barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. 2. részhez készül(t) a felirat, valószínűleg, holnapra, már kiadjuk a végleges verziót... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. 2. részhez készül(t) a felirat, valószínűleg, holnapra, már kiadjuk a végleges verziót... Oks, hogy második rész, de ahonnét ezeket szedem ott van belőle három változat is, más-más mérettel. Azért kérdezem, hogy te/ti mihez időzítitek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. (szerkesztve) Spoiler: Csak nem sértek meg senkit, ha elmondom, hogy ehhez időzítettem: Robot Chicken Star Wars Episode II PDTV XviD-aAF.... Szerk: Beraktam spoiler gomb mögé ( Oldie) Szerkesztve: 2009. Január 9. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Spoiler: Csak nem sértek meg senkit, ha elmondom, hogy ehhez időzítettem: Robot Chicken Star Wars Episode II PDTV XviD-aAF.... Engem leköteleztél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Na, örömmel jelentem be, hogy a felirat 100%osan készen van! Nem is húzom az időt, itt van: RobotChickenSW2_felirat Szeretnék köszönetet mondani kudarmubatnak, aki sokat segített a feliratban! Továbbá, azért linkelem, mert csak így tudtam feltenni, szóljatok, h kell csatolni fájlt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Kösz szépen a fáradozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. (szerkesztve) Nagyon szívesen. Sajnos, még mindig nem tudok fájlt, csatolni, sebaj, akkor a lenti linkről töltsétek! Szerkesztve: 2009. Január 10. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Nagyon szívesen.Sajnos, még mindig nem tudok fájlt, csatolni, sebaj, akkor a lenti linkről töltsétek! Pedig egyszerű. A feltöltés gombot használd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. No megnéztem és hatalmas volt. Ennyire beteg poénokat! Jó volt, még több ilyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. No megnéztem és hatalmas volt. Ennyire beteg poénokat! Jó volt, még több ilyet! Hát reméljük lesz még ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. No most akkor jó lenne, ha nekem meg valaki elregélné, ahogy lehet, hogy az elsőt hogy s mint találom meg, mert eddig még csak második részem van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. No most akkor jó lenne, ha nekem meg valaki elregélné, ahogy lehet, hogy az elsőt hogy s mint találom meg, mert eddig még csak második részem van Spoiler: Karrde mininova.org-ion szinte minden fent van, többek között ennek az első része is. Ha vmit le szeretnél tölteni, akkor ott nézd meg sztem először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Nah, akkor felirat téma: Sikerült csatolnom, így mostmár könnyebben elérhető! Remélem, lesz ebből 3. rész is, mert engem megnyertek ezekkel a poénokkal. Kitudja, talán elkezdem nézni az alapsorozatot! aaf_robot.chicken.swe2.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Köszi a segítséget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Ma megnézem mindkettőt, hatalmasak Az Uralkodó majdnem minden megjelenése remek volt, a telefonos volt a legjobb. Nagyon bejött még néhány Vaderes, Luke-os, Leiás rész is, a reklámok viszont egy kicsit kevésbé Ami még nagyon tetszett, hogy egy-egy SW történést olyan logikával körítenek, hogy az állam kerestem néha No majd második nézés után írok példát is erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Ami még nagyon tetszett, hogy egy-egy SW történést olyan logikával körítenek, hogy az állam kerestem néha Nem hiába, vérbeli SW fanok csinálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Nekem Jar-jar halála tetszett. A legjobb, hogy leveszi a maszkot Vaderről és megkérdezi, hogy kicsi annie mi történt a fejeddel megégett..... Után az épülő Halálcsillagos jelenetek, ahol Palpi minden szavát elnymja az ütve fúró hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Nekem tetszik még a két birodalmi tiszt civakodása az Endori csata után. Most akkor veszítettek, vagy nem? De legjobb az amikor a rohamosztagos viszi a csemetéjét a "melóhelyre" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Nem hiába, vérbeli SW fanok csinálták. Jah, csak hogy amiről én beszélek, azok a dolgok kicsit hogy is mondjam, logikátlannál teszik a film bizonyos cselekményeit De majd pontosan leírom, ha megnéztem pár napon belül még egyszer, hogy mire gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Jaj má'! Ez az egész tök jó kifigurázza az egészet. Ha nem lennének logikátlanságok a filmben tuti nem világítottak volna rájuk és tök érdektelen lenne az egész. Az SW-ből lehet a legjobb poénokat gyártani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Tudom De attól még volt pár ütős rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Tudom De attól még volt pár ütős rész Naná Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Nem Robot chicken, hanem Family Guy és a Comedy Centrálon megy. Hát ez is megér egy misét az hétszentség, k*rva nagy az egész! Szóval aki tehetni nézze, késő este adják, illetve előbb ismételték meg az Új remény első felét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Párszor láttam már a Family Gay-t ( ) és nem az én világom, nekem nem tetszet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Lesz Robot Chicken Star Wars 3 ősszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Remek, akkor azt várjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Várjuk az Ep. III-at is! Ha ti is jónak tartjátok, akkor majd fordíthatom azt is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Naná, hogy jónak tartjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Jöhet a fordítás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Azta, nem tudom, hogy ki látta, de én nem emlékszem, hogy láttam ezt a Robot Chickenes poént! Robot Chicken: Tarkin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.