Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. (szerkesztve) Január 1-én még a TROS sokkja alatt lesztek. Szerkesztve: 2019. December 15. - Ody Mandrell 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 29 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Január 1-én még a TROS sokkja alatt lesztek. Dehogy is, hazaérek a filmről aztán megnézem a mandalori 7. részét 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 29. @Bence1997 írása alapján akkor itt kavarások lesznek majd. Kíváncsi vagyok a hivatalos csatornákon mit kommunikálnak majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 29. Talán nem véletlen, hogy a hivatalos oldalon is végetér a kronológia a 6. évaddal (korábban ugye ott voltak a story reel-ek, meg Son of Dathomir meg a Dark Disciple is). Az évad vége után biztosan frissítik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 29. Szerintem biztos az utolsó évad miatt variálnak majd a dolgokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.