Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. (szerkesztve) Mint tudjátok hamarosan sor kerül a várva-várt szavazásra, ami az első évadot öleli fel. Az öreg rókák talán még emlékeznek a nagy sikert aratott 'Aranyfénykard' elnevezésű eseményre, ami a fórum történetének arany lapjaira kívánkozik (aki kíváncsi arra mi is volt ez, itt bővebben olvashat róla). A mostani szavazás is hasonló módon fog lezajlani, de most már szélesebb merítési lehetőséggel. Nagyon érdekesnek ígérkezik a dolog, így arra szeretnék biztatni mindenkit, hogy már az első fázisnál, azaz a jelöléseknél aktivizálja magát. Alább láthatjátok a menetrendet: 03.23. – 04.05 jelöltállítás 04.06. – 04.22 szavazás 04.25. - 20.00h díjátadó Amint látható az első fázis a jelöltek állítása lesz, ami holnap veszi kezdetét és egy hétig tart. Ebben a szakaszban kategóriánként hat jelöltet kell elküldeni a dzsejt@freeweb.hu mail címre. Nagyon fontos, hogy itt még nem sorrendet kell felállítani, hanem csak a hat kedvencet beküldeni. Az összesítések után alakul ki kategóriánként az a hat jelölt, melyeket majd lehet pontozni a fő szavazáson. Erről majd később írok bővebben, egyelőre a jelölés a fontos. Jöjjenek tehát a kategóriák. Legjobb epizód Legjobb főszereplő (aki több részen keresztül meghatározó szerepet játszott) Legjobb mellékszereplő (aki csak egyszer, vagy elvétve tűnt fel) Legjobb idegen karakter Legjobb szörny Legjobb bolygó Legjobb fénykardpárbaj Legjobb felszíni csata Legjobb felszíni jármű Legjobb űrcsata Legjobb űrjármű Legjobb angol szinkronhang Szerkesztve: 2009. Április 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Pár kitétel részemről: - minden beérkezett listát visszaigazolok PM-ben (hogy elkerüljük az e-mailek esetleges problémáját, mint spamszűrők, rossz szolgáltatók, stb). Aki véltelen nem kapna, az keressen meg PM-ben. - Ha valakinek nem jut eszébe egy állat, űrhajó vagy bolygó neve, írja körbe. Pl.: a Rylothon élő "velociraptorok", vagy a hóbolygó a Tresspass című részben. Ha valami nem lesz számomra világos, akkor azt úgyis jelezni fogom a visszaigazoló PM-ben, szóval nem kell agyonbonyolítani Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Nem lehetne a jelöltállítási határidőt kitolni? Kevésnek érzem az egy hetet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Így egy picit belegondolva a hat jelölt az soknak tűnik. Majdhogynem ezzel fel is lehetne sorolni a kategóriákban résztvevő szereplőket. Szörnyből pl szerintem nem is volt hat. Simán lehetne felezni szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Mivel Ody-nak sikerült mindenből hatot összeszedni (sőt, pont a szörnyeknél még cserét is kért ), így hat biztos van mindenből. Egyedül a fénykardpárbaj, űr- és felszíni csata lehet necces (főleg, mert a mozifilmet nem vettük bele, pedig az jól el van látva csatákkal és párbajokkal). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hajaj. Már azt sem tudom miket jelöljek kedvenc űrjármű, vagy szörny kategóriában. Lehet, hog abban a kategóriában nem is jelölök. Maradok csak az epizódoknál, meg a szereplőknél. Meg talán még a fénykardpárbajoknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Azért csak jelöljél a többiben is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Próbálok majd. Csak nem hiszem, hogy a többiből összegyűlik 6 jelölt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Próbálok majd. Csak nem hiszem, hogy a többiből összegyűlik 6 jelölt. Mint írtam, Ody képes volt összeírni, akkor már hogy ne jönne össze??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Mint írtam, Ody képes volt összeírni, akkor már hogy ne jönne össze??? Már gyűlnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Lehet egyébként 1 jelöltet 2 kategóriában is indítani? Pl Cad Bane-t szeretném legjobb mellékszereplőnek, de a legjobb idegen karakterben is ott a helye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Én mindenre tudtam hatot jelölni szerintem így pont jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Egyre több gyűlik. Remélem a legjobb bolygó kategóriában lehet jelölni holdat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Na megvannak a jelöltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Egyre több gyűlik. Remélem a legjobb bolygó kategóriában lehet jelölni holdat is. Persze, csatáknál pedig külön számítanak azok, amik egy részen belül vannak, de köztük eltelik némi idő (pl.: Storm over Ryloth-ban külön csata az első és az utolsó is, hiszen közte eltellik jó pár óra - real time-ban meg a rész fele ). Legalábbis én jelenleg így vetettem fel, aztán majd Ody megcáfol ebben, vagy egyet ért. Minden esetre, szerintem úgy jobb lenne, hiszen a csatákra több jelölt akadna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Na Dzséjt, elküldtem a mailt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Persze, csatáknál pedig külön számítanak azok, amik egy részen belül vannak, de köztük eltelik némi idő (pl.: Storm over Ryloth-ban külön csata az első és az utolsó is, hiszen közte eltellik jó pár óra - real time-ban meg a rész fele ). Legalábbis én jelenleg így vetettem fel, aztán majd Ody megcáfol ebben, vagy egyet ért. Minden esetre, szerintem úgy jobb lenne, hiszen a csatákra több jelölt akadna. Felőlem mehet így is és akkor több lehetőség lesz. Oldie szedd össze magad! Moderátor létedre össze kell írnod hat jelöltet. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nem lehetne a jelöltállítási határidőt kitolni? Kevésnek érzem az egy hetet Mi lenne, ha valaki válaszolna a kérdésemre? Egy szimpla igen vagy nem is megteszi, csak választ kérek, ha már feltettem a kérdést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Karrde, a kérdésedre én azért nem válaszoltam, mert ez ügyben Ody az illetékes, viszont ő tegnap elfoglalt volt, nem voltunk "egy fórumtérben", így nehéz lett volna megbeszélni. Ma felvetettem neki az ötletet ennek megoldására. Türelem, sosem hagytunk még válasz nélkül senkit. Pláne, ha azt többen is jelezték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Felőlem mehet így is és akkor több lehetőség lesz. Oldie szedd össze magad! Moderátor létedre össze kell írnod hat jelöltet. Eh, öregem, jóvanna De ezzel felsorolhatom az összes szereplőt meg eseményt. Simább lenne ha csak max kettőt kellene írni, mert akkor még törném is rajta a fejem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Eh, öregem, jóvanna De ezzel felsorolhatom az összes szereplőt meg eseményt. Simább lenne ha csak max kettőt kellene írni, mert akkor még törném is rajta a fejem. Te kezdesz olyan lenni, mint a sapkaproblematikás farkas... ha túl sok a jelölt, az a baj, ha túl kevés, az a baj. Véletlenül sem akarjuk, hogy megerőltesd a kicsi kobakod, szépen állítsd össze a hatos listát, még a sorrend sem számít, aztán majd kobakerőltetés lesz a szavazásnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Te kezdesz olyan lenni, mint a sapkaproblematikás farkas... ha túl sok a jelölt, az a baj, ha túl kevés, az a baj. Véletlenül sem akarjuk, hogy megerőltesd a kicsi kobakod, szépen állítsd össze a hatos listát, még a sorrend sem számít, aztán majd kobakerőltetés lesz a szavazásnál. Igenisértettem, ne tessék itten nekem kioktatást adni. Van cigid? :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Skaccok, a pilot mozifilm is számít? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Van cigid? Milyen kell, füst szűrős vagy nem füstszűrős Skaccok, a pilot mozifilm is számít? Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Milyen kell, füst szűrős vagy nem füstszűrős Nem. Nincs rajtad sapka, megütlek. Kösz a választ. Igyekszem nekifeszülni a feladatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Kösz a választ. Igyekszem nekifeszülni a feladatnak. De azért csak módjával, nehogy megerőltesd magad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. De azért csak módjával, nehogy megerőltesd magad Bevallom férfiasan, valahová csak ötöt írtam. Ha megerőszakoltam volna magam akkor se jött volna össze több az adott kategóriából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Dzséjt, mi az email címed? Pár sorral alábbit láttam visszaszívtad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Bevallom férfiasan, valahová csak ötöt írtam. Ha megerőszakoltam volna magam akkor se jött volna össze több az adott kategóriából. Hát, pedig eddig négy embernek már összejött mindehová a hat. Elhagyott az Erőd, öreg Dzséjt, mi az email címed? Pár sorral alábbit láttam visszaszívtad. Jöhet a freeweb-re, ami Ody első postjában van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.