Nintendo Én sajnos nem kaptam ilyet a Wii Fithez... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Az első kettőre még simán mehetne egy-két kiló "harapnivaló" és szíves örömest felajánlkoznék testmasszőrnek Az utolsónak meg már a hangjától rosszul vagyok. És erre föl még szögletesen is riszálja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. A F1 2010 játékot próbálgatja valaki rajtam kívül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Nem is tudtam, hogy újra van F1-es játék PC-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Nem is tudtam, hogy újra van F1-es játék PC-re. Bezony. Most jelent meg a napokban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. És milyen? Írj róla valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. És milyen? Írj róla valamit Úgymond még csak kóstolgatom, szokom az irányítást Per pillanat a Time trial versenyt részesítem előnyben, pont a megszokás miatt, de van itt full Grand Prix szezon is ahol akár a valóságnak megfelelően teljesítheted a szezont. Belemelegítő edzések, időmérő futam és maga a verseny, akár teljes távon, változtatható időjárási opciókkal, boxkiállásokkal. Szóval ebből a szempontból elégé élethű. Valahol viszont olvastam, hogy mégse lett annyira szimulátoros mint ahogy beharangozták és ez most az irányítást érinti. De majd idővel kitapasztalom én is milyen az igazi versenyen a vas alattam Amúgy rengeteg beállítási lehetőség van, mely érinti az aerodinamikai elemeket, a balanszot, gumiválasztást, sebességfokozatok beállítását ésatöbbi A grafika szép és mint olvasom némi trükközéssel még szebbé lehet varázsolni már akinek van DX11-es karija Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. A F1 2010 játékot próbálgatja valaki rajtam kívül? Ja, de egyenlőre nem megy még jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. (szerkesztve) Játékos konfig ésszel http://prohardver.hu/teszt/jatekos_csucsko...nfiguracio.html Jó cikk, nekem a középkategóriás gép kéne. Szerkesztve: 2010. Szeptember 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.