Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 16:27 Hozzászólás ideje: Péntek 16:27 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Amúgy pont amiatt, mert a Tales of the Underworld végre talán karaktert gyúr ebből az interaktív biodíszletből, lelkesebb vagyok a karakter megjelenésével kapcsolatban, mint kábé a TCW 2. évada óta bármikor, amikor kilátásba helyezték a megjelenését. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: ettől még nem kell szeretnem azt, hogy immár a negyedik sorozatba szuszakolnak bele egy ilyen jellegű karaktert, Kis ellentmondást érzek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Péntek 17:54 Hozzászólás ideje: Péntek 17:54 Mivel az érzelmek nem vaslogikán alapszanak, ráadásul egyszerre több különböző érzelemt is meg lehet élni ugyanazon dologgal kapcsolatban, így az ellentmondásosság szerintem érthető. Igen, nem tetszik, hogy már megint itt van nekünk Cad Bane, szerintem rengeteg sokkal érdekesebb karaktert be lehetett volna vonni, például azt a járkáló széket, amin Nute Gunray ül az ep1-ben ( ), ugyanakkor lelkes vagyok azzal kapcsolatban, hogy végre valami többet is megpróbálnak kihozni a karakteréből. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Péntek 21:35 Hozzászólás ideje: Péntek 21:35 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Mivel az érzelmek nem vaslogikán alapszanak, ráadásul egyszerre több különböző érzelemt is meg lehet élni ugyanazon dologgal kapcsolatban, így az ellentmondásosság szerintem érthető. Húúú de jó fegyver került a kezembe talikon való beszélgetésekhez. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Péntek 23:32 Hozzászólás ideje: Péntek 23:32 1 órával ezelőtt, Frenkie írta: Húúú de jó fegyver került a kezembe talikon való beszélgetésekhez. Már alig várom, hogy ellenem használd. Tuti lesz rá alkalmad. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.