Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ody Mandrell írta: Megnéznék egy SW -s videót is tőled. Ahhoz már annyi klip készült, hogy nehéz lenne valami "újat" mutatni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Oldfighter írta: Ahhoz már annyi klip készült, hogy nehéz lenne valami "újat" mutatni. Ez benne a kihívás. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ody Mandrell írta: Ez benne a kihívás.Sok fanyalgó lenne, hidd el. De talán majd az élőszereplős tv sorozatra kiötlök valamit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Oldfighter írta: Sok fanyalgó lenne, hidd el. De talán majd az élőszereplős tv sorozatra kiötlök valamit. Én simán csinálnék, csak nem vagyok járatos a technikában. Olyat csinálj amin nem fanyalognak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ody Mandrell írta: Én simán csinálnék, csak nem vagyok járatos a technikában. Olyat csinálj amin nem fanyalognak. Pont egy hete kezdtem el a járatosságot. Szerinted? Ennyi erővel te is nekieshetnél valami klipnek. Pl ott a TCW. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Oldfighter írta: Pont egy hete kezdtem el a járatosságot. Szerinted? Ennyi erővel te is nekieshetnél valami klipnek. Pl ott a TCW. No majd egyszer. Érdekel ez a dolog. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Oldfighter írta: Elkészült a negyedik klip is. Ipiapacs. Jó lett ez is, de nekem ez a zene annyira a Vadnyugathoz kapcsolódik, hogy nem tudtam igazán összekötni a képpel. A másik háromnál nem éreztem ezt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Pildi írta: Jó lett ez is, de nekem ez a zene annyira a Vadnyugathoz kapcsolódik, hogy nem tudtam igazán összekötni a képpel. A másik háromnál nem éreztem ezt. Köszi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Elkészült az ötödik Avataros klip is. SD Ready változat: http://www.sfport.net/video/avatar-welcome-to-the-jungle Letölthető Full SD http://hotfile.com/dl/38568604/467108c/Ava...jungle.wmv.html Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Oldfighter írta: Elkészült a negyedik klip is. Ipiapacs. http://www.sfport.net/video/avatarthe-magnificent-seven Hoppá hoppá!! Bár nem tetszett a film, de ez nagyon jó lett!! Gratula......... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Kösz szépen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Jó, jó, de nem illik alá a zene szerintem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Ody Mandrell írta: Jó, jó, de nem illik alá a zene szerintem. Vannak ezzel páran így a klipekkel. Valakinek bejön, valakinek nem. Egyöntetű véleménynyilvánítással még nem nagyon találkoztam Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Ez is jó lett.Legközelebb Komár Lacit tegyél alá. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Frenkie írta: Ez is jó lett.Legközelebb Komár Lacit tegyél alá. Őt majd Kozsó után tervezem Rog írta: Nekem is bejön. Kösz neked is. Legközelebb már Spartacus dömping lesz. Avatar kimerült Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Oldfighter írta: Legközelebb már Spartacus dömping lesz.Gondolom jó kis zúzós klipek lesznek. Na meg a csajok is megérdemelnek valamilyet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Rog írta: Gondolom jó kis zúzós klipek lesznek. Na meg a csajok is megérdemelnek valamilyet. Ajaj, olyan terveim vannak, de olyanok...! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Oldfighter írta: Legközelebb már Spartacus dömping lesz. Avatar kimerült SW -s is jó lenne... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Ody Mandrell írta: SW -s is jó lenne...Abból már van vagy tízezer klip. Ha lesz új film, biztos csinálok majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Oldfighter írta: Abból már van vagy tízezer klip. Ha lesz új film, biztos csinálok majd. Nem az számít mennyi van belőlük, hanem a saját ötleted. Én is tudnék olyat csinálni, ami még nem volt, de nem tudom a technikát. Sajnos nálam ezek az Avatar meg Spartacus klipek érdektelenek, de legalább van akiket érdekel, szóval mindent bele. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Ody Mandrell írta: Nem az számít mennyi van belőlük, hanem a saját ötleted. Én is tudnék olyat csinálni, ami még nem volt, de nem tudom a technikát. Sajnos nálam ezek az Avatar meg Spartacus klipek érdektelenek, de legalább van akiket érdekel, szóval mindent bele. A technikát én is még csak tanulom Ha majd olyan ügyes profi leszek mint Dzséjt meg Lenci "kolléga" jöhetnek a nagyobb falatok :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Elkészült az első Spartacus: Blood and sand klipem is Tekintettel, hogy sajnos még nem dobták ki a sorozat soundtrackjét, így alja mód csórni kényszerültem, méghozzá a 300 albumáról. A videóklip központi témája Spartacus és Sura, a szám címe pedig Goodbye my love. Figyelem, csakis 18 éven felülieknek!!!!! Aki rosszat álmodik é'ccaka az magára vessen! http://hotfile.com/dl/39443006/ad2516a/Spa...y_love.avi.html Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Oooohhhh Sura Jó lett Oldikám, rágjam meg........ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Nagyon sirály. Remélem a következő csajszis klip Mirás lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Kösz srácok Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Bár a sorozatot nem néztem, de a klipre azért kíváncsi voltam. Jó lett, és szép a zene hozzá. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Pildi írta: Bár a sorozatot nem néztem, de a klipre azért kíváncsi voltam.Jó lett, és szép a zene hozzá. Köszi. Júniustól a HBO-n is adni fogják. Mármint a sorozatot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Oldfighter írta: Köszi. Júniustól a HBO-n is adni fogják. Mármint a sorozatot Azt hittem már feltörtél. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Ody Mandrell írta: Azt hittem már feltörtél. Ilyen rövid idő alatt, mi? Örülni fogok ha megélem azt, hogy ne töröljék le rögtön a youtuberól a videóimat Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.