Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Persze, mert ami a 3D BR-en megjelenik az nyilván a mozihoz képest lebutított. De amit a 3D mozik megkövetelnek, az egy nagyobb szkennelés, ami a Lowrynál nincs...tehát egy újabb fog készülni. Ergo, a jövőre bemutatandó Episode I már más lesz mint ami most fog megjelenni BR-en. ÉS nyilván ez a változás nem csak a felbontást fogja érinteni, hanem számos effektet is. És azt a verziót majd csak sokára tudjuk megkaparintani 3D BR-en. A verziók gyártása tehát nem áll meg ezen a ponton. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Szerintem ez nem igaz Zééé. Honnan veszed ezeket az infókat? Az EPI eleve egy új szkennelése kerül a BD lemezre. Mi értelme kétszer szkennelni, és külön foglalkozni a filmekkel? Szerintem semmi. A 3D otthoni használata pedig nem érdekel. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. (szerkesztve) Eddig úgy áll a dolog, hogy a mostani lemezre egy HD szkennelés kerül, amit 2004-ben az ILM végzett. A 3D-s megjelenéshez viszont az kevés, azért az egészet újra fogják szkennelni. A filmekkel pedig azért kell kétszer foglalkozni, mert a HD felbontás baromira kevés az IMAX de akár a real 3D esetében is. De teljesen mindegy hogy újra szkennelik vagy nem, a hangsúly ugyanis nem ezen van, hanem az effekteken, amit a 3D-re át kell dolgozni. Nem azért mert csúnya, hanem mert jelenleg nem lenne megfelelő a mélysége a filmek. Ha olvastátok a hivatalos oldalon a cikket, ti is tudhatjátok, hogy a legnagyobb probléma azzal van, hogy a filmet nem 3D-ben rögzítették, viszont a konvertálás nem ad tényleges mélységet, ezért a jelenetek jelentős részét, főleg ahol történik valami látványos, újra kell alkotni. Ez, gigászi feladat lesz. Szerkesztve: 2011. Július 3. - Zééé Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. (szerkesztve) Eddig úgy áll a dolog, hogy a mostani lemezre egy HD szkennelés kerül, amit 2004-ben az ILM végzett. Az EPI-II-III -at is megcsinálták akkor? Szerintem nem. Főleg a III -at, ami még nem is volt kész 2004 -ben. Szerkesztve: 2011. Július 3. - Ody Mandrell Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. (szerkesztve) Hát ebben én sem vagyok biztos...de úgy lett volna logikus. Minek dolgoztak volna duplán. Csak ugye 2004-ben még nem gondolták, hogy lesz ez a 3D mizéria, így feleslegesnek ítélték a HD-nál nagyobb szkennelést. Az EPIII az egyetlen, ami gyárilag elérhető volt HD-nál nagyobb méretben, ha jól tudom a kamerák miatt. Azzal lesz a legkevesebb probléma. Szerkesztve: 2011. Július 3. - Zééé Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Én is attól tartok, amit Zééé ír. Bár egy SW-nál elvileg nem tehetnék meg, hogy gagyit csináljanak, de a 2004-es DVD-kiadás, valamint az ep3 hangkeverése nem éppen bizalomgerjesztő. Az lenne az igazi, ha a 3D-re készült nyersanyagból kapnánk egy 1080p-re "lebutított" változatot. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Szükséges kommentár? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Minimalista grafika, de jól nézz ki így is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Szükséges kommentár? Nem! Eszméletlen jó! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. (szerkesztve) A lényeg a tartalom...így a külső kicsit minimalista. Siratom azt az időt, amikor minden plakát, minden borítón egy festmény volt és egy nagyszerű kompozíció. Szerkesztve: 2011. Július 6. - Zééé Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A lényeg a tartalom...így a külső kicsit minimalista. Siratom azt az időt, amikor minden plakát, minden borítón egy festmény volt és egy nagyszerű kompozíció. Neked semmi se jó? A DVD-n volt kitűnő freskó. Most más van. Mindegyik szitázás adja az adott rész hangulatát. Nem tudom neked mi kell folyton, de már kezd fárasztó lenni az örökös FIKA! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. (szerkesztve) A dvd korong képe valóban szebb volt. Retro hangulata volt, de maga a borítókép ott sem volt az igazi. Túl stilizált, túl letisztult volt. Itt ez valahogy eeehhh...közepes. Kevésbé kreatív. Meg azért had ne keljen kötelezően örülni mindennek ami SW....jó-jó de lehetne még jobb. Szerkesztve: 2011. Július 6. - Zééé Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Egy 2005-ös filmhez hadd ne legyen már retro kép! Hat film legyen már egységes dizájnnal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A dvd korong képe valóban szebb volt. Retro hangulata volt, de maga a borítókép ott sem volt az igazi. Túl stilizált, túl letisztult volt. Itt ez valahogy eeehhh...közepes. Kevésbé kreatív. Meg azért had ne keljen kötelezően örülni mindennek ami SW....jó-jó de lehetne még jobb. Neked már semmi se jó és ez a baj. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Mondjuk ez így szebb: http://www.dvduz.com/Star-Wars-Movies-DVD-Collection-Box-Set-p-603.html Persze ez csak fan made! Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Nekem már a t.köm ki van az összephotoshoppolt montázs poszterekkel. De ez a kép jó lesz a letöltött verzióhoz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Mondjuk ez így szebb: http://www.dvduz.com/Star-Wars-Movies-DVD-Collection-Box-Set-p-603.html Persze ez csak fan made! Ez sz*r. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A poszter semmiképpen Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A poszter SimonZ készítette, a borítóképek pedig hivatalos filmplakátok...festmények. Szebb, mérföldekkel,hiszen Drew Struzan festményekről van szó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. (szerkesztve) A poszter SimonZ készítette, a borítóképek pedig hivatalos filmplakátok...festmények. Szebb, mérföldekkel,hiszen Drew Struzan festményekről van szó! Kit érdekel? Felőlem a Dalai Láma is festhette akkor se érdekel. Deka újdonság nincs benne. Legalább a Saga borító egy üde színfolt, a szitázás pedig új töltet. Mi értelme van a DVD- szitákat rátenni a BD -re? Szerkesztve: 2011. Július 6. - Ody Mandrell Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A poszter SimonZ készítette, a borítóképek pedig hivatalos filmplakátok...festmények. Szebb, mérföldekkel,hiszen Drew Struzan festményekről van szó! Ízlés dolga. Amúgy meg förtelmes az a hatlemezes fekete műanyag tok. Egy digipack például sokkal elegánsabb lett volna, persze sokkal többet kell rajta dolgozni. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A műanyag tok randa, de a képek a korongon... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A műanyag tok randa, de a képek a korongon... A képek a korongon....a DVD -ket belerakták, ennyi. Ez nem is BD hanem DVD kiadás. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Tudom. De valami ilyen kellene. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Nem kellene ilyen! Amilyen lesz az kiváló és tökéletes lesz a külcsínt tekintve. Lehet, hogy minimalista, de nekem kifejezetten ez tetszik benne! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Na majd én akkor festek egyet. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Na majd én akkor festek egyet. Hajrá, kíváncsi leszek. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hajrá, kíváncsi leszek. Csak viccöltem...pedig profi vagyok! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Csak viccöltem...pedig profi vagyok! Ejj, de kár, pedig. Válasz
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Ezek a korongok hivatalos képei? Mert akkor garantált a Yoda csere az Ep1-ben. Bár javítsatok ki, ha ez amúgy is hivatalos már, nem vagyok annyira képben a bluray infókkal, nem fájdítom a szívem:) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.