Hozzászólás ideje: 2010. Február 21.15 éve Szerző Megnéznék egy SW -s videót is tőled. Ahhoz már annyi klip készült, hogy nehéz lenne valami "újat" mutatni.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 21.15 éve Ahhoz már annyi klip készült, hogy nehéz lenne valami "újat" mutatni. Ez benne a kihívás.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 21.15 éve Szerző Ez benne a kihívás.Sok fanyalgó lenne, hidd el. De talán majd az élőszereplős tv sorozatra kiötlök valamit.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 21.15 éve Sok fanyalgó lenne, hidd el. De talán majd az élőszereplős tv sorozatra kiötlök valamit. Én simán csinálnék, csak nem vagyok járatos a technikában. Olyat csinálj amin nem fanyalognak.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 21.15 éve Szerző Én simán csinálnék, csak nem vagyok járatos a technikában. Olyat csinálj amin nem fanyalognak. Pont egy hete kezdtem el a járatosságot. Szerinted? Ennyi erővel te is nekieshetnél valami klipnek. Pl ott a TCW.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 21.15 éve Pont egy hete kezdtem el a járatosságot. Szerinted? Ennyi erővel te is nekieshetnél valami klipnek. Pl ott a TCW. No majd egyszer. Érdekel ez a dolog.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 21.15 éve Elkészült a negyedik klip is. Ipiapacs. Jó lett ez is, de nekem ez a zene annyira a Vadnyugathoz kapcsolódik, hogy nem tudtam igazán összekötni a képpel. A másik háromnál nem éreztem ezt.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 21.15 éve Szerző Jó lett ez is, de nekem ez a zene annyira a Vadnyugathoz kapcsolódik, hogy nem tudtam igazán összekötni a képpel. A másik háromnál nem éreztem ezt. Köszi.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 19.15 éve Szerző Elkészült az ötödik Avataros klip is. SD Ready változat: http://www.sfport.net/video/avatar-welcome-to-the-jungle Letölthető Full SD http://hotfile.com/dl/38568604/467108c/Ava...jungle.wmv.html
Hozzászólás ideje: 2010. Április 19.15 éve Elkészült a negyedik klip is. Ipiapacs. http://www.sfport.net/video/avatarthe-magnificent-seven Hoppá hoppá!! Bár nem tetszett a film, de ez nagyon jó lett!! Gratula.........
Hozzászólás ideje: 2010. Április 19.15 éve Szerző Jó, jó, de nem illik alá a zene szerintem. Vannak ezzel páran így a klipekkel. Valakinek bejön, valakinek nem. Egyöntetű véleménynyilvánítással még nem nagyon találkoztam
Hozzászólás ideje: 2010. Április 21.15 éve Szerző Ez is jó lett.Legközelebb Komár Lacit tegyél alá. Őt majd Kozsó után tervezem Nekem is bejön. Kösz neked is. Legközelebb már Spartacus dömping lesz. Avatar kimerült
Hozzászólás ideje: 2010. Április 21.15 éve Legközelebb már Spartacus dömping lesz.Gondolom jó kis zúzós klipek lesznek. Na meg a csajok is megérdemelnek valamilyet.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 21.15 éve Szerző Gondolom jó kis zúzós klipek lesznek. Na meg a csajok is megérdemelnek valamilyet. Ajaj, olyan terveim vannak, de olyanok...!
Hozzászólás ideje: 2010. Április 21.15 éve Legközelebb már Spartacus dömping lesz. Avatar kimerült SW -s is jó lenne...
Hozzászólás ideje: 2010. Április 21.15 éve Szerző SW -s is jó lenne...Abból már van vagy tízezer klip. Ha lesz új film, biztos csinálok majd.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 21.15 éve Abból már van vagy tízezer klip. Ha lesz új film, biztos csinálok majd. Nem az számít mennyi van belőlük, hanem a saját ötleted. Én is tudnék olyat csinálni, ami még nem volt, de nem tudom a technikát. Sajnos nálam ezek az Avatar meg Spartacus klipek érdektelenek, de legalább van akiket érdekel, szóval mindent bele.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 21.15 éve Szerző Nem az számít mennyi van belőlük, hanem a saját ötleted. Én is tudnék olyat csinálni, ami még nem volt, de nem tudom a technikát. Sajnos nálam ezek az Avatar meg Spartacus klipek érdektelenek, de legalább van akiket érdekel, szóval mindent bele. A technikát én is még csak tanulom Ha majd olyan ügyes profi leszek mint Dzséjt meg Lenci "kolléga" jöhetnek a nagyobb falatok :D
Hozzászólás ideje: 2010. Április 23.15 éve Szerző Elkészült az első Spartacus: Blood and sand klipem is Tekintettel, hogy sajnos még nem dobták ki a sorozat soundtrackjét, így alja mód csórni kényszerültem, méghozzá a 300 albumáról. A videóklip központi témája Spartacus és Sura, a szám címe pedig Goodbye my love. Figyelem, csakis 18 éven felülieknek!!!!! Aki rosszat álmodik é'ccaka az magára vessen! http://hotfile.com/dl/39443006/ad2516a/Spa...y_love.avi.html
Hozzászólás ideje: 2010. Április 23.15 éve Nagyon sirály. Remélem a következő csajszis klip Mirás lesz.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 25.15 éve Bár a sorozatot nem néztem, de a klipre azért kíváncsi voltam. Jó lett, és szép a zene hozzá.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 25.15 éve Szerző Bár a sorozatot nem néztem, de a klipre azért kíváncsi voltam.Jó lett, és szép a zene hozzá. Köszi. Júniustól a HBO-n is adni fogják. Mármint a sorozatot
Hozzászólás ideje: 2010. Április 25.15 éve Köszi. Júniustól a HBO-n is adni fogják. Mármint a sorozatot Azt hittem már feltörtél.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 25.15 éve Szerző Azt hittem már feltörtél. Ilyen rövid idő alatt, mi? Örülni fogok ha megélem azt, hogy ne töröljék le rögtön a youtuberól a videóimat
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.