Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. (szerkesztve) Szerintem(sőt biztos vagyok benne) Dzséjt úgy értette a bunkóságot hogy a "gonosz" oldalon, úgy hogy arra törekszik hogy minél több csapattársa patkoljon el. Igazad lehet. Akkor viszont a HSz-em megírásának az ideje jó pocsékba ment. Mindegy, ilyen is kell... a fenének. Szerkesztve: 2010. December 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Na most azt találjátok ki, hogy mivel NEM játszom Mit kapok ha megmondom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Találjátok ki én most mivel játszom Szintén bioware alkotás, és ez is rögtön beszippant Dragon Age? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. A shadow broker csak angol ugye? Nem, már készült hozzá magyarítás. Szerintem(sőt biztos vagyok benne) Dzséjt úgy értette a bunkóságot hogy a "gonosz" oldalon, úgy hogy arra törekszik hogy minél több csapattársa patkoljon el. Ezerszázszázalék, hogy így gondoltam. Méghozzá azért, mert a negatív oldalon játszva Shepard egy méretes paraszt lett Na most azt találjátok ki, hogy mivel NEM játszom Te tényleg komolyan azt akarod, hogy erre válaszoljunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Dragon Age? Igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Mit kapok ha megmondom? Tapasztalatot Jobb esetben meg pluszban sikerélményt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Igen Én is elkezdtem, csak 5 órányi játék után elveszett a mentésem, és most annyira nem akaródzik újrakezdeni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Tapasztalatot Jobb esetben meg pluszban sikerélményt Ha ilyen smucig vagy akkor inkább magammal viszem a titkot a sírba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nem, már készült hozzá magyarítás. az EA csinálta vagy magyarok csinálták és hogy lehet beszerezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. az EA csinálta vagy magyarok csinálták és hogy lehet beszerezni? http://tinyurl.com/2votjhy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nah most van egy problémám :S Végig vittem a dragon age-t és gondoltam felteszem az awakening-et, amikor elindítom a kieget minden magyar, csak a küldiszövegek meg a párbeszédeknél angol nem tudja valaki mi lehet a probléma? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. az EA csinálta vagy magyarok csinálták és hogy lehet beszerezni? Eddig az összes fordítást a magyarok csinálták, csak nem amatőrök, hanem profi játékkészítők. Tudod, az EA-nak vannak ám helyi érdekeltségei is Innen letölthető: http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1313/mass_effect_2_lair_of_the_shadow_broker Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Olyan verzióhoz hol lehet utánajárni amihez nem kell az eredeti angol kiadás? Diszkontokban csak ilyen van sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Passz, mivel eredeti kiadásom van, így ennek a kérdésnek nem jártam utána. De biztos el lehet indítani, mert van olyan ismerősöm, aki végigtolta nem eredetivel is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Eddig az összes fordítást a magyarok csinálták, csak nem amatőrök, hanem profi játékkészítők. Tudod, az EA-nak vannak ám helyi érdekeltségei is Innen letölthető: http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1313/mass_effect_2_lair_of_the_shadow_broker Úgy értettem hogy nem az EA bérelte fel őket hanem maguktól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) a negatív oldalon játszva Shepard egy méretes paraszt lett Ezt a tényt a ME-k komolyabb ismerete nélkül elég nehézkes lett volna tudnom. Ettől persze gondolhattam volna hogy hogy értetted a tegnapit. Szerkesztve: 2010. December 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Olyan verzióhoz hol lehet utánajárni amihez nem kell az eredeti angol kiadás? Diszkontokban csak ilyen van sajnos. Hopp: Change entry Language in the following registry key from "pl" (or whatever you have there) to "en" 32bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\\\\\SOFTWARE\\\\\\\\BioWare\\\\\\\\Mass Effect 2 64bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\\\\\SOFTWARE\\\\\\\\Wow6432Node\\\\\\\\BioWare\\\\\\\\Mass Effect 2 Then install DLC and after that change Language back to original value. Magyarán akinek magyar van, registrybe (futtatás -> regedit -> a fenti koordinátákon megtalálható helyen) írja át a nyelvet "en"-re, rakjátok fel a LoSB dlc-t, aztán vissza lehet írni a nyelvet magyarra. Voala, működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Lehet, hogy én is újra kezdem a Mass Effectet, ha már mindenki. Csak azt nem tudom, hogy megvegyem, és játszam legálisan, DLCkkel, vagy játszam még a letöltöttel, és majd ha jön a három, akkor vegyem meg, eggyütt. ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Kösz Dzséjt. Teszek vele egy próbát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Csak azt nem tudom, hogy megvegyem, és játszam legálisan, DLCkkel, vagy játszam még a letöltöttel, és majd ha jön a három, akkor vegyem meg, eggyütt. ? Na mit mond erre egy elvakult fan, na mit? VEDD MEG MOST IS, ÉS AKKOR IS!!!!! Amúgy szerintem most már várd meg a harmadikat, aztán vedd meg akkor mindhármat. Ha nem is lesz valami extra gyűjtői kiadás (ha lesz, akkor én megszívtam), az első két rész már tuti nagyon olcsó lesz (már most is azok). Kösz Dzséjt. Teszek vele egy próbát Szívesen. Aztán majd írd meg, hogy működik-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Na mit mond erre egy elvakult fan, na mit? VEDD MEG MOST IS, ÉS AKKOR IS!!!!! Jól van, az lesz inkább, amit te mondasz, mylord! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. (szerkesztve) Hahó! Hol az én személyes XBox 360 asszisztensem? Had látom! Illetve mindnekinek szól a kérdés: Van két monitorom, egy HDready Samsung TV, kb. 2-3 éves, jó nagy. Meg egy Full HD LG monitorom, ez nem olyan nagy, és pont 1 éves. Szerintetek melyiken fest jobban az XBox képe? Szerkesztve: 2010. December 14. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Szerintem HDready-s TV is "elég" lesz hozzá. Már 1080i-n is elég szép képet ad. Főleg úgy, hogy nagyobb. Bár az is számít, hogy mennyivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Mondjuk úgy nehéz megmondani, hogy az egyik "jó nagy" a másik meg "nem olyan nagy". Pontosan mekkorák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Csatlakozom Barnez ajánlásához. Milyen távolságról játszol, mekkora felbontásra van szükséged, mire van lovéd? Játékra a HD Ready is elegendő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Korlátlan tesztvezetési lehetőség garantált http://www.gametrailers.com/video/exclusive-multiplayer-test-drive/708424 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Jelentem működik az Árnyékbróker Elején járok, éppen egy kis légitaxiüldözést fejeztem be. Ez valami hatalmas skaccok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Jelentem működik az Árnyékbróker Elején járok, éppen egy kis légitaxiüldözést fejeztem be. Ez valami hatalmas skaccok A legjobb részek csak ezután kezdődnek még! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Jelentem működik az Árnyékbróker Elején járok, éppen egy kis légitaxiüldözést fejeztem be. Ez valami hatalmas skaccok F*sza Én meg éppen most mentettem ki Liara formás kék hátsóját a vulkánbolygóról. Ma még megcsinálok pár mellékküldetést (ezzel az adeptus kaszttal és csillagharcos nehézségi fokon rohadt nehéz lett a játék), aztán holnap jön a Ferosz vagy a Noveria (még nem t'om melyik, amíg nem vagyok Yoda szintjén, jól meg kell gondolni, kibe kötök bele, mert ez a Jerk Shepard lőni nem igazán tud, és páncélból is csak a harmatgyenge darabokat aggathatja magára - megjegyzem, még mindig az Éden Egyesen viselt páncélt viseli). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Jövő ilyenkorra már űzhetjük ki a Naprendszerből a mocskokat http://www.ipon.hu/hir/mass_effect_hirek/15211 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.