Ugrás a kommentre

Tibur55 "oldala"

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Pl. Legacy of ther Force regények valamilyen formátumban, pl. pdf. Ez jutott hirtelen eszembe, nem mintha most hozzákezdenék, az max. később jönne némi gyakorlás után :rock:

Képregek vannak, meg más könyvek is. Audio-book nincs, de ha gondolod vagy mást is érdekel, jöhetnek :D

Köszi szépen a felajánlást, nagyon rendes dolog :D

Hozzászólás ideje:
A Fókuszos interjún kívül (ami sajnos még mindig nincs meg :rock: ) van valami, aminek örülnétek? Szívesen felteszem.

Pl. képregények megvannak? Vagy audio-book-ok? Vagy akármi?

Szerintem fogalmazhatunk úgy, hogy mindennek örülnénk :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
Ennek az ürgének a lakásán is szívesen tennék egy kört, mikor senki nem néz oda :rock:

Képzeld, voltak kint magyar rajongók, és simán lekamerázhatták az egész gyűjteményt, teljesen magukra hagyta őket Steve. Olyan dolgok között matathattak, mint Lucas eredeti trilógiás kéziratai, vagy a Füle Zoli féle Sötét Oldal mintájú kulcstartó.

Mondjuk az is igaz, hogy csak olyanokat hív magához, akiben 100%-ig megbízik.

Szerkesztve: - Tibur55
Hozzászólás ideje:
:o Van olyan magyar rajongó, aki ennyire jóban van Sansweet-tel?

Aha, küld neki minden Magyarországon megjelent cuccot (újságok, képregények, figurák, kártyasorozatok, stb.), cserébe kap ingyen Insider-t.

Persze nagyjából ebben ki is merült a kapcsolat, pl. semmit sem tud meg előbb, mint mi (hiába kérdezgetne az új dvd kiadásról, tv sorozatokról, meg hasonlókról).

A sok-sok magyar stuffnak hála meghívta őt meg 3 haverját a Ranch-ra (2 közülük rendszeresen jár klubnapra, a harmadik meg az 576 KByte-os Martin). Sajnos Lucast vagy a making ofból ismerős arcokat kilóméterekre el kellett kerülniük. :)

Hozzászólás ideje:
A Fókuszos interjún kívül (ami sajnos még mindig nincs meg :) )

Nekem megvan kazin a fókuszos interjú.

Előkeresem és megpróbálom bedigizni, ha az ennyire hiánycikk.

Premier másnap amiben láttam, hogy foglalkoztak az ep3-al csak az RTL déli híradójáról maradtam le.

Lehet, Bori István. A másik ismerős meg Balázs Zsolt.

Nahát ezek a nevek nem sokat mondanak nekem. :)

A videó második részét is köszi, de azt már csak holnap fogom leszedni.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Reméljük az egyik név nem Quarront takarja.

Megnéztem a videókat.Nem semmi az ürge.Mondjuk ehhez hely is kell.A gyüjtemény helye min 2-szer akkora mint a mi lakásunk.

Szerkesztve: - frenkie

Megcsináltam a Fókuszos videót.

Elég vacak lett a hangja. Néhol a kép is.

De sajnos jobbat nem tudtam kihozni

Benne van a 2005. május 19-i RTL klub Híradóból az ep3 premier, a sporthírekből a Monacoi Forma1 futam Red Bull csapat SW festése és a Fokuszos Tibi interjú. 5 perc.

Jónéhány fórumos felismerheti magát. :)

Ezek a Sansweetes videók nagyon jók!

Köszi Tibi!

Szerkesztve: - lokatelli
Hozzászólás ideje:

Váá, hülye Fókuszos interjú. Mondtam pár viszonylag értelmes és összefüggő mondatot a HírTV-nek (már amilyet az ep3 első megtekintése után sikerült összehordanom), erre azt mondja az RTK Klubos ürge, hogy ugyanezt el kellene mondani nekik is. Marhára örültem...

Hozzászólás ideje:
Megcsináltam a Fókuszos videót.

Elég vacak lett a hangja. Néhol a kép is.

De sajnos jobbat nem tudtam kihozni

Benne van a 2005. május 19-i RTL klub Híradóból az ep3 premier, a sporthírekből a Monacoi Forma1 futam Red Bull csapat SW festése és a Fokuszos Tibi interjú. 5 perc.

Jónéhány fórumos felismerheti magát. :)

Ezek a Sansweetes videók nagyon jók!

Köszi Tibi!

Igen.Mondjuk magamat felismertem jelmezben. :-P Jediben. A tvben én is felvettemkazitra. pont másnap lettem beteg. :-( De feltudtam venni. :-D

Arrin is benne van. Ott kardozik. :-D

Hozzászólás ideje:

Csak én érzem úgy, hogy nagyon megnövekedtek a rajongói anyagok méretei? 2x100 mega hely már semmire sem elég, a Sansweet videók 3-4-5. részei mind-mind 70 megásak.

Holnap törlök, és megy föl a 3-4. epizód.

Hozzászólás ideje:

Milyen jól tettem, hogy hazaindulás előtt még felnéztem ide. :D

Nagy-nagy köszönet!!! Hogy kedvenc diktátorunkat idézzem, oly régóta várok már erre a percre... :P Végre van EP1-es képcsomagom is. :)

Közben lejött az EP2-csomag, azok is gyönyörűek. Még egyszer köszi!

EP3-ból nagy felbontásban melyik van meg? Mert nekem csak a Sidious van a legnagyobban, a többi jóval kisebb, vagy semmilyen, mint pl. a Ships2, Anakin vs Obi 2 vagy a Yoda2-3. Ha esetleg még egy EP3-as pakkot kérhetnék... :P

EP4-5-6 megvan hiánytalanul.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.