Hozzászólás ideje: Hétfő 07:502 napja a mai epizódképeket még azelőtt sikerült elkészítenem, hogy a részeket láttam volna 107:108, avagy @Rixon után "Rigó-bácsi". Van már száma ennek az inkvinek? elvesztettem a fonalat... Szerkesztve: Hétfő 11:271 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Hétfő 08:481 napja Én még csak a hetediket láttam, de zseniális volt. Hatalmas feeling.
Hozzászólás ideje: Hétfő 08:511 napja Szerző Igen, az nagyon jó rész volt, de készülj fel a nyolcadikra (mindenki), mert húhúhúúúúúú.
Hozzászólás ideje: Hétfő 09:021 napja Szerző 1 órával korábban, csoli1138 írta:Van már ennek az inkvinek? elvesztettem a fonalat...A Varjúként hivatkoznak rá. (Amúgy a 11. fivér)
Hozzászólás ideje: Hétfő 17:071 napja Szerző Az eheti karakterposzter. Ha jól tudom még 3 darab van hátra, azokat jövőhéten kapjuk meg.
Hozzászólás ideje: Hétfő 23:481 napja Két ilyn jóvágású fiatalembert, szinte öröm ránézni az arcukra.
Hozzászólás ideje: Tegnap 04:061 napja Igen, szép gyerekek. Vagányak és fenyegetőek. Ha inkvizítort látok, mindig érdekel ki van a maszk mögött, de méginkább a múltja tragédiája. Csak kevés esetben kaptunk egy kis betekintést, és annak a fele is a Jedi - játékokban volt.
Hozzászólás ideje: 23 órával korábban23 órája 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Engem főleg Crow érdekelne maszk nélkül. Commodus is így volt ezzel, tessék:
Hozzászólás ideje: 20 órával korábban20 órája Látom, köszi! Akkor most már teljesek a guide-ok, a legutóbbi két rész kivételével.SZERK: a hetedik rész kimaradt. Szerkesztve: 20 órával korábban20 órája - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája 37 perccel korábban, Ody Mandrell írta:SZERK: a hetedik rész kimaradt.Az több, mint fura, mert nem maradt ki se a hetedik, se a nyolcadik rész, most mégisncs ott egyiknél sem.
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája @Ody Mandrell Oké, ezt sasold meg. Így látom az oldalon mindkét epizód kezdőposztját, sehol a sztorileírásom, de ott vannak az általad beírt nevek:És így néz ki, ha megnyitom őket szerkesztésre. Ott van az én sztorileírásom, de eltűnik az általad beírt szakasz:
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája 22 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Akkor csak nem hülyültem meg. Ez egy érdekes anomália.Most nézd meg. Nálam jelenleg megvan mindkettőnk írása.Valamiért, ha megnyitottam szerkesztésre, visszaállította mindkét posztnál az utolsó mentett piszkozatra, vagyis az általam végzett utolsó szerkesztésre. Aztán, amikor rányomtam a piszkozat törlésére, akkor megjelent az, amit te írtál be, de eltűnt az, amit én. Mivel törlés előtt kimásoltam a szövegemet, copy-paste visszatettem, így már mindkettőnk írását elmentette.Szerintem nálad is ez történhetett. Valamiért szerkesztésnél visszaállította az utolsó, a te nálad mentett piszkozatot, így véletlen törölve lett az én írásom. Erre oda kell majd figyelni a jövőben. Eddig szerintem azért nem láttuk ezt, mert még nem szerkesztettünk ilyen gyorsan egymás után ugyanazt a posztot.
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája Most már látszik rendesen. Tényleg az lehetett, hogy szinte párhuzamosan szerkesztettük, mert ilyen még nekem se volt, hogy csak úgy magától eltűnt volna egy korábban beírt szöveg.
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Szerző A jövőheti epizódokból máris kaptunk egy jelenetet. Szerkesztve: 11 órával korábban11 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája Szerző Ne feledje senki, hogy az utolsó két részt minden ország a saját időzónájában kapja meg, vagyis ahogy éjfélt üt az óra, máris nézhetőek az epizódok!Elsőként Új-Zélandon lesz elérhető, vagyis magyar idő szerint május 3, 14 órakor.
Hozzászólás ideje: 6 perccel korábban6 perce Szerző A készítők az egyik interjúban arra céloztak, hogy az utolsó epizód címe lehet nem az, amit kiadtak. A "Finale" címet placeholdernek érzem.
Hozzászólás ideje: 3 perccel korábban3 perce 11 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Ne feledje senki, hogy az utolsó két részt minden ország a saját időzónájában kapja meg, vagyis ahogy éjfélt üt az óra, máris nézhetőek az epizódok!Elsőként Új-Zélandon lesz elérhető, vagyis magyar idő szerint május 3, 14 órakor.Köszi az infót! Nagyon hasznos!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.