Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Robot Chicken Star Wars Special I-II-III

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

2. részhez készül(t) a felirat, valószínűleg, holnapra, már kiadjuk a végleges verziót...

Hozzászólás ideje:
2. részhez készül(t) a felirat, valószínűleg, holnapra, már kiadjuk a végleges verziót...

Oks, hogy második rész, de ahonnét ezeket szedem ott van belőle három változat is, más-más mérettel. Azért kérdezem, hogy te/ti mihez időzítitek. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Spoiler:

Csak nem sértek meg senkit, ha elmondom, hogy ehhez időzítettem: Robot Chicken Star Wars Episode II PDTV XviD-aAF....

Szerk: Beraktam spoiler gomb mögé ( Oldie)

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Csak nem sértek meg senkit, ha elmondom, hogy ehhez időzítettem: Robot Chicken Star Wars Episode II PDTV XviD-aAF....

Engem leköteleztél. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na, örömmel jelentem be, hogy a felirat 100%osan készen van! Nem is húzom az időt, itt van: RobotChickenSW2_felirat

Szeretnék köszönetet mondani kudarmubatnak, aki sokat segített a feliratban!

Továbbá, azért linkelem, mert csak így tudtam feltenni, szóljatok, h kell csatolni fájlt... :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon szívesen.

Sajnos, még mindig nem tudok fájlt, csatolni, sebaj, akkor a lenti linkről töltsétek! :)

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
No megnéztem és hatalmas volt. :) Ennyire beteg poénokat! :D Jó volt, még több ilyet!

Hát reméljük lesz még ilyen. :D

Hozzászólás ideje:

No most akkor jó lenne, ha nekem meg valaki elregélné, ahogy lehet, hogy az elsőt hogy s mint találom meg, mert eddig még csak második részem van :)

Hozzászólás ideje:
No most akkor jó lenne, ha nekem meg valaki elregélné, ahogy lehet, hogy az elsőt hogy s mint találom meg, mert eddig még csak második részem van :)

Spoiler:

Karrde mininova.org-ion szinte minden fent van, többek között ennek az első része is.

Ha vmit le szeretnél tölteni, akkor ott nézd meg sztem először.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nah, akkor felirat téma: Sikerült csatolnom, így mostmár könnyebben elérhető! Remélem, lesz ebből 3. rész is, mert engem megnyertek ezekkel a poénokkal. Kitudja, talán elkezdem nézni az alapsorozatot!

aaf_robot.chicken.swe2.zip

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ma megnézem mindkettőt, hatalmasak :)

Az Uralkodó majdnem minden megjelenése remek volt, a telefonos volt a legjobb. Nagyon bejött még néhány Vaderes, Luke-os, Leiás rész is, a reklámok viszont egy kicsit kevésbé :) Ami még nagyon tetszett, hogy egy-egy SW történést olyan logikával körítenek, hogy az állam kerestem néha :) No majd második nézés után írok példát is erre.

Hozzászólás ideje:

Nekem Jar-jar halála tetszett. A legjobb, hogy leveszi a maszkot Vaderről és megkérdezi, hogy kicsi annie mi történt a fejeddel megégett.....

Után az épülő Halálcsillagos jelenetek, ahol Palpi minden szavát elnymja az ütve fúró hangja.

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszik még a két birodalmi tiszt civakodása az Endori csata után. :lol: Most akkor veszítettek, vagy nem? :):lol: De legjobb az amikor a rohamosztagos viszi a csemetéjét a "melóhelyre" :)

Hozzászólás ideje:
Nem hiába, vérbeli SW fanok csinálták. :lol:

Jah, csak hogy amiről én beszélek, azok a dolgok kicsit hogy is mondjam, logikátlannál teszik a film bizonyos cselekményeit :) De majd pontosan leírom, ha megnéztem pár napon belül még egyszer, hogy mire gondoltam :lol:

Hozzászólás ideje:

Jaj má'! Ez az egész tök jó kifigurázza az egészet. :):lol: Ha nem lennének logikátlanságok a filmben tuti nem világítottak volna rájuk és tök érdektelen lenne az egész. :lol: Az SW-ből lehet a legjobb poénokat gyártani :)

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem Robot chicken, hanem Family Guy és a Comedy Centrálon megy. Hát ez is megér egy misét az hétszentség, k*rva nagy az egész! :) Szóval aki tehetni nézze, késő este adják, illetve előbb ismételték meg az Új remény első felét. :)

• 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.