Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Kijött diszkontba is az update a Black Opshoz. Pontosan mit is javít ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Pontosan mit is javít ez?Megszünteti a lagolást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megszünteti a lagolást. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. A francba elkezdett akadni Hongkongban és a második világháborúban. Tök jó hogy ott az öreg Reznovot lakítjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Holnap újratelepítem az egészet. Semmi változás, lagol mintazállat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Nekem ok minden az update után. Meg sem nyikkan. Ellenben egy kérdés. Második Vietnam. Lezuhant repülöben vagyok és megyek előre a méterszámláló csökken nullánál vagyok és ott egy láda. De semmi insterukció. Mit kell itt csinálni? Nem ír ki semmit én meg mennék tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Nekem ok minden az update után. Meg sem nyikkan. Ellenben egy kérdés. Második Vietnam. Lezuhant repülöben vagyok és megyek előre a méterszámláló csökken nullánál vagyok és ott egy láda. De semmi insterukció. Mit kell itt csinálni? Nem ír ki semmit én meg mennék tovább. Ott a kísérőid csinálnának valamit - azt hiszem, az egyik belenéz, majd megy jön a duma - utána meg fel kell szedni a mesterlövészpuskát (a hálónál találod). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Az új Call of Duty egyik pályáját végigviszi egy csóka úgy hogy egyetlen fegyverrel se lő. Az a durva hogy nagyon nem is kell cseleznie ehhez. Ja és nem a legkönnyebben viszi: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Ügyes, de ebben mi a pláne? Eléggé uncsi lehetett így játszani (már a videó is az ). Jól bizonyítja, hogy a társak valóban társak, akik mozognak és lelövik az ellenfelet, nem pedig csak akadálynak lettek betéve. Próbálja ugyanezt megcsinálni a Medal of Honorban. Ott a társak fabatkát sem érnek, de nagyon jól tudják, hogyan kell útban lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Az a pláne hogy kiderül, hogy szinte semmi kihivás nincs a játékban. A legdurvább a végén a repülőnél amikor a nagy gépágyúnál van és senkit nem lő le de ettől még nem hal meg. Lol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. (szerkesztve) Az a pláne hogy kiderül, hogy szinte semmi kihivás nincs a játékban. A legdurvább a végén a repülőnél amikor a nagy gépágyúnál van és senkit nem lő le de ettől még nem hal meg. Lol. Én is arra vártam hogy mit csinál a reopülőnél? Valamit nagyon elszúrtak az MI-vel kapcsolatban hisz a lenti katonáknak minket kéne lőnie és mivel nem tudunk mozogni ezért pár golyó után halottnak kéne lennünk. Dzséjt: Köszi a segítséget. Majd megnézem. Szerkesztve: 2010. November 14. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Az a pláne hogy kiderül, hogy szinte semmi kihivás nincs a játékban. A legdurvább a végén a repülőnél amikor a nagy gépágyúnál van és senkit nem lő le de ettől még nem hal meg. Lol. Hát nem t'om, lehet én vagyok a balfék, de engem Castro bácsi rezidenciáján is lelőttek jó néhányszor. És én sem a legkönnyebb fokozaton játszottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. (szerkesztve) Üdv! Nektek nincs olyan gond a Black Ops-al, hogy mentetek, kiléptek majd mikor újra elindítjátok később a játékot nincs meg a metett állás? Szerkesztve: 2010. November 15. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Üdv! Nektek nincs olan gond a Black Ops-al, hogy mentetek, kiléptek majd mikor újra elindítjátok később a játékot nincs meg a metett állás? De igen. Ilyenkor visszalépsz, majd újból belépsz és akkor már ott van a Resume Game felirat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Jé tényleg.... fura! Köszi Oldie! Amúgy most meg kell emelnem a kalapom a Treyarch-os fejlesztők előtt, ugyan nem MW hangulat, de kiváló játékot hoztak össze! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. De igen. Ilyenkor visszalépsz, majd újból belépsz és akkor már ott van a Resume Game felirat is. Ezt nem hiszem el. Én állandóan újrakezdtem a pályát sűrű káromkodások közepette. Azt hittem direkt ilyen a mentés. Akko elindítom a játékot, majd ha bejön a menü kilépek újra a Windows-ba és megint elindítom? Vagy a pályából lépek ki és a menüben lesz a Resume game? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Ezt nem hiszem el. Én állandóan újrakezdtem a pályát sűrű káromkodások közepette. Azt hittem direkt ilyen a mentés. Akko elindítom a játékot, majd ha bejön a menü kilépek újra a Windows-ba és megint elindítom? Vagy a pályából lépek ki és a menüben lesz a Resume game?Nem. Amikor bemész a Kampány menűbe, akkor először nem fogod ott látni a Resume Game menűpontot, csak ha eggyel visszalépsz ( a főmenűbe) majd ismét belépsz a Kampány módba ( vagy SIngle Player, most hirtelen nem tudom hogy írta ki a játék) és akkor legfelül ott lesz a Resume Game felirat a New Game fölött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Nem. Amikor bemész a Kampány menűbe, akkor először nem fogod ott látni a Resume Game menűpontot, csak ha eggyel visszalépsz ( a főmenűbe) majd ismét belépsz a Kampány módba ( vagy SIngle Player, most hirtelen nem tudom hogy írta ki a játék) és akkor legfelül ott lesz a Resume Game felirat a New Game fölött. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. (szerkesztve) Azt hiszem szívás van Black ops ügyben. Igaza van Dzséjtnek, youtube-on is megnéztem és tényleg 3 katonának kell bejönnie és a ládáról leszedik a tetőt majd megy tovább a játék. Namost nálam csak két katona van Woods megáll a láda elött kb 2 méterrel, Reznov meg kint marad a gépen kívül és mintha őrt állna, de egyikük sem mozdul. Már visszaraktam az eredeti crackat is de semmi. Vlami bug ez. Pont 10:00-van a jelenet. Még utánanézek játékos fórumokon de valaki nem tudna mentést adni közvetlenül ezutáni checkpointhoz? Szerkesztve: 2010. November 15. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Legfeljebb olyan mentéssel tudok szolgálni, amiben a teljes játék ki lett pörgetve. Nem néztem meg, de gondolom itt is van mission select. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Úgy tűnik ebben is lehet majd irtani az ellent mint állat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Igazi agyatlan lövölde. Kell az ilyen is. Jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Legfeljebb olyan mentéssel tudok szolgálni, amiben a teljes játék ki lett pörgetve. Nem néztem meg, de gondolom itt is van mission select. Köszi olyan itt is van. Szerintem elkezdem elölről a pályát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Immár elérhető az NFS World 5-ös verziója melyben sokkal részletesebben tunningolhatjuk az autóinkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Dzséjt: Ma eszembe jutott hogy mégis kéne a Crash Site utáni pályamentés. Remélem ahol elakadtam onnan kevés van már a pálya végéig(azaz nem marad ki sok). Mert ha a pálya újrakezdésével sem sikerül jobb belátásra bírni a játékot akkor legyen mihez nyúlni. Előre is köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Dzséjt: Ma eszembe jutott hogy mégis kéne a Crash Site utáni pályamentés. Remélem ahol elakadtam onnan kevés van már a pálya végéig(azaz nem marad ki sok). Mert ha a pálya újrakezdésével sem sikerül jobb belátásra bírni a játékot akkor legyen mihez nyúlni. Előre is köszi. Nem maradt ki sok, egész pontosan, az a pálya vége Innét letöltheted a mentést: http://rapidshare.com/files/431447603/save.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Nem maradt ki sok, egész pontosan, az a pálya vége Innét letöltheted a mentést: http://rapidshare.com/files/431447603/save.zip Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Na újraindítottam a pályát és most már ok volt. De kezdek őszülni már tőle. Pl amikor a ruszki bázison leszakad a híd majd lavina én meg állandóan zuhanok ha nem akkor meg elbuktam a küldetést mert nem maradtam együtt a csapattal. Namost átugorni nem lehet vissza sem lehet menni. Gondoltam megelőzőm futással az előttem lévő kollégát aki lezuhan de azt sem lehet. aNa ekkor kapcsoltam ki. Ja meg a repülős ökörség hogy a csapatot vezényeljem ide-oda az sem volt semmi, ráadásul úgy hogy nem hinném hogy ilyen techika létezett '68-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.