Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A Maul - Shadow Lord animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

a mai epizódképeket még azelőtt sikerült elkészítenem, hogy a részeket láttam volna wink

107:

epguide107.jpg

108, avagy @Rixon után "Rigó-bácsi". Van már száma ennek az inkvinek? elvesztettem a fonalat... )

epguide108.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, az nagyon jó rész volt, de készülj fel a nyolcadikra (mindenki), mert húhúhúúúúúú. D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, csoli1138 írta:

Van már ennek az inkvinek? elvesztettem a fonalat...

A Varjúként hivatkoznak rá. (Amúgy a 11. fivér)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az eheti karakterposzter. Ha jól tudom még 3 darab van hátra, azokat jövőhéten kapjuk meg. D

Kép

Hozzászólás ideje:

Igen, szép gyerekek. Vagányak és fenyegetőek. Ha inkvizítort látok, mindig érdekel ki van a maszk mögött, de méginkább a múltja tragédiája. Csak kevés esetben kaptunk egy kis betekintést, és annak a fele is a Jedi - játékokban volt.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Engem főleg Crow érdekelne maszk nélkül. para

Commodus is így volt ezzel, tessék:

russell crowe no GIF

Hozzászólás ideje:
37 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

SZERK: a hetedik rész kimaradt.

Az több, mint fura, mert nem maradt ki se a hetedik, se a nyolcadik rész, most mégisncs ott egyiknél sem.

Hozzászólás ideje:

@Ody Mandrell Oké, ezt sasold meg. Így látom az oldalon mindkét epizód kezdőposztját, sehol a sztorileírásom, de ott vannak az általad beírt nevek:

hRA767M.png

iq083o4.png

És így néz ki, ha megnyitom őket szerkesztésre. Ott van az én sztorileírásom, de eltűnik az általad beírt szakasz:

Jb2Aq7L.png

Ia7bJOt.png

Hozzászólás ideje:
22 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Akkor csak nem hülyültem meg. D Ez egy érdekes anomália.

Most nézd meg. Nálam jelenleg megvan mindkettőnk írása.

Valamiért, ha megnyitottam szerkesztésre, visszaállította mindkét posztnál az utolsó mentett piszkozatra, vagyis az általam végzett utolsó szerkesztésre. Aztán, amikor rányomtam a piszkozat törlésére, akkor megjelent az, amit te írtál be, de eltűnt az, amit én. Mivel törlés előtt kimásoltam a szövegemet, copy-paste visszatettem, így már mindkettőnk írását elmentette.

Szerintem nálad is ez történhetett. Valamiért szerkesztésnél visszaállította az utolsó, a te nálad mentett piszkozatot, így véletlen törölve lett az én írásom. Erre oda kell majd figyelni a jövőben. Eddig szerintem azért nem láttuk ezt, mert még nem szerkesztettünk ilyen gyorsan egymás után ugyanazt a posztot.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A jövőheti epizódokból máris kaptunk egy jelenetet. D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ne feledje senki, hogy az utolsó két részt minden ország a saját időzónájában kapja meg, vagyis ahogy éjfélt üt az óra, máris nézhetőek az epizódok!

Elsőként Új-Zélandon lesz elérhető, vagyis magyar idő szerint május 3, 14 órakor.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A készítők az egyik interjúban arra céloztak, hogy az utolsó epizód címe lehet nem az, amit kiadtak. A "Finale" címet placeholdernek érzem.

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Ne feledje senki, hogy az utolsó két részt minden ország a saját időzónájában kapja meg, vagyis ahogy éjfélt üt az óra, máris nézhetőek az epizódok!

Elsőként Új-Zélandon lesz elérhető, vagyis magyar idő szerint május 3, 14 órakor.

Köszi az infót! Nagyon hasznos!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 2

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.