Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Starfighter spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Tom Cruise-os hír kapcsán én is úgy vagyok, hogy hú ezaz, akkor van benne fánykard, akkor van benne erő-érzékenység. Nekem ez a mai napig kell a lelkesedéshez. Vannak már "jedi-mentes" tartalmak, létjogosultságuk is van, javarészt tetszenek is, de nekem ez kell, én ettől vagyok fan. Szóval nekem a cím az ami még továbbra is rejtélyes, hogy egy embert vagy egy hajót akar jelenteni. De bizakodom az eddig tudottak alapján, szórakoztató filmre számítok.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

nekem a cím az ami még továbbra is rejtélyes, hogy egy embert vagy egy hajót akar jelenten

Jelentheti mindkettőt. Egy Starfighter becenevű ember beülhet egy strafighter típusú hajóba. D

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Jelentheti mindkettőt. Egy Starfighter becenevű ember beülhet egy strafighter típusú hajóba. D

Csak ne a The last starfighter legyen... Bár meg kell mondjam engem az is jókor talált el, imádtam azt a filmet is gyerekkoromban. Látta valaki? (mehetünk a fimekbe a témával!)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
2026. 01. 10. - 6:48, csoli1138 írta:

A Tom Cruise-os hír kapcsán én is úgy vagyok, hogy hú ezaz, akkor van benne fánykard, akkor van benne erő-érzékenység. Nekem ez a mai napig kell a lelkesedéshez. Vannak már "jedi-mentes" tartalmak, létjogosultságuk is van, javarészt tetszenek is, de nekem ez kell, én ettől vagyok fan. Szóval nekem a cím az ami még továbbra is rejtélyes, hogy egy embert vagy egy hajót akar jelenteni. De bizakodom az eddig tudottak alapján, szórakoztató filmre számítok.

Akkor neked a New Jedi Order lesz a filmed. Remélhetőleg a Starfighter jó felvezetés lesz hozzá.smile

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.