Hozzászólás ideje: 2025. December 19.Dec. 19. 2025. 12. 11. - 18:02, Bence1997 írta:A sorozathoz márciusban érkezik egy 5-részes képregényes minisorozat Shadow of Maul néven, amely a sorozat előzményéül fog szolgálni.Ez esetben két helyzetet tudok elképzelni. Vagy máj. 4-én debütál a sorozat, vagy miután a képregény kifutott, annak az ötödik számával egy időben. Az akkor július-augusztus környékén esedékes.
Hozzászólás ideje: 2025. December 19.Dec. 19. Szerző 19 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:Ez esetben két helyzetet tudok elképzelni. Vagy máj. 4-én debütál a sorozat, vagy miután a képregény kifutott, annak az ötödik számával egy időben. Az akkor július-augusztus környékén esedékes.Én a május 4-et azért zárnám ki, mert szerintem akkor megint egy újabb Tales szériával jönnek majd. Ha a finálét oda időzítenék az tetszetős lenne. Úgy gondolom, mint Ody. Szerintem is valamikor a képregény kezdetén fogják kiadni, úgy sejtem egy február vége-március eleje pont tökéletes lehet, mert utána ha az ember érdekelt az előzményben, hopp, máris ki van adva az első szám, lehet olvasni. Ha meg a nyár végére rakják be és a Bad Batch-hez hasonlóan 2,5-3 hónap lesz az évad kiadása, jön a kérdés: akkor az Ahsoka következő évadja mikor jönne? Láthatóan a Disney az elmúlt két évben próbált teret adni az egyes produktumoknak, így nem hinném, hogy újra két eléggé fontos projekt (mégha az egyik "kishal" a másikhoz képest) menne egymással párhuzamosan (lsd. Mandó 3. évada és a The Bad Batch 2. évada). Szerkesztve: 2025. December 19.Dec. 19. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Január 6.Jan. 6. Szerző Naaaaaa Nem tudom mennyire hivatalosak, de a Celebrationös előzetesből vannak. Egyelőre spoiler mögé rakom őket, aztán hátha lesz belőle valami. X-en találtam, majd kiderül idővel, hogy miképp kerültek ki.Shadow Lord képek Szerkesztve: Január 6.Jan. 6. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Január 6.Jan. 6. 2025. 10. 25. - 20:35, Bence1997 írta:Végre valami hír!A Hasbro bemutatott pár figurát, amit majd az elkövetkező időben fognak kiadni. Van köztük Qimir, Vader, Dooku, stb.Ami viszont a legérdekesebb, hogy 2026 tavaszán kiadnak egy Maul figurát, amely e sorozathoz kötnek! A figurákat itt tudjátok megnézni.Remélem ez azt jelenti, hogy lassan elkezdenek beszélni róla! Érdekesek a "bemuzdult" állapotban lévő fénykardok. Ilyent még nem láttam figuráknál.
Hozzászólás ideje: Január 6.Jan. 6. 7 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Naaaaaa Nem tudom mennyire hivatalosak, de a Celebrationös előzetesből vannak. Egyelőre spoiler mögé rakom őket, aztán hátha lesz belőle valami. X-en találtam, majd kiderül idővel, hogy miképp kerültek ki.Shadow Lord képekNagyon jók ezek a képek, oltári minősége lesz a sorozatnak! Végülis már megszokhattuk.
Hozzászólás ideje: Január 6.Jan. 6. Ez valami brutálisan odab*szó minőség. A The Bad Batch-nek is volt bőségesen olyan pillanata, amikor nem hittem el, hogy "csak" egy animációs tévésorozatot nézek, nem egy Pixar vagy Disney animációs mozifilmet, de ezen képek láttán lehet, hogy a TBB elkezdhet szégyenkezni majd.
Hozzászólás ideje: Január 6.Jan. 6. Pontosan erre gondoltam én is! Plusz ha még a sztori is ütős lesz, akkor oda leszünk meg vissza. Megjegyzem én azok közé tartozok akik nem szomorkodnak Maul visszahozásán. Szerintem baromi jól sült el, amire ez a sorozat teheti fel a koronát. Szerkesztve: Január 6.Jan. 6. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Január 6.Jan. 6. Már az ötödik kép lett. Amúgy arra gondoltam én is. Ahogy nézem a fentebbi főgenya emberei, csak soványabbak.
Hozzászólás ideje: Január 6.Jan. 6. Viszont pont azért lenne ez érdekes, mert pyke-nak meg nem elég soványak. Legalábbis eddig animációs formában a TCW-s pyke változatokat használták, ez viszont az élőszereplős/videójátékos verzióra hajaz. Bár kánon szerint mindkét változat egyszerre létezik.
Hozzászólás ideje: Január 6.Jan. 6. Remélem nem pyke-ok. Lassan ahogy sorozatban megjelennek annyiféle formájuk van.
Hozzászólás ideje: Január 6.Jan. 6. Lehet ezek nem azok, de a pyke-oknak mindenképpen szerepelniük kell, hiszen az alvilághoz és Maulhoz is megkerülhetetlenül kötődnek. Maul még napokkal a 66-os parancs előtt is dirigált nekik, utasította Dryden Vost, Ziton Mojt és Marg Krimet, hogy a közelgő események miatt húzzák meg magukat egy időre (TCW 7x10 The Phantom Apprentice). És igazából jó lenne, ha ezúttal tényleg megjelenne egymás mellett az a két változat, ami létezik a pyke-okból. Ezzel végérvényesen tudatosíthatnák, hogy ez nem egy faj kétféle megvalósítása, hanem egy faj két változata, alfaja (mint a gunganok vagy a twi'lekek esetében).
Hozzászólás ideje: Január 7.Jan. 7. Szerző Na mint kiderült számomra, ezek a képek AI-val lettek rásegítve, amúgy mindegyik kép a Celebrationös előzetesből való. Hasonló eset történt a nyáron, amikor valaki szintén a Star Warsos rendezvényen bemutatott Mandó előzetes néhány jelenetét HD minőségben AI rásegítéssel kiadta online. Ettől eltekintve baromira izgalmas képek, én már nagyon várom a sorozatot.
Hozzászólás ideje: Január 8.Jan. 8. Óóó, hogy a terminator végezzen prosztattavizsgálatot az elkövetőn...
Hozzászólás ideje: Január 10.Jan. 10. Nekem túl sokat nem von le az értékükből. A képek forrásai akkor valódiak, és hát abban biztosak lehetünk, hogy a Lucasfilm animation, megteszi a szokásos egy lépést előre, szóval minimum TBB szinvonalon lesz de inkább felette.
Hozzászólás ideje: Kedd 17:052 napja Szerző A boltokban valaki már lefényképezett egy Maul figurát az alábbi képpel társítva. A figura amúgy márciustól kapható online. Szerkesztve: Kedd 17:052 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Kedd 17:102 napja Akkor várhatóan február vége, március eleje a premier időpontja! Akkor viszont hamarosan előzetes is kellene!
Hozzászólás ideje: Kedd 17:582 napja Ez a kép már csak azért is érdekes, mert, ha a Shadow Lord alapján készült, akkor vajon hogy szerzi vissza Maul a TCW-s fénykardját? Ez lezuhant a háború dúlta Sundari közepén. Visszament érte az immár birodalmi ellenőrzés alatt álló Mandalore-ra? Esetleg valamelyik híve megtalálta (Rook talán?) és elvitte neki? És, ha ez ebben a sorozatban még meglesz, vajon miért cseréli le a Solóban és a Rebels-ben látható inkvizítor kardra? Megjegyzem, Maulnak lassan több fénykardja volt, mint Obi-Wannak.
Hozzászólás ideje: Kedd 18:592 napja Szerző 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Akkor várhatóan február vége, március eleje a premier időpontja! Akkor viszont hamarosan előzetes is kellene!Én is remélem, hogy lassan látunk is belőle valamit. Február 18 lehet a legkorábbi dátum (holnap leszünk 4 hétre tőle).Idén először újra megtekintettem a Celebration alatt leadott előzetest. Még mindig hangulatos.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző Április 6-án dupla résszel kezdődik az évad és utána hetente fog érkezni 2 epizód egészen a fináléig, ami Star Wars napon lesz bemutatva, Május 4-én!10 epizódos lesz az évad.Ergó hétfőnként jönnek a részek!Szinopszis és poszter:A sorozat a klónok háborúja után veszi fel a fonalat és egy izgalmas kalandot mesél el, amelyben Maul egy, a Birodalom által még nem érintett bolygón tervezi újjáépíteni bűnszervezetét. Ott találkozik egy kiábrándult fiatal Jedi Padawannal, aki talán éppen az a tanítvány, akit Maul keres, hogy segítsen neki könyörtelen bosszúvágyában. Szerkesztve: 2 órával korábban2 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Szerző A sorozat producerei Dave Filoni, Athena Yvette Portillo, Matt Michnovetz, Brad Rau, Carrie Beck és Josh Rimes. Alex Spotswood a sorozat társproducerje. Brad Rau továbbá supervising director szerepben is tetszeleg.A szinkronhangok:Sam Witwer (Maul)Gideon Adlon (Devon Izara)Wagner Moura (Brander Lawson százados)Richard Ayoade (Two-Boots)Dennis Haysbert (Eeko-Dio-Daki mester)Chris Diamantopoulos (Looti Vario)Charlie Bushnell (Rylee Lawson)Vanessa Marshall (Rook Kast)David C. Collins (Spybot)A.J. LoCascio (Marrok)Steve Blum (Icarus)
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Arról nem szól a fáma, hogy hány percesek lesznek a részek? Amúgy jó kis sztori lehet ebből. Eleve érdekes, hogy van olyan bolygó ami nem a Birodalom része... Palpatine-nak olyan ez a Maul gyerek, mint a körme alá szorult szálka. Iszonyú kellemetlen, és k*rva nehéz megszabadulni tőle.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Szerző Szerintem ezek normál hosszúságúak lesznek, vagyis kb. 25 percesek (persze mivel streaming, ezért variálhatnak a részek hosszával, nem lepődnék meg ha becsúszna egy-egy 30+ perces epizód is).A bolygó neve Janix, amit úgy jellemeztek a készítők, hogy egyik fele Gotham, másik fele Metropolis, törékeny az egyensúly a bűnbandák és gengszterek között, létezik a bolygón demokrácia, plusz rendfenntartó erő. Szerkesztve: 2 órával korábban2 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Kíváncsi vagyok hol található, hogy a Birodalom ott még nem vetette meg a lábát. Valószínű a Köztársaságnak se volt része.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Örülök a 10 résznek, így biztos nem lesz benne filler. Bár nekem azok is bejönnek.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Szerző Azt mondták, hogy összefüggő lesz a történet és egy rendkívül gyorstempójú sorozatot alkottak. Így nem csodálom a rövidségét.Szép menetünk lesz. Szerkesztve: 2 órával korábban2 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája 21 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Eleve érdekes, hogy van olyan bolygó ami nem a Birodalom része...Még az OT idején is van ilyen bolygó szép számmal. Tatoone csak az ep4 után lett a Birodalom része, Bespin az ep5-ben lett bekebelezve. Cantonikán még az ep5 után sem voltak birodalmiak, Kijimit az ep5-6 között próbálták meg megszerezni a bűnöző szindikátusoktól, de az első próbálkozás csúfos kudarcot vallott.Igazából a Birodalom a Galaxis felét, ha uralta a végnapjaiban. A Premvidék nagyját sosem sikerült a hatalmuk alá hajtani (nem véletlen menekült mindenki oda a Birodalom elől), az Ismeretlen Régiókban meg az Exegolon és az Ilumun kívül tudomásunk szerint semmit sem uraltak. Ez pedig így összességében a Galaxis nagyon-nagy része. Persze tervek voltak a teljes hatalomra, a Halálcsillag sokat segített volna a Peremvidék leigázásában, a Xystonok meg alapvetően az Ismeretlen Régió elfoglalásának céljából épültek. Csak hát ezek a tervek ilyen-olyan okból sosem valósultak meg.Most meg a Birodalom hajnalán járunk. A köztársasági és a visszafoglalt szeparatista világokon kívül semmi sem része a Birodalomnak. És, ahogy azt a The Bad Batch-ben, a Solóban, meg jó pár más műben láthattuk, legtöbbször erőszakkal annektáltak világokat, néhány esetben meg ármánnyal. Itt valószínűleg Maulnak hála fognak majd terebélyesedni, legalábbis általános jelenség a Birodalomnál, hogy ha valaki vagy valami miatt odatévednek egy világra, amit még nem uralnak, akkor már csak a miheztartás végett is magukhoz csatolják. Lásd a Tatooine vagy Bespin esetét, amiket le sem tojtak, amíg a Halálcsillag tervei meg Hanék miatt oda nem ette őket a fene. Aztán bevették mindkét világot, ha már úgyis ott jártak.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.