Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája 2025. 12. 11. - 18:02, Bence1997 írta:A sorozathoz márciusban érkezik egy 5-részes képregényes minisorozat Shadow of Maul néven, amely a sorozat előzményéül fog szolgálni.Ez esetben két helyzetet tudok elképzelni. Vagy máj. 4-én debütál a sorozat, vagy miután a képregény kifutott, annak az ötödik számával egy időben. Az akkor július-augusztus környékén esedékes.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Szerző 19 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:Ez esetben két helyzetet tudok elképzelni. Vagy máj. 4-én debütál a sorozat, vagy miután a képregény kifutott, annak az ötödik számával egy időben. Az akkor július-augusztus környékén esedékes.Én a május 4-et azért zárnám ki, mert szerintem akkor megint egy újabb Tales szériával jönnek majd. Ha a finálét oda időzítenék az tetszetős lenne. Úgy gondolom, mint Ody. Szerintem is valamikor a képregény kezdetén fogják kiadni, úgy sejtem egy február vége-március eleje pont tökéletes lehet, mert utána ha az ember érdekelt az előzményben, hopp, máris ki van adva az első szám, lehet olvasni. Ha meg a nyár végére rakják be és a Bad Batch-hez hasonlóan 2,5-3 hónap lesz az évad kiadása, jön a kérdés: akkor az Ahsoka következő évadja mikor jönne? Láthatóan a Disney az elmúlt két évben próbált teret adni az egyes produktumoknak, így nem hinném, hogy újra két eléggé fontos projekt (mégha az egyik "kishal" a másikhoz képest) menne egymással párhuzamosan (lsd. Mandó 3. évada és a The Bad Batch 2. évada). Szerkesztve: 8 órával korábban8 órája - Bence1997
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.