Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. (szerkesztve) Lego Clone Wars a sokat pletykált második animációs sorozat??? http://img12.imageshack.us/img12/8259/hrcomiccon200953.jpg http://web.interware.hu/tbartha/Comic-Con_2009_138.jpg Augusztus 28. Cartoon Network. 1 rész (?) - The Hunt For R2-D2 Szerkesztve: 2009. Július 22. - Tibur55 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. az érdekes lesz, köszi a linkeket Tibur! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. (szerkesztve) Érdekes....de ennek mi értelme van? Mit lehet róla tudni? Szerkesztve: 2009. Július 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hát ez ledöbbentett. Azt hittem, hogy régi trilógiás animációs sorozat lesz Han Soloval, esetleg KOTOR animációs sorozat, de hogy még egy Clone Wars, ráadásul pont a Lego világból??? Nagyon érdekes lesz a következő pár nap... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Engem is nagyon meglepett ez a dolog és nagyon kíváncsi vagyok mit akarnak kihozni ebből. Én valami vicces sorozatra számítok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Nekem most esett le. Már régóta tudjuk, hogy lesz egy Lego-s képes enciklopédia. Azt hittem ez csak afféla móka lesz, de így ez komolynak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Kell még egy klón háborús sorozat? Lehetne már valami más is, míg jön az élőszereplős. Bár úgy látszik, manapság ez a menő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. No majd jön a játék is lefogadom. Pénz, pénz, pénz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. No majd jön a játék is lefogadom. Pénz, pénz, pénz. Kell a lóvé, válság van. Amúgy meg csak egyetlen film lesz valószínűleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Ma este adják az amcsi CN -en a lego clone warst. Kíváncsian várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. El is felejtkeztem róla Viszont itt sima TCW van írva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. El is felejtkeztem róla Viszont itt sima TCW van írva... A főoldalon láttam kiírva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Elvileg ez volt tegnap: Szerk: Innen letölthető: http://www.megaupload.com/?d=MRMY2ZI9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Csak szerintem volt nagyon gagyi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Gagyi? Szerintem nem volt gagyi. Olyan volt, mint a Revenge of the Brick. Aranyos és humoros Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Ehhez mást nem nagyon tudok szólni: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Milyen cuki már, ahogy Indy kutat a jawák cuccai között ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Szerintem is aranyos volt! Főleg a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Tök jópofa volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Nekem csak az tetszett amikor Anakin meglátta az epIV-es TIE fighterét és akkor Darth Vader árnyéka volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Ez tényleg nagyon aranyos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Nagyon aranyos. És mulatságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Készül a magyar változat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Készül a magyar változat. Hmmm... Érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Íme, itt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Készül a magyar változat. Na az vajon milyen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Jó a magyar feliratos is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Miket nem vettem észre... Köszi kolmilan a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Nagyon aranyos volt, köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. És akkor ennyi volt a Lego CW? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.