Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Persze, mert ami a 3D BR-en megjelenik az nyilván a mozihoz képest lebutított. De amit a 3D mozik megkövetelnek, az egy nagyobb szkennelés, ami a Lowrynál nincs...tehát egy újabb fog készülni. Ergo, a jövőre bemutatandó Episode I már más lesz mint ami most fog megjelenni BR-en. ÉS nyilván ez a változás nem csak a felbontást fogja érinteni, hanem számos effektet is. És azt a verziót majd csak sokára tudjuk megkaparintani 3D BR-en. A verziók gyártása tehát nem áll meg ezen a ponton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Szerintem ez nem igaz Zééé. Honnan veszed ezeket az infókat? Az EPI eleve egy új szkennelése kerül a BD lemezre. Mi értelme kétszer szkennelni, és külön foglalkozni a filmekkel? Szerintem semmi. A 3D otthoni használata pedig nem érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. (szerkesztve) Eddig úgy áll a dolog, hogy a mostani lemezre egy HD szkennelés kerül, amit 2004-ben az ILM végzett. A 3D-s megjelenéshez viszont az kevés, azért az egészet újra fogják szkennelni. A filmekkel pedig azért kell kétszer foglalkozni, mert a HD felbontás baromira kevés az IMAX de akár a real 3D esetében is. De teljesen mindegy hogy újra szkennelik vagy nem, a hangsúly ugyanis nem ezen van, hanem az effekteken, amit a 3D-re át kell dolgozni. Nem azért mert csúnya, hanem mert jelenleg nem lenne megfelelő a mélysége a filmek. Ha olvastátok a hivatalos oldalon a cikket, ti is tudhatjátok, hogy a legnagyobb probléma azzal van, hogy a filmet nem 3D-ben rögzítették, viszont a konvertálás nem ad tényleges mélységet, ezért a jelenetek jelentős részét, főleg ahol történik valami látványos, újra kell alkotni. Ez, gigászi feladat lesz. Szerkesztve: 2011. Július 3. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. (szerkesztve) Eddig úgy áll a dolog, hogy a mostani lemezre egy HD szkennelés kerül, amit 2004-ben az ILM végzett. Az EPI-II-III -at is megcsinálták akkor? Szerintem nem. Főleg a III -at, ami még nem is volt kész 2004 -ben. Szerkesztve: 2011. Július 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. (szerkesztve) Hát ebben én sem vagyok biztos...de úgy lett volna logikus. Minek dolgoztak volna duplán. Csak ugye 2004-ben még nem gondolták, hogy lesz ez a 3D mizéria, így feleslegesnek ítélték a HD-nál nagyobb szkennelést. Az EPIII az egyetlen, ami gyárilag elérhető volt HD-nál nagyobb méretben, ha jól tudom a kamerák miatt. Azzal lesz a legkevesebb probléma. Szerkesztve: 2011. Július 3. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Én is attól tartok, amit Zééé ír. Bár egy SW-nál elvileg nem tehetnék meg, hogy gagyit csináljanak, de a 2004-es DVD-kiadás, valamint az ep3 hangkeverése nem éppen bizalomgerjesztő. Az lenne az igazi, ha a 3D-re készült nyersanyagból kapnánk egy 1080p-re "lebutított" változatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Szükséges kommentár? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Minimalista grafika, de jól nézz ki így is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Szükséges kommentár? Nem! Eszméletlen jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. (szerkesztve) A lényeg a tartalom...így a külső kicsit minimalista. Siratom azt az időt, amikor minden plakát, minden borítón egy festmény volt és egy nagyszerű kompozíció. Szerkesztve: 2011. Július 6. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A lényeg a tartalom...így a külső kicsit minimalista. Siratom azt az időt, amikor minden plakát, minden borítón egy festmény volt és egy nagyszerű kompozíció. Neked semmi se jó? A DVD-n volt kitűnő freskó. Most más van. Mindegyik szitázás adja az adott rész hangulatát. Nem tudom neked mi kell folyton, de már kezd fárasztó lenni az örökös FIKA! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. (szerkesztve) A dvd korong képe valóban szebb volt. Retro hangulata volt, de maga a borítókép ott sem volt az igazi. Túl stilizált, túl letisztult volt. Itt ez valahogy eeehhh...közepes. Kevésbé kreatív. Meg azért had ne keljen kötelezően örülni mindennek ami SW....jó-jó de lehetne még jobb. Szerkesztve: 2011. Július 6. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Egy 2005-ös filmhez hadd ne legyen már retro kép! Hat film legyen már egységes dizájnnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A dvd korong képe valóban szebb volt. Retro hangulata volt, de maga a borítókép ott sem volt az igazi. Túl stilizált, túl letisztult volt. Itt ez valahogy eeehhh...közepes. Kevésbé kreatív. Meg azért had ne keljen kötelezően örülni mindennek ami SW....jó-jó de lehetne még jobb. Neked már semmi se jó és ez a baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Mondjuk ez így szebb: http://www.dvduz.com/Star-Wars-Movies-DVD-Collection-Box-Set-p-603.html Persze ez csak fan made! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Nekem már a t.köm ki van az összephotoshoppolt montázs poszterekkel. De ez a kép jó lesz a letöltött verzióhoz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Mondjuk ez így szebb: http://www.dvduz.com/Star-Wars-Movies-DVD-Collection-Box-Set-p-603.html Persze ez csak fan made! Ez sz*r. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A poszter semmiképpen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A poszter SimonZ készítette, a borítóképek pedig hivatalos filmplakátok...festmények. Szebb, mérföldekkel,hiszen Drew Struzan festményekről van szó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. (szerkesztve) A poszter SimonZ készítette, a borítóképek pedig hivatalos filmplakátok...festmények. Szebb, mérföldekkel,hiszen Drew Struzan festményekről van szó! Kit érdekel? Felőlem a Dalai Láma is festhette akkor se érdekel. Deka újdonság nincs benne. Legalább a Saga borító egy üde színfolt, a szitázás pedig új töltet. Mi értelme van a DVD- szitákat rátenni a BD -re? Szerkesztve: 2011. Július 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A poszter SimonZ készítette, a borítóképek pedig hivatalos filmplakátok...festmények. Szebb, mérföldekkel,hiszen Drew Struzan festményekről van szó! Ízlés dolga. Amúgy meg förtelmes az a hatlemezes fekete műanyag tok. Egy digipack például sokkal elegánsabb lett volna, persze sokkal többet kell rajta dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A műanyag tok randa, de a képek a korongon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. A műanyag tok randa, de a képek a korongon... A képek a korongon....a DVD -ket belerakták, ennyi. Ez nem is BD hanem DVD kiadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Tudom. De valami ilyen kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Nem kellene ilyen! Amilyen lesz az kiváló és tökéletes lesz a külcsínt tekintve. Lehet, hogy minimalista, de nekem kifejezetten ez tetszik benne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Na majd én akkor festek egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Na majd én akkor festek egyet. Hajrá, kíváncsi leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Hajrá, kíváncsi leszek. Csak viccöltem...pedig profi vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Csak viccöltem...pedig profi vagyok! Ejj, de kár, pedig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Ezek a korongok hivatalos képei? Mert akkor garantált a Yoda csere az Ep1-ben. Bár javítsatok ki, ha ez amúgy is hivatalos már, nem vagyok annyira képben a bluray infókkal, nem fájdítom a szívem:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.