Hozzászólás ideje: Tegnap 12:161 napja Egy kínai SW játék szivárogtató szerint lesz egy rohamosztagos figura is.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Az MSW szerint Ryan Gosling karaktere Cade névre hallgat, és egy Han Solo-típusú csavargó, aki Flynn Gray apjának legjobb barátja volt. Cade elkíséri Flynn Grayt egy Adaria nevű bolygón található jedi menedékhelyre. Aaron Pierre egy jedit alakít, aki Adarián fénykardos párbajba keveredik Mia Goth-tal.Ez kb. ellentmond a legtöbb dolognak amit eddig tudtunk.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája MSW visszatért? Az eddigi hitele alapján esélyes, hogy nem a zuhany alatt találta ki, amit írt. FivesWalker is ígért mára valamit, így extrán kíváncsi vagyok, mennyire passzolnak össze az új leakek.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája A TFN-en írták. X-en van fent amúgy, honlapja már nincs. Beírod majd FivesWalker infóit?
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Szerző Somehow... MSW returned. További kiegészítés MSW részéről:Eva Mendes egy 650 éves kantina tulajdonost játszik.Bespin Bulletin is hallott erről de nem írt róla.Az Adarián jelen lévő jedik padawanoknak tűntek a számára. Hasonló ruhát viseltek, mint Obi-Wan Kenobi és a fiatal Anakin a Baljós Árnyak végén.Adaria egy kelet-ázsiai ihletésű, zöldes, bujás helyszín, tele szökőkutakkal és növényzettel, tiki-stílusú kunyhókkal.Ryan Gosling karakterének van egy nyaklánca amely valamilyen szempontból fontos lehet.Flynn Gray amerikai akcentust fog használni a filmben.Illetve ez még múltkori hír, de aki infót közölt a D23-ról (Scoops Ahoyyyy), azt mondta Rey karakteréről, hogy ő három verzióról tud a film végén:Az elsőben Rey szerepel Daisy megformálásábanA másodikban szintén szerepel Rey, de nem Daisy alakítja (dublőr)A harmadik nem szerepel Szerkesztve: 6 órával korábban6 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája 6 perccel korábban, Bence1997 írta:A másodikban szintén szerepel Rey, de nem Daisy alakítja (dublőr)Ha szerepel, ennek mi értelme? Azért Daisy nem elérhetetlen színésznő
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája 22 perccel korábban, Bence1997 írta:Illetve ez még múltkori hír, de aki infót közölt a D23-ról (Scoops Ahoyyyy), azt mondta Rey karakteréről, hogy ő három verzióról tud a film végén:Az elsőben Rey szerepel Daisy megformálásábanA másodikban szintén szerepel Rey, de nem Daisy alakítja (dublőr)A harmadik nem szerepelA héten FivesWalker is azt írta, hogy ugyanúgy hallott arról, hogy Rey szerepel, mint hogy nem, szóval marad a nem tudjánál.Valószínű, hogy több változat is volt/van az asztalon, ki tudja, mi változik az utómunka során is.
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája 16 perccel korábban, Bence1997 írta:Eva Mendes egy 650 éves kantina tulajdonost játszik.Tehát megint várható egy kocsma jelent.... Egyébként azonnal Maz Kanata ugrott be. Persze ő ezer éves, de a koncepció elég hasonló.23 perccel korábban, Bence1997 írta:Az elsőben Rey szerepel Daisy megformálásábanEz lenne az ideális.23 perccel korábban, Bence1997 írta:A másodikban szintén szerepel Rey, de nem Daisy alakítja (dublőr)Ezt Yodához hasonlóan én se tudom hova tenni. Ha Rey benne lesz, azt alakítsa Daisy! Főleg ha nincs is nagy szerepe.23 perccel korábban, Bence1997 írta:A harmadik nem szerepelEz a legrosszabb verzió. Feltűnik egy Jedi enklávé és Rey sehol? Egy dolog menthetné ezt a verziót, ha név szerint említésre kerülne.Azt pletykálják még, hogy a film hasonló lesz az EPIV történet vezetéséhez.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Szerző 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Tehát megint várható egy kocsma jelent....Hát persze, hisz Shawn Levynek is ki kell élnie az OT-imádatát. 57 perccel korábban, Yoda József írta:Ha szerepel, ennek mi értelme? Azért Daisy nem elérhetetlen színésznő34 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Ezt Yodához hasonlóan én se tudom hova tenni. Ha Rey benne lesz, azt alakítsa Daisy! Főleg ha nincs is nagy szerepe.Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy szerepelne, de nem szólalna meg, valamint mondjuk hátulról látnánk csak. Goslingék meg előtte vannak (esetleg Aaron Pierre bemutatja Reyt főhőseinknek). Egy kis tease a későbbiekre. De nem hinném, hogy ezt az opciót választanák. Vagy fel fog tűnni Rey, vagy (és tényleg standalone-ként kezelik a filmet) kihagyják.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája 43 perccel korábban, reaper írta:Valószínű, hogy több változat is volt/van az asztalon, ki tudja, mi változik az utómunka során is.Ez biztos és már Levy is nyilatkozott olyat, hogy alakított valamit a film utolsó harmadán "amitől jobb lett a film". Remélem ez azt jelenti, hogy rájöttek Rey-el jobban működik a vége. 3 perccel korábban, Bence1997 írta:Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy szerepelne, de nem szólalna meg, valamint mondjuk hátulról látnánk csak. Goslingék meg előtte vannak (esetleg Aaron Pierre bemutatja Reyt főhőseinknek). Egy kis tease a későbbiekre. De nem hinném, hogy ezt az opciót választanák. Vagy fel fog tűnni Rey, vagy (és tényleg standalone-ként kezelik a filmet) kihagyják.Mint Yoda az Acolyte végén? Fura lenne... Továbbra se tudom elképzelni, hogy egy TROS után a Jedikről is szóló filmben Rey-t még csak meg se említsék.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája 3 perccel korábban, Bence1997 írta:Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy szerepelne, de nem szólalna meg, valamint mondjuk hátulról látnánk csak. Goslingék meg előtte vannak (esetleg Aaron Pierre bemutatja Reyt főhőseinknek). Egy kis tease a későbbiekre. De nem hinném, hogy ezt az opciót választanák. Vagy fel fog tűnni Rey, vagy (és tényleg standalone-ként kezelik a filmet) kihagyják.Lehet ez nem így működik, de nekem ha benne lenne Rey és nem csak egy rövid cameo felvillanás erejéig az inkább azt sugallná, hogy bíznak a filmben és hosszabb távon is számolnak azzal az alappal, amit itt lefektetnek. Ha ez "csak egy standalone" film (ami ettől még lehet életképes koncepció) az meg kicsit olyan, hogy hát ha megbukik, vagy csak nem hozza a számokat, amiket várnak tőle, akkor nem kell vele a jövőben sem foglalkozni és nem kezdenek bele itt semmilyen átívelő dologba.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Egyik filmről se tudhatják, hogy siker lesz vagy bukta. Szóval ilyen formán mindenképpen kockázatot kell vállalni. Ez a besz*ri hozzáállás egyre frusztrálóbb egyébként.... Amúgy semmi garancia nincs rá, hogy pl. ha lesz EPX az majd siker lesz.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Szerző 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Mint Yoda az Acolyte végén? Fura lenne... Továbbra se tudom elképzelni, hogy egy TROS után a Jedikről is szóló filmben Rey-t még csak meg se említsék.Említeni említhetik. Itt az a kérdés, hogy Rey mennyi szerepelne, ha feltűnne. Cameo a végén vagy egy cameonál több lenne a szerepe. Szerkesztve: 5 órával korábban5 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Azért azt se felejtsük el honnan indultunk: a bejelentéskor még az volt, hogy semmilyen ismert szereplő nem lesz benne, és se nem prequel, se nem sequel. Szóval nagyon standalone filmnek volt bereklámozva. Később változhattak a dolgok. Vagy egyszerűen már akkor is kamuztak.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája 1 órával korábban, Bence1997 írta:Az elsőben Rey szerepel Daisy megformálásábanA másodikban szintén szerepel Rey, de nem Daisy alakítja (dublőr)A harmadik nem szerepelSzóval, a hiperpontos jóslat szerint vagy benne lesz Rey, vagy nem, és ha benne lesz, akkor vagy Ridley alakítja, vagy nem. Imádom az ilyen maxipontos jóslásokat. Tévedhetetlen. Nekem is van egy ilyenem, hiperszuper belső infó:A film kasszasiker lesz.Vagy nem.Amúgy szerintem a 2-es opció csak arra az esetre van, ha Ridley elérhetetlen valamilyen okból (lehet, hogy nem elfoglalt színésznő, de azért ő is dolgozik, plusz ugye, van ez az élet nevű micsoda, ami mindenféle akadályt gördíthet az emberek elé). Viszont, ha benne lesz, akkor én leginkább olyasmit tudnék elképzelni, mint ahogy Luke jelent meg az ep7-ben, csak Rey nem ilyen "mi a f*szért jöttél ide?" pofát vágna, 12 perccel korábban, Bence1997 írta:Hát persze, hisz Shawn Levynek is ki kell élnie az OT-imádatát. Vagy ep2, vagy Solo, vagy The Mandalorian and Grogu, vagy The Mandalorian, vagy The Acolyte, vagy TCW vagy Rebels vagy The Bad Batch imádatát, mert ezekben is vannak kocsmajelenetek. A kocsmák népszerű találkozási helyek a Star Warsban, az öreg kocsmáros meg szerintem már vígan több száz éves toposz, amivel az SW is folyton él, az ep4-től szinte állandóan - nem is emlékszem, hogy lett volna olyan kocsma az SW-ben, ahol nem egy vén valaki lett volna a kocsmáros.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája 2 perccel korábban, Dzséjt írta:Amúgy szerintem a 2-es opció csak arra az esetre van, ha Ridley elérhetetlen valamilyen okból (lehet, hogy nem elfoglalt színésznő, de azért ő is dolgozik, plusz ugye, van ez az élet nevű micsoda, ami mindenféle akadályt gördíthet az emberek elé). Viszont, ha benne lesz, akkor én leginkább olyasmit tudnék elképzelni, mint ahogy Luke jelent meg az ep7-ben, csak Rey nem ilyen "mi a f*szért jöttél ide?" pofát vágna, A forgatásnak már vége, szóval erre van válasz csak mi még nem tudjuk. MÉG. Nevetnék ha az első teaserben benne lenne, mint Palpatine anno.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Jó, hát úgy értettem, hogy erre volt az opció. Amúgy anno volt egy hír, hogy Daisy Ridley "véletlen" pont ugyanakkkor "nyaralt" Olaszországban, amikor "véletlen" a Starfighter stábja is ott forgatott. Ráadásul "véletlen" nem is voltak egymástól olyan hihetetlenül messze. Persze nyilván benne van a pakliban, hogy tényleg véletlen került egy Star Wars film stábja és egy Star Wars trilógia főhősnője (valamint tervezetten a Star Wars jövőjének egyik megkerülhetetlen figurája) ugyanakkor ugyanabba az országba, ráadásul úgy, hogy mindössze 2 órás repülőút választja el őket, de a Föld golyó méretét tekintve, és azt is figyelembe véve, hogy ezek elvileg egymástól független események, hát nekem egy kicsit gyanúsan nagy véletlennek tűnik.1 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Ryan Gosling karakterének van egy nyaklánca amely valamilyen szempontból fontos lehet.Ezen a kiszivárgott forgatási képen látszódik a nyaklánc: Csak nem egy kyber lóg ottan?
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája 5 perccel korábban, Dzséjt írta:Csak nem egy kyber lóg ottan?A'la Jyn Erso. És ha már képek. Van egy Matt Smith-ről, ami a forgatás befejezésének másnapján készült. Talán valamelyest képet ad a karaktere kinézetéről.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája 38 perccel korábban, Ody Mandrell írta:A'la Jyn Erso. Vagy mint Luthen és egy ideig Cassian. Szép számmal akadhat a galaxisban kyber nyaklánc. Lyra a Katalizátor című könyv szerint egy ékszerésztől kapta. Vagyis ezek alapján ékszerboltban is kapható ilyen.57 perccel korábban, Ody Mandrell írta:És ha már képek. Van egy Matt Smith-ről, ami a forgatás befejezésének másnapján készült. Talán valamelyest képet ad a karaktere kinézetéről.A hajstílus minden esetre eléggé katonás.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája További infók. Állítólag Tom Cruise is feltűnik egy cameo erejéig, míg Eva Mendes alakítja a 600 éves bártulajt, kinek neve Belle. Arany színű ruhát és köpenyt visel.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.