MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Pl. Legacy of ther Force regények valamilyen formátumban, pl. pdf. Ez jutott hirtelen eszembe, nem mintha most hozzákezdenék, az max. később jönne némi gyakorlás után Képregek vannak, meg más könyvek is. Audio-book nincs, de ha gondolod vagy mást is érdekel, jöhetnek Köszi szépen a felajánlást, nagyon rendes dolog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. A Fókuszos interjún kívül (ami sajnos még mindig nincs meg ) van valami, aminek örülnétek? Szívesen felteszem. Pl. képregények megvannak? Vagy audio-book-ok? Vagy akármi? Szerintem fogalmazhatunk úgy, hogy mindennek örülnénk Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Ez igaz, első lelkesedésemben azt soroltam fel, ami nekem van/nincs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Igen, szinte mindent hálás szívvel fogadunk, én legjobban pl. képeknek örülék. Link szerintem mutathat az oldaladra, az nem lesz probléma (remélem ). Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Nem tudom, hogy szeretitek-e, de szerintem nagyon érdekes videósorozat készült Steven Sansweet SW gyűjteményéről (legnagyobb a világon!). Eddig 5 részt tettek fel belőle, itt az első: http://web.interware.hu/tibur55/Hyperspace/?1170176821 (mentés másként-tal le lehet tölteni) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Steve bácsi rendesen felpakolt. Irigylem, hiszen minden idejét anank szentelheti amit szeret. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Ennek az ürgének a lakásán is szívesen tennék egy kört, mikor senki nem néz oda Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. (szerkesztve) Ennek az ürgének a lakásán is szívesen tennék egy kört, mikor senki nem néz oda Képzeld, voltak kint magyar rajongók, és simán lekamerázhatták az egész gyűjteményt, teljesen magukra hagyta őket Steve. Olyan dolgok között matathattak, mint Lucas eredeti trilógiás kéziratai, vagy a Füle Zoli féle Sötét Oldal mintájú kulcstartó. Mondjuk az is igaz, hogy csak olyanokat hív magához, akiben 100%-ig megbízik. Szerkesztve: 2007. Január 30. - Tibur55 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Van olyan magyar rajongó, aki ennyire jóban van Sansweet-tel? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Mondjuk az is igaz, hogy csak olyanokat hív magához, akiben 100%-ig megbízik. Akkor engem soha nem fognak meghívni Szívesen lennék azon rajongók bőrében. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Van olyan magyar rajongó, aki ennyire jóban van Sansweet-tel? Aha, küld neki minden Magyarországon megjelent cuccot (újságok, képregények, figurák, kártyasorozatok, stb.), cserébe kap ingyen Insider-t. Persze nagyjából ebben ki is merült a kapcsolat, pl. semmit sem tud meg előbb, mint mi (hiába kérdezgetne az új dvd kiadásról, tv sorozatokról, meg hasonlókról). A sok-sok magyar stuffnak hála meghívta őt meg 3 haverját a Ranch-ra (2 közülük rendszeresen jár klubnapra, a harmadik meg az 576 KByte-os Martin). Sajnos Lucast vagy a making ofból ismerős arcokat kilóméterekre el kellett kerülniük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. (szerkesztve) Ismerjük mi ezt a srácot? Hogy hívják? Szerkesztve: 2007. Január 30. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. A Fókuszos interjún kívül (ami sajnos még mindig nincs meg ) Nekem megvan kazin a fókuszos interjú. Előkeresem és megpróbálom bedigizni, ha az ennyire hiánycikk. Premier másnap amiben láttam, hogy foglalkoztak az ep3-al csak az RTL déli híradójáról maradtam le. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Ismerjük mi ezt a srácot? Hogy hívják? Lehet, Bori István. A másik ismerős meg Balázs Zsolt. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Itt a második része a Sansweet videónak: http://web.interware.hu/tbartha/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. (szerkesztve) Lehet, Bori István. A másik ismerős meg Balázs Zsolt. Nahát ezek a nevek nem sokat mondanak nekem. A videó második részét is köszi, de azt már csak holnap fogom leszedni. Szerkesztve: 2007. Január 30. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Főállású rajongó.... nem tudom, azért nem cserélnék vele. Belecsömörlenék. Na persze nem azonnal Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. (szerkesztve) Reméljük az egyik név nem Quarront takarja. Megnéztem a videókat.Nem semmi az ürge.Mondjuk ehhez hely is kell.A gyüjtemény helye min 2-szer akkora mint a mi lakásunk. Szerkesztve: 2007. Január 30. - frenkie Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. (szerkesztve) Megcsináltam a Fókuszos videót. Elég vacak lett a hangja. Néhol a kép is. De sajnos jobbat nem tudtam kihozni Benne van a 2005. május 19-i RTL klub Híradóból az ep3 premier, a sporthírekből a Monacoi Forma1 futam Red Bull csapat SW festése és a Fokuszos Tibi interjú. 5 perc. Jónéhány fórumos felismerheti magát. Ezek a Sansweetes videók nagyon jók! Köszi Tibi! Szerkesztve: 2007. Január 31. - lokatelli Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Váá, hülye Fókuszos interjú. Mondtam pár viszonylag értelmes és összefüggő mondatot a HírTV-nek (már amilyet az ep3 első megtekintése után sikerült összehordanom), erre azt mondja az RTK Klubos ürge, hogy ugyanezt el kellene mondani nekik is. Marhára örültem... Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megcsináltam a Fókuszos videót.Elég vacak lett a hangja. Néhol a kép is. De sajnos jobbat nem tudtam kihozni Benne van a 2005. május 19-i RTL klub Híradóból az ep3 premier, a sporthírekből a Monacoi Forma1 futam Red Bull csapat SW festése és a Fokuszos Tibi interjú. 5 perc. Jónéhány fórumos felismerheti magát. Ezek a Sansweetes videók nagyon jók! Köszi Tibi! Igen.Mondjuk magamat felismertem jelmezben. :-P Jediben. A tvben én is felvettemkazitra. pont másnap lettem beteg. :-( De feltudtam venni. :-D Arrin is benne van. Ott kardozik. :-D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Köszi a videókat mindenkinek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Állat ez a fókuszos videó. Jól nyilatkoztál Tibi. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. SimonZ mester kívánságára itt vannak az ep1-es screenthemes-ek: http://web.interware.hu/tibur55/Screenthemes/?1170354720 (mindjárt jön link az ep2-eshez) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Zseniális, köszi! Lehet bannereket is gyártani. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Itt az ep2-es. Hajrá Zoli! Éljenek a prequeles képek!! http://web.interware.hu/tbartha/ Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Csak én érzem úgy, hogy nagyon megnövekedtek a rajongói anyagok méretei? 2x100 mega hely már semmire sem elég, a Sansweet videók 3-4-5. részei mind-mind 70 megásak. Holnap törlök, és megy föl a 3-4. epizód. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Lehet, hogy már láttátok, de az újak biztos örülnek neki - Az Empire magazin ep3-as száma (2005 június): http://web.interware.hu/tbartha/EMPIRE/?1170356372 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Felőlem törölheted, én már mind a kettőt megnéztem. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Milyen jól tettem, hogy hazaindulás előtt még felnéztem ide. Nagy-nagy köszönet!!! Hogy kedvenc diktátorunkat idézzem, oly régóta várok már erre a percre... Végre van EP1-es képcsomagom is. Közben lejött az EP2-csomag, azok is gyönyörűek. Még egyszer köszi! EP3-ból nagy felbontásban melyik van meg? Mert nekem csak a Sidious van a legnagyobban, a többi jóval kisebb, vagy semmilyen, mint pl. a Ships2, Anakin vs Obi 2 vagy a Yoda2-3. Ha esetleg még egy EP3-as pakkot kérhetnék... EP4-5-6 megvan hiánytalanul. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.