Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Na most kíváncsi vagyok, kié lesz a pont. Kolmilan megelőzött, de hibásan írta Várj! Többesszámot használt helyi dialektusban. Elvégre nem egy főből álló fajról van szó A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Rio Chuchi szenátor - Tresspass és Hostage Crisis A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Riyo Chuchi, vagy mi, és benne volt a Tresspassban, meg a Hostage Crisisban. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Na, oda a nyerő szériám. Ez is rossz lett. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Igaz, nem én voltam az első, de erre legalább tudtam a választ Kis hibával... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Várj! Többesszámot használt helyi dialektusban. Elvégre nem egy főből álló fajról van szó Phobos használt többes számot, Duross (vagy spanyol akcentussal beszél ) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Phobos használt többes számot, Duross (vagy spanyol akcentussal beszél ) Ó, igazad van. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Kimegyek borért, addig izguljatok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Kimegyek borért, addig izguljatok. Én is kaphatok? Hátha belelendülök A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Én már ittam vacsorához egy pohárral, de kár volt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Kimegyek borért, addig izguljatok. Nem. Inkább drukkolunk, hogy csukodjon rád a hűtőajtó. Okés, srácok. Ody elment. Most mát beszélhetünk a ................. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. NA akkor most már még kódfejtést is gyakorolhatjuk, ha Ody papa beáll a bortól és össze-vissza fog irogatni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Én is kaphatok? Hátha belelendülök Kár, hogy nem laksz közelebb . A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Darth Phobos is feliratkozott a leggyorsabb megfejtők közé. Egy ?gén hibás? klónt is láthatunk a sorozatban. Ki ő és mi volt a szerepe? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Én azért megvizsgálnám, hogy kolmilan milyen messze is lakik Odytól. Gyanúsan gyors A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Kár, hogy nem laksz közelebb . Átküldöm hozzád az öngyilkos-merénylő postagalambom, hogy hozzon egy pohárra (üveggel), ha végzett Kolmilannál A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Darth Phobos is feliratkozott a leggyorsabb megfejtők közé. Egy ?gén hibás? klónt is láthatunk a sorozatban. Ki ő és mi volt a szerepe? Slick, áruló A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Slick, áruló A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Slick - ő volt az áruló Christophsison A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Slick Szabotálta az akciót a bolygón és felrobbantott sok járművet A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ferobbantotta a jármúparkot A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Átküldöm hozzád az öngyilkos-merénylő postagalambom, hogy hozzon egy pohárra (üveggel), ha végzett Kolmilannál Ugye....ha nem a hülyeséggel törődnél..... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Azért ez durva, kolmi. Ugyanúgy rövidítettük a mondandónkat. Látszik, kitől tanult. Büszke vagyok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. áruló... én behalok Itt irogattam a szabotázst és ilyen könnyen lerendezhettem volna A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Az nem számít, hogy én a helyszínt is leírtam? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nem jó túl okosnak lenni Phobos A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ugye....ha nem a hülyeséggel törődnél..... Csak hagyom az ifjakat feltörni. Tudod a magasból könnyebb őket lelökni Meg mennyivel előzött meg. 0.9 mp-vel? Cöcc A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Az nem számít, hogy én a helyszínt is leírtam? Az csak időpocsékolás A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ha már leggyorsabb nem bírok lenni, akkor muszáj valamit kitalálni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Az nem számít, hogy én a helyszínt is leírtam? Nem volt benne a kérdésben. Ami nincs benne azt kár leírni, mert csak az időt viszi. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás