Hozzászólás ideje: 2025. December 19.Dec. 19. 2025. 12. 11. - 18:02, Bence1997 írta:A sorozathoz márciusban érkezik egy 5-részes képregényes minisorozat Shadow of Maul néven, amely a sorozat előzményéül fog szolgálni.Ez esetben két helyzetet tudok elképzelni. Vagy máj. 4-én debütál a sorozat, vagy miután a képregény kifutott, annak az ötödik számával egy időben. Az akkor július-augusztus környékén esedékes.
Hozzászólás ideje: 2025. December 19.Dec. 19. Szerző 19 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:Ez esetben két helyzetet tudok elképzelni. Vagy máj. 4-én debütál a sorozat, vagy miután a képregény kifutott, annak az ötödik számával egy időben. Az akkor július-augusztus környékén esedékes.Én a május 4-et azért zárnám ki, mert szerintem akkor megint egy újabb Tales szériával jönnek majd. Ha a finálét oda időzítenék az tetszetős lenne. Úgy gondolom, mint Ody. Szerintem is valamikor a képregény kezdetén fogják kiadni, úgy sejtem egy február vége-március eleje pont tökéletes lehet, mert utána ha az ember érdekelt az előzményben, hopp, máris ki van adva az első szám, lehet olvasni. Ha meg a nyár végére rakják be és a Bad Batch-hez hasonlóan 2,5-3 hónap lesz az évad kiadása, jön a kérdés: akkor az Ahsoka következő évadja mikor jönne? Láthatóan a Disney az elmúlt két évben próbált teret adni az egyes produktumoknak, így nem hinném, hogy újra két eléggé fontos projekt (mégha az egyik "kishal" a másikhoz képest) menne egymással párhuzamosan (lsd. Mandó 3. évada és a The Bad Batch 2. évada). Szerkesztve: 2025. December 19.Dec. 19. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Kedd 00:183 napja Szerző Naaaaaa Nem tudom mennyire hivatalosak, de a Celebrationös előzetesből vannak. Egyelőre spoiler mögé rakom őket, aztán hátha lesz belőle valami. X-en találtam, majd kiderül idővel, hogy miképp kerültek ki.Shadow Lord képek Szerkesztve: Kedd 00:193 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Kedd 07:003 napja 2025. 10. 25. - 20:35, Bence1997 írta:Végre valami hír!A Hasbro bemutatott pár figurát, amit majd az elkövetkező időben fognak kiadni. Van köztük Qimir, Vader, Dooku, stb.Ami viszont a legérdekesebb, hogy 2026 tavaszán kiadnak egy Maul figurát, amely e sorozathoz kötnek! A figurákat itt tudjátok megnézni.Remélem ez azt jelenti, hogy lassan elkezdenek beszélni róla! Érdekesek a "bemuzdult" állapotban lévő fénykardok. Ilyent még nem láttam figuráknál.
Hozzászólás ideje: Kedd 07:443 napja 7 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Naaaaaa Nem tudom mennyire hivatalosak, de a Celebrationös előzetesből vannak. Egyelőre spoiler mögé rakom őket, aztán hátha lesz belőle valami. X-en találtam, majd kiderül idővel, hogy miképp kerültek ki.Shadow Lord képekNagyon jók ezek a képek, oltári minősége lesz a sorozatnak! Végülis már megszokhattuk.
Hozzászólás ideje: Kedd 10:363 napja Ez valami brutálisan odab*szó minőség. A The Bad Batch-nek is volt bőségesen olyan pillanata, amikor nem hittem el, hogy "csak" egy animációs tévésorozatot nézek, nem egy Pixar vagy Disney animációs mozifilmet, de ezen képek láttán lehet, hogy a TBB elkezdhet szégyenkezni majd.
Hozzászólás ideje: Kedd 11:093 napja Pontosan erre gondoltam én is! Plusz ha még a sztori is ütős lesz, akkor oda leszünk meg vissza. Megjegyzem én azok közé tartozok akik nem szomorkodnak Maul visszahozásán. Szerintem baromi jól sült el, amire ez a sorozat teheti fel a koronát. Szerkesztve: Kedd 11:123 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Kedd 12:013 napja Már az ötödik kép lett. Amúgy arra gondoltam én is. Ahogy nézem a fentebbi főgenya emberei, csak soványabbak.
Hozzászólás ideje: Kedd 12:123 napja Viszont pont azért lenne ez érdekes, mert pyke-nak meg nem elég soványak. Legalábbis eddig animációs formában a TCW-s pyke változatokat használták, ez viszont az élőszereplős/videójátékos verzióra hajaz. Bár kánon szerint mindkét változat egyszerre létezik.
Hozzászólás ideje: Kedd 12:223 napja Remélem nem pyke-ok. Lassan ahogy sorozatban megjelennek annyiféle formájuk van.
Hozzászólás ideje: Kedd 12:353 napja Lehet ezek nem azok, de a pyke-oknak mindenképpen szerepelniük kell, hiszen az alvilághoz és Maulhoz is megkerülhetetlenül kötődnek. Maul még napokkal a 66-os parancs előtt is dirigált nekik, utasította Dryden Vost, Ziton Mojt és Marg Krimet, hogy a közelgő események miatt húzzák meg magukat egy időre (TCW 7x10 The Phantom Apprentice). És igazából jó lenne, ha ezúttal tényleg megjelenne egymás mellett az a két változat, ami létezik a pyke-okból. Ezzel végérvényesen tudatosíthatnák, hogy ez nem egy faj kétféle megvalósítása, hanem egy faj két változata, alfaja (mint a gunganok vagy a twi'lekek esetében).
Hozzászólás ideje: Szerda 19:561 napja Szerző Na mint kiderült számomra, ezek a képek AI-val lettek rásegítve, amúgy mindegyik kép a Celebrationös előzetesből való. Hasonló eset történt a nyáron, amikor valaki szintén a Star Warsos rendezvényen bemutatott Mandó előzetes néhány jelenetét HD minőségben AI rásegítéssel kiadta online. Ettől eltekintve baromira izgalmas képek, én már nagyon várom a sorozatot.
Hozzászólás ideje: Tegnap 01:291 napja Óóó, hogy a terminator végezzen prosztattavizsgálatot az elkövetőn...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.