Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én megvontam a határt, és azt nem lépem át. Alig láttam még valamit az anyagból. Mondhatni semmit. Nekem 98%-ban új lesz. :D

Csatlakozom! :57:

Hozzászólás ideje:
Én megvontam a határt, és azt nem lépem át. Alig láttam még valamit az anyagból. Mondhatni semmit. Nekem 98%-ban új lesz. :D

Detto :P (igaz a 98%-ra már esélyem sincs, mert a kivágott jeleneteket láttam :P ... de a többi extra már meglepi marad)

Hozzászólás ideje:

Detto :P (igaz a 98%-ra már esélyem sincs, mert a kivágott jeleneteket láttam :P ... de a többi extra már meglepi marad)

Na ezt meg tudtam állni.

Hozzászólás ideje:

A Shaak-Ti-s kimaradt jelenet így teljesen értelmetlen. Elvileg elkapták Palpatine-nal együtt, és a nála lévő jeladó segítségével találják ki a jedik, hogy hol is van Palpatine. Ennek a jeladónak a sugárzását veszik az űrcsatában, és ezt követik a hajó fedélzetén is. Grievous ezt jól tudja, ezért az egyik folyosón csapdát állít. A teljesen legyengített Shaak Ti és egy kissebb droidhadsereg társaságában akarja fogjul ejteni Kenobiékat.

A dvd viszont az látható, hogy séta közben véletlenül rábukkannak a "meditáló" Shaak Ti-re, aki simán hagyja, hogy leszúrják hátulról.

Ezután ugye leugranak az "üzemanyagba", ahol Obi-Wan kézitusát vív pár super battle droiddal (a forgatási napló olvasásakor még kíváncsian vártuk, mikor is lesz ez a víz alatti harc), miközben a termet elönti a folyadék - na, abből sincs semmi a lemezen, csak hogy leugranak, meg hogy már másznak is ki belőle. De legalább az van.

Mon Mothmát viszont nagyon eltalálták, és nekem még a szakállas szenátor is bejött. Meg persze Bail birodalmi ruhája Padmé lakosztályában... :twisted:

Hozzászólás ideje:

Én megnézem kiadás elött a DVDt mert:

1.Rajongói kíváncsiság.

2.Jól kicseszett velünk az Intercom hogy egyjónapot csúszik.A megjelenés dátuma november elseje.PONT.

Azért hogy az extra 98%át nem láttuk az túlzás, mert láttuk a kivágott jeleneteket, a trailereket, a zenei klipet, a TV spotokat, A plakátokat, a Battlefront trailert, és szerintem párat a fotókból is láttunk.

Hozzászólás ideje:
Jól kicseszett velünk az Intercom hogy egyjónapot csúszik.A megjelenés dátuma november elseje.PONT.

A szinkron szerintem megér ennyit :D

Hozzászólás ideje:
Azért hogy az extra 98%át nem láttuk az túlzás, mert láttuk a kivágott jeleneteket, a trailereket, a zenei klipet, a TV spotokat, A plakátokat, a Battlefront trailert, és szerintem párat a fotókból is láttunk.

De nem ebben a minőségben, formában és tálalásban! Ez irgalmatlan sokat számít ám! Hangulatilag mindenképp. :D

Hozzászólás ideje:
Jól kicseszett velünk az Intercom hogy egyjónapot csúszik.A megjelenés dátuma november elseje.PONT.

Szerintem meg nem.

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg nem.

Az a baj ezzel,hogy ha nem tesznek rá szinkront akkor az a baj,ha igen akkor az,hogy miért csúszik meg az ,hogy a többi miért nem.Szóval telhetetlenek vagyunk.Nekem megéri,már csak a gyerekem miatt is :P

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg nem.

Az a baj ezzel,hogy ha nem tesznek rá szinkront akkor az a baj,ha igen akkor az,hogy miért csúszik meg az ,hogy a többi miért nem.Szóval telhetetlenek vagyunk.Nekem megéri,már csak a gyerekem miatt is :P

Én nem balhéztam volna ha nem raktak volna rá.Nekem a többire se kell szinkron. :P

Hozzászólás ideje:
Szegény tibur! Jól elbántak a kedvenc szereplőddel. :D

Ja, jól megvágták Shaak Ti-t. :P

De sajnos a politikai szál is hiányos, kellene bele egy normális vita Palpatine irodájában (aminek ugye csak a végén kapcsolódunk be), és valami levezetés - pl. amikor Bail morog a szenátusban a Birodalom kikiáltásakor, hogy most már tenni kéne valamit, mire Padmé odaszól, hogy még ne, majd ha itt lesz az idő; vagy azt, amikor a Tantive IV-en Bail mondja Yodának, hogy visszavonulnak, és csak később jönnek elő a Lázadók szövetségének az ötletével.

Olyan ez, mint az ep2-nél Padmé családja. A film jelenlegi formájában egyáltalán nem baj, hogy kivágták, de ha nem teszik vissza normálisan, akkor inkább hagyjuk, megmarad érdekes extraként.

Hozzászólás ideje:
Én nem balhéztam volna ha nem raktak volna rá.Nekem a többire se kell szinkron.

Okéjsos.1-1. :wink:

Hozzászólás ideje:
Velem együtt már 2-1 a szinkronosok táborának  :wink:  

Hatalmas öröm volt amikor megtudtam,hogy lesz rajta szinkron.A gyerekem meg a nyakamba ugrott,hogy ezt már fogom Én is érteni ugye apa?Szereti a többi episodot is,de szerintem ez lesz a kedvence.Míg ki nem jön a TPM is szinkronosan(mondanom se kell,hogy Jar-Jar miatt :D )

Hozzászólás ideje:
Én is a kis srácok miatt örülök. :D Lipi! A fiad nem ijedt meg Anakin égésénél?

Lányom van és Leila a neve :wink: .

Nem,viszont nem nagyon nézett oda.Padme halálánál meg amikor bement Anakin a gyerekpadawanokhoz sírt.Egyébként nagyon tetszett neki.

Hozzászólás ideje:

Nem,viszont nem nagyon nézett oda.Padme halálánál meg amikor bement Anakin a gyerekpadawanokhoz sírt.Egyébként nagyon tetszett neki.

Bocsánat. Nem tudom miért feltételeztem, hogy csak fiad lehet. :D Egyébként aranyos lehetett... Megérdemli a szinkront!

Hozzászólás ideje:

Bocsánat. Nem tudom miért feltételeztem, hogy csak fiad lehet. :D Egyébként aranyos lehetett... Megérdemli a szinkront!

Ámen.

Sziasztok jó éjszakát! :57:

Hozzászólás ideje:
Szegény tibur! Jól elbántak a kedvenc szereplőddel. :D

Ja, jól megvágták Shaak Ti-t. :P

De sajnos a politikai szál is hiányos, kellene bele egy normális vita Palpatine irodájában (aminek ugye csak a végén kapcsolódunk be), és valami levezetés - pl. amikor Bail morog a szenátusban a Birodalom kikiáltásakor, hogy most már tenni kéne valamit, mire Padmé odaszól, hogy még ne, majd ha itt lesz az idő; vagy azt, amikor a Tantive IV-en Bail mondja Yodának, hogy visszavonulnak, és csak később jönnek elő a Lázadók szövetségének az ötletével.

Olyan ez, mint az ep2-nél Padmé családja. A film jelenlegi formájában egyáltalán nem baj, hogy kivágták, de ha nem teszik vissza normálisan, akkor inkább hagyjuk, megmarad érdekes extraként.

A kivágott politikai rész amit megnéztem már az valóban rövid, de a helység megvilágítása, meg a színek stb. valóban aköztársaság alkonyaát szimbolizálja, ezért is jó lett volna benn hagyni.

A Shak Ti-s az jó, jó, de sztem az igazi az lett volna ha benne marad a filmben a másik verzió, ahogy anakin akaszt be neki grive helyett. Talán még Ti is jobban élvezte volna.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

No de Lenci, ez már 18-as karika :D

Szvsz annak a verziónak még annyi értelmét sem látom, mint ennek a Grievousosnak.

A 2000-ek küldöttsége Palpinál még egy valamiért jó, hogy kivágták. Ha bent marad, túl sok lenne már a corsucanti naplementéből. Így is már kettő van, három sok lett volna.

Ja, és 4-1 a szinkronosok javára :P

Hozzászólás ideje:
A Shak Ti-s az jó, jó, de sztem az igazi az lett volna ha benne marad a filmben a másik verzió, ahogy anakin akaszt be neki grive helyett. Talán még Ti is jobban élvezte volna.

Azt meg Anakin és a rohamosztagosok menete miatt kellett kivágni. Amikor felvették a színésznővel (Orli :shock: ) a jelenetet, hogy Anakin hátulról ledöfi a kamrájában, még nem volt tervbe véve az a jelenet, hogy Vader jön fel a lépcsőn a hadsereggel. Meglepetés lett volna a rajtaütés.

De miután mutatják, hogy jönnek a gonoszok, teljesen hülyének állították volna be Shaak Ti-t, hogy megy az ostrom, ő meg csak ott meditál magában.

Legalább is Pablo ezt írta a naplóban indoknak...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.