Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megnéznék egy SW -s videót is tőled. Ahhoz már annyi klip készült, hogy nehéz lenne valami "újat" mutatni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ahhoz már annyi klip készült, hogy nehéz lenne valami "újat" mutatni. Ez benne a kihívás. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ez benne a kihívás.Sok fanyalgó lenne, hidd el. De talán majd az élőszereplős tv sorozatra kiötlök valamit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Sok fanyalgó lenne, hidd el. De talán majd az élőszereplős tv sorozatra kiötlök valamit. Én simán csinálnék, csak nem vagyok járatos a technikában. Olyat csinálj amin nem fanyalognak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Én simán csinálnék, csak nem vagyok járatos a technikában. Olyat csinálj amin nem fanyalognak. Pont egy hete kezdtem el a járatosságot. Szerinted? Ennyi erővel te is nekieshetnél valami klipnek. Pl ott a TCW. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Pont egy hete kezdtem el a járatosságot. Szerinted? Ennyi erővel te is nekieshetnél valami klipnek. Pl ott a TCW. No majd egyszer. Érdekel ez a dolog. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Elkészült a negyedik klip is. Ipiapacs. Jó lett ez is, de nekem ez a zene annyira a Vadnyugathoz kapcsolódik, hogy nem tudtam igazán összekötni a képpel. A másik háromnál nem éreztem ezt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Jó lett ez is, de nekem ez a zene annyira a Vadnyugathoz kapcsolódik, hogy nem tudtam igazán összekötni a képpel. A másik háromnál nem éreztem ezt. Köszi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Elkészült az ötödik Avataros klip is. SD Ready változat: http://www.sfport.net/video/avatar-welcome-to-the-jungle Letölthető Full SD http://hotfile.com/dl/38568604/467108c/Ava...jungle.wmv.html Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Elkészült a negyedik klip is. Ipiapacs. http://www.sfport.net/video/avatarthe-magnificent-seven Hoppá hoppá!! Bár nem tetszett a film, de ez nagyon jó lett!! Gratula......... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Kösz szépen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Jó, jó, de nem illik alá a zene szerintem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Jó, jó, de nem illik alá a zene szerintem. Vannak ezzel páran így a klipekkel. Valakinek bejön, valakinek nem. Egyöntetű véleménynyilvánítással még nem nagyon találkoztam Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Ez is jó lett.Legközelebb Komár Lacit tegyél alá. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Ez is jó lett.Legközelebb Komár Lacit tegyél alá. Őt majd Kozsó után tervezem Nekem is bejön. Kösz neked is. Legközelebb már Spartacus dömping lesz. Avatar kimerült Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Legközelebb már Spartacus dömping lesz.Gondolom jó kis zúzós klipek lesznek. Na meg a csajok is megérdemelnek valamilyet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Gondolom jó kis zúzós klipek lesznek. Na meg a csajok is megérdemelnek valamilyet. Ajaj, olyan terveim vannak, de olyanok...! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Legközelebb már Spartacus dömping lesz. Avatar kimerült SW -s is jó lenne... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. SW -s is jó lenne...Abból már van vagy tízezer klip. Ha lesz új film, biztos csinálok majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Abból már van vagy tízezer klip. Ha lesz új film, biztos csinálok majd. Nem az számít mennyi van belőlük, hanem a saját ötleted. Én is tudnék olyat csinálni, ami még nem volt, de nem tudom a technikát. Sajnos nálam ezek az Avatar meg Spartacus klipek érdektelenek, de legalább van akiket érdekel, szóval mindent bele. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Nem az számít mennyi van belőlük, hanem a saját ötleted. Én is tudnék olyat csinálni, ami még nem volt, de nem tudom a technikát. Sajnos nálam ezek az Avatar meg Spartacus klipek érdektelenek, de legalább van akiket érdekel, szóval mindent bele. A technikát én is még csak tanulom Ha majd olyan ügyes profi leszek mint Dzséjt meg Lenci "kolléga" jöhetnek a nagyobb falatok :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Elkészült az első Spartacus: Blood and sand klipem is Tekintettel, hogy sajnos még nem dobták ki a sorozat soundtrackjét, így alja mód csórni kényszerültem, méghozzá a 300 albumáról. A videóklip központi témája Spartacus és Sura, a szám címe pedig Goodbye my love. Figyelem, csakis 18 éven felülieknek!!!!! Aki rosszat álmodik é'ccaka az magára vessen! http://hotfile.com/dl/39443006/ad2516a/Spa...y_love.avi.html Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Oooohhhh Sura Jó lett Oldikám, rágjam meg........ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Nagyon sirály. Remélem a következő csajszis klip Mirás lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Kösz srácok Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Bár a sorozatot nem néztem, de a klipre azért kíváncsi voltam. Jó lett, és szép a zene hozzá. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Bár a sorozatot nem néztem, de a klipre azért kíváncsi voltam.Jó lett, és szép a zene hozzá. Köszi. Júniustól a HBO-n is adni fogják. Mármint a sorozatot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Köszi. Júniustól a HBO-n is adni fogják. Mármint a sorozatot Azt hittem már feltörtél. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Azt hittem már feltörtél. Ilyen rövid idő alatt, mi? Örülni fogok ha megélem azt, hogy ne töröljék le rögtön a youtuberól a videóimat Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.