Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. De miért nem küldték meg egy gránáttal azt az .50-es-t(?)?Gondolom vagy azért mert kifogytak a gránátból, vagy azért mert a játékos meg akarta mutatni hogy hogyan kell anélkül kiirtani az 50-es tálibokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Úgy látszik most ilyen betiltosdi van: egy német játékot is betiltottak, ahol hálozatban lehetett volna a berlini falnál nyugatra menekülő lakost és őrt játszani.... utobbival értelemszerüen elöbbieket kellett levadászni. Mondjuk ez csak ilyen egyetemi fejlesztés volt, de aztán a felháborodások miatt ennek a megjelenéséről is lemondtak.No majd amikor Super Mariót betiltják mert mi az, hogy csak úgy ugrál a teknősbékákon. Gondolom vagy azért mert kifogytak a gránátból, vagy azért mert a játékos meg akarta mutatni hogy hogyan kell anélkül kiirtani az 50-es tálibokat. Kicsit életszerűtlen volt így első látásra. Mondjuk most ezt nem részletezem, mert szegény Dzséjt tuti lekörmöl vagy három, még részletesebb oldalt, a kis létszámú taktikai különítményesekről, a lövedékek röppályáját befolyásoló időjárási tényezőkről, illetve a támogató bevetésre rendelt légierő pilótáinak kalóriatáblázatáról illetve mindezek összefüggéséről :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Kicsit életszerűtlen volt így első látásra.Nekem megfelelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Duke Nukem Forever gameplay http://www.gamestar.hu/duke-nukem-forever-...zterdambol.html Oldie meg frenkie szerintem ez nektek nagyon befog jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Tegnap belekukkantottam én is, de valahogy elkerül még a hév Egyenlőre a Medal of Honort várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Duke Nukem Forever gameplayhttp://www.gamestar.hu/duke-nukem-forever-...zterdambol.html Oldie meg frenkie szerintem ez nektek nagyon befog jönni. De be ám. A Duke Nukem 3D-vel nagyon sokat játszottam anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Azért ennyi idő után nagy szégyen lenne, ha bukás lenne játékélményileg. Igaz, a szégyent az eredeti készítők már nem érhették meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Város nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. A Worldba rájöttem, hogy hogy lehet piszkosul megszívatni a rendőröket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. A Worldba rájöttem, hogy hogy lehet piszkosul megszívatni a rendőröket Hogyan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Hogyan?"Invitáld" meg őket a hajógyárba. Fergeteges bulit lehet ott művelni velük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Város nagyon.Én is várnám ha érdekelnének az autós gamék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Németeket se kell félteni ha cenzúráról van szó http://gamepod.hu/hir/lesujt_a_cenzura_a_black_ops-ra_2.html Én meg lassan követelem, hogy vegyenek ki minden lőfegyvert az FPS/TPS játékokból, mert sérti az élethez való jogot. Vajon Mick Jagger mit vétet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Szépek ezek a cenzúrák, hogy sérti a tulipánok nemi életét, vagy sérti a legyek trágyára leszálláshoz való jogukat, esetleg a lakeleki fehérfarkú nünüke fejjel lefelé ugrálásának jogát tiporják sárba, emiatt agyba-főbe cenzúráznak, de kérdem én, az nem sért meg valami jogot, hogy én, egyszerű, mezei Gipsz Jakab nem élvezhetek valamit, mert ők cenzúráznak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. (szerkesztve) Ez az alábbi videócska tökéletesen reprezentálja , milyen is egy elvetemült hárdkór videójátékos, amint egy hosszú idő óta várt játékot végre kipróbálhat.... Szerkesztve: 2010. Október 5. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Úristen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. És mennyire igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Bírom a sok kis "népművészeti agyagedényt" a NFS Worldba, hogy képesek az utolsó két helyen lökdösődni, ahelyett, hogy azon lenne, hogy az elsőket utolérje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Ugye mindenkinek és eredeti játéka van otthon?És ez mind egy sráctól van! Ha ő megteheti, akkor mi is nem? :angry: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Hogy ennek sincs csaja az is biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Ez sem komplett. http://www.sg.hu/cikkek/77416/jack_thompso...a_a_jatekosokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Sosem volt az. A jó öreg Thompson, esze nincs, feltűnési viszketeksége annál több. A poén az egészben, hogy semmi köze nem volt ahhoz, hogy a MoH-ban megváltoztatták a tálibok nevét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Sosem volt az. A jó öreg Thompson, esze nincs, feltűnési viszketeksége annál több. A poén az egészben, hogy semmi köze nem volt ahhoz, hogy a MoH-ban megváltoztatták a tálibok nevét. Persze, hogy nem. Az a legjobb, hogy szerinte majd a tálibok játszanak a játékkal, és gyakorolják rajta az amcsi katonák megölését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Mekkora s*ggfej. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Persze, hogy nem. Az a legjobb, hogy szerinte majd a tálibok játszanak a játékkal, és gyakorolják rajta az amcsi katonák megölését. Már az vicc, hogy valaki azt képzeli, hogy ez alkalmas a gyakorlásra Mert a MoH vagy a CoD olyan közel áll a valósághoz, hogy a kis talib táváris majd pont vesz egy PC-t és elkezd egérrel és billentyűzettel egy a realitást nem túlságosan megközelítő játékkal gyakorlatozni, mikor igazi AK47-essel kimehet a placra igazi katonákra lőni. Röhejes a fickó. Még ha használnának is programot ilyen célokra, akkor is előbb fognak az ArmA II-vel játszani, vagy a számos ingyenes, a hadseregek által fejlesztett és valóban kiképzési célokra használt, a neten bárhol elérhető programokat használni, mint a MoH-t vagy a CoD-t. Ja, hogy Thompson úrnak ész kéne ahhoz, hogy erre rájöjjön? Enschuldigung Mondjuk valahol ironikus, hogy Thompson úr nevét egy igen nagy becsben tartott és katonák és maffiózók által is sűrűn használt gépfegyver is viseli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Mennyire szokványos, hogy egy széria tavalyi Xbox-os verzióját egy évvel később PC-re adják ki? Fifa 2010 - Xbox: Fifa 2011 - PC Gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz... de akkor miért nem adták ki ugyanazt tavaly mindkét platformra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Teljesen természetes. Pl a Halo-játékokat(amik ugye xbox-exluzívak) jóval késöbb adják ki pc-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. (szerkesztve) Gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz... de akkor miért nem adták ki ugyanazt tavaly mindkét platformra? Engem annyira nem zavart volna ha rendesen megcsinálják PC-re, nade az vicc hogy a billentyű beállításokat xbox kontrollerhez kell beállítani. Itt vagyok én aki Fifát még csak PC-n látott és vagy 50 percet azzal töltöttem hogy rájöjjek melyik billenytű melyik gombot helyettesíti és még most egy hét után se tudom mivel lehet pl. a csapatmentalitást állítani. Szerkesztve: 2010. Október 10. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Na igen, Frenkie, de a Fifát minden évben kiadják, így volt egy Fifa 2010 pc-re (ami full f/s volt), meg volt egy Fifa 2010 Xboxra is (lásd alább), ami gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz, mind az idei Fifa 2011 pc-re. Érted? Számomra ez a fura. Ha tavaly kész volt ez a tök jó verzió Xboxra is már, miért nem adták ki PC-re is Fifa 2010 néven? Miért adtak ki ehelyett egy tök sz/r verziójú Fifa 2010-et tavaly, és idén pedig egy jó Fifa 2011-et. Nabo: Igen, láttam. Elküldenéd nekem priviben, hogy melyik oszlophoz mit kell írni alap konfigurációra? (nálam, támadásban d - lövés a - ívelt passz s - lapos passz q - játékos futtatása e - sprint c - iramvezérlés y - módosító shift - cselezés védekezésben a - becsúszó w - kapus kihozatal e - sprint q - játékosváltás s - 2. játékos segítségkérés d - rárontás c - egyszerű szerelés y - lezárás shift - kapusra vált (ha van olyan) Megköszönném, mert haverommal úgy szoktunk játszani, hogy ő a billentyűzeten nyomja, én meg gamepaddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.