Ugrás a kommentre

Tales of the Underworld trailer

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Amúgy pont amiatt, mert a Tales of the Underworld végre talán karaktert gyúr ebből az interaktív biodíszletből, lelkesebb vagyok a karakter megjelenésével kapcsolatban, mint kábé a TCW 2. évada óta bármikor, amikor kilátásba helyezték a megjelenését.

2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

ettől még nem kell szeretnem azt, hogy immár a negyedik sorozatba szuszakolnak bele egy ilyen jellegű karaktert,

Kis ellentmondást érzek. :P 

Hozzászólás ideje:

Mivel az érzelmek nem vaslogikán alapszanak, ráadásul egyszerre több különböző érzelemt is meg lehet élni ugyanazon dologgal kapcsolatban, így az ellentmondásosság szerintem érthető. Igen, nem tetszik, hogy már megint itt van nekünk Cad Bane, szerintem rengeteg sokkal érdekesebb karaktert be lehetett volna vonni, például azt a járkáló széket, amin Nute Gunray ül az ep1-ben (:evil: :death:), ugyanakkor lelkes vagyok azzal kapcsolatban, hogy végre valami többet is megpróbálnak kihozni a karakteréből.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Mivel az érzelmek nem vaslogikán alapszanak, ráadásul egyszerre több különböző érzelemt is meg lehet élni ugyanazon dologgal kapcsolatban, így az ellentmondásosság szerintem érthető. 

Húúú de jó fegyver került a kezembe talikon való beszélgetésekhez.:D:evil:

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Húúú de jó fegyver került a kezembe talikon való beszélgetésekhez.:D:evil:

Cheers Thank You GIF by PlayStation

Már alig várom, hogy ellenem használd. Tuti lesz rá alkalmad. :death:

Hozzászólás ideje:
2025. 04. 04. - 13:13, Dzséjt írta:

égre talán karaktert gyúr ebből az interaktív biodíszletből

Nem attól lesz egy karakter komplex vagy érdekes, hogy a teljes élettörténete fel van tárva a legapróbb részletekig, és valami childhood traumája van, amitől empatizálni tudok vele. Darth Vader már valójában a prequelek előtt is komplex karakter volt, sőt, már a Birodalom visszavág előtt is. Való igaz, hogy utóbbi tényleges rétegeket adott neki, minden, ami utána jött, igazából azt a rétegeltséget tárta fel, amit az a film prezentált mindössze néhány mondattal. De nem vagyok biztos, hogy azért, mert látom egy figurának a múltbéli nyomorát vizuálisan, komplexebbé válik, mert valójában Darth Vader, Boba Fett, Cad Bane már önmagában hordozza ezt némely tulajdonságával, a kiegészítendőket pedig én, mint néző, akit megragad az alak, töltöm ki tartalommal. Olyan, mint egy jéghegy, a látható dolgok mögött ott lapul mindaz, ami a víz alatt van. Cad Bane esetében én látom ezt, ezért szeretem, mégha negatív figura is. 

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Nem attól lesz egy karakter komplex vagy érdekes, hogy a teljes élettörténete fel van tárva a legapróbb részletekig, és valami childhood traumája van, amitől empatizálni tudok vele

Írtam én ennek az ellenkezőjét? Pont, hogy rengetegszer elmondtam már itt is az elmúlt húsz évben, hogy számomra Boba Fett nagyjából a The Book of Boba Fettig nem volt több, mint egy cool biodíszlet, hiába ismertük a gyerekkorát is. Sőt igazából még az sem volt, mert Jango Fett sokkal coolabb volt, mint Boba bármikor a TBoBF előtt. Jango legalább harcolni is tudott, Boba meg legtöbbszzör állt, mint egy vödör, és, amikor végre harcolt, nos, véletlenül "megölte" egy vak ember. Hogy láttuk-e a gyerekkorát egy karakternek, az nem tud érdekelni, tényleg nem attól lesz karakter, hogy végigmesélik az élettörténetét, de hát ilyet soha, sehol, semmikor nem is állítottam. És, ha már szóba hoztad, Vadert is karakternek tartottam jóóóóóóóóval az ep1 előtt, pont az ep5 miatt, bár nem csak néhány mondatnak köszönheti ezt.

23 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Darth Vader, Boba Fett, Cad Bane már önmagában hordozza ezt némely tulajdonságával, a kiegészítendőket pedig én, mint néző, akit megragad az alak, töltöm ki tartalommal.

Én személy szerint baromira nem tartom jónak, ha egy karaktert nekem kell feltölteni tartalommal. Az a szereplő ugyanis nem karakter, hanem egy üres lap. És akármit képzelsz rá arra a lapra, az attól nem lesz festmény, hanem üres lap marad. A saját fantáziád ugyan karakterré teheti, de az meg csak fan-fiction. És sajnos az ilyen fan-fictionök vezetnek az olyan kritikákhoz, amik a PT-t vagy éppen a BoBF-et érik, mert Anakin vagy épp Boba Fett nem úgy jelent meg ezekben a művekben, ahogy azt az emberkék elképzelték.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Örülök ennek a Star Wars Tales évadnak a közeledtének is. :) Esküszöm, sokszor jobban lelkesítenek ezek, mint bármi más SW-s dolog manapság, főleg ha animációsról van szó.

Tökéletes formátum Ventress újabb történeteinek az elmesélésére, illetve remek, hogy Bane végre kap valami háttérsztorit és az ennyire váratlanul szimpatikus lesz.

Ez csak egy újabb emlékeztető, hogy sok karakter, akit hidegvérűnek tartunk, valószínűleg valamilyen balszerencsék sorozata által vált azzá, ami.

Az előző évadban Morgan Elsbethnek is jó kis meglepően emlékezetes háttérsztorit adtak, szóval bízok benne, hogy Bane-nel is jól bánnak majd, na de akire leginkább kíváncsi vagyok, az Ventress.

Annyi probléma lehet, hogy 1 részbe talán nehéz lesz bele zsúfolni azt, hogyan meg miért élte túl a Dark Disciple eseményeit és talán némi retconnal is számolnunk kell majd, de részemről, ez esetben, ám legyen.

Érdekel, hogy most Ahsokához hasonlóan ő is egy saját növendék tanításával kezd új életet vagy esetleg lesz még itt más is, amivel nem számolunk.

Az biztos, hogy Ventress nem lesz olyan, mint a tipikus Erő-használó mentorok, akiket általában megszokhattunk, már csak azért sem, mert ő nem jedi vagy sith, legalábbis egyenlőre.

Szerkesztve: - LordGravon

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.