Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Akartam jelezni a 9 napot, de azt hittem, erre lipi van "kijelölve" Ő kezdte. Én a kis Ferencet jeleztem, a gyerekmondokának időfizikai mágikus tartalma van , szóval érdekes melyik számhoz mi kacsolódik, persze ez csak ökörködés részemről BE. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Akartam jelezni a 9 napot, de azt hittem, erre lipi van "kijelölve" Aki kapja, marja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Jó, ehhez tartom magam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Akartam jelezni a 9 napot, de azt hittem, erre lipi van "kijelölve" Nem lettem kijelölve,csak gondoltam,hogy nagy izgalmamban ne számoljak egyedül Szinte egész nap nem jött be a fórum,úgyhogy most akartam beírni a kilencet. :wink: Szóval 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. OFF Nálam működött a fórum... ON Csak kaparintsam meg a ezt a DVD-t...egyből rávetem magam és nem eresztem, míg minden percét meg nem néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Csak kaparintsam meg a ezt a DVD-t...egyből rávetem magam és nem eresztem, míg minden percét meg nem néztem. Úgy úgy.Minden percét legalább százszor,majd az egészet előről kezdve még ezerszer,aztán mikor ezekkel végeztünk még egyszer,majd ......... :mrgreen: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Úgy úgy.Minden percét legalább százszor,majd az egészet előről kezdve még ezerszer,aztán mikor ezekkel végeztünk még egyszer,majd ......... :mrgreen: Majd.....kilenc nap múlva. :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hát nagyon remélem,hogy az xpress nem fog szarozni és egyből küldi :63: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hát nagyon remélem,hogy az xpress nem fog szarozni és egyből küldi :63: Eddig minden SW DVD-t még a megjelenés napján, vagy előtte(!) postáztak. Remélem most sem lesz fennakadás, és vagy csütörtökön, de legkésőbb pénteken megkapjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nekem még legalább 2-3 hét mire az ep.3 DVD-hez jutok. Irigyellek titeket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nekem még legalább 2-3 hét mire az ep.3 DVD-hez jutok. Irigyellek titeket... Anyagi okok miatt késlekedsz? Kár, mert jó lett volna egyidejűleg kibeszélni az anyagot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Így van. Sajnos emiatt dec. 10 elött biztos nem vehetem magamhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Így van. Sajnos emiatt dec. 10 elött biztos nem vehetem magamhoz. Szüleid sem kölcsönöznének neked addig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Én a dvdfutarról rendeltem meg.De asszem személyes átvételre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Szüleid sem kölcsönöznének neked addig? Igazság szerint időm se lesz nézni. Jövő csütörtökön pl. éppen két beadandó fölött fogok izzadni, miközben a szigorlataim miatt izgulok... nem is baj, ha a vizsgaidőszak után, már nyugiban ülhetek le A FILM elé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Én a dvdfutarról rendeltem meg.De asszem személyes átvételre Személyes átvétellel pont annyiba kerül, mint ha kiszállítják vidékre az Xpress-től. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Igazság szerint időm se lesz nézni. Jövő csütörtökön pl. éppen két beadandó fölött fogok izzadni, miközben a szigorlataim miatt izgulok... nem is baj, ha a vizsgaidőszak után, már nyugiban ülhetek le A FILM elé. Az a lényeg, hogy addig le leszel foglalva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Skacok csak tudatni szeretném veletek! Kint van a dvd.... A MAGYAR DVD FENNT VAN MÁR A NETEN!!!! 5.1 magyar 5.1 angol menü, stb....orosz nélkül.... Szal ha vki nem bírja ki a 9 napot az szedje le, de sztem ha ennyit vártunk érte akkor várjunk még 8 nap és 12 órát!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hát jól rákéne csapni annak a kezére, aki feltette a magyar változatot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hát, ha ennyit vártam ziherhatszáz, hogy most már akkor se szedném le, ha puskával kényszerítenének. Különben is, ahogy mostanában müxik a netem, előbb megjelenik, minthogy lejönne Másrészt, bár szeretném megvenni dec. 1-jén lehet nekem is csak egy héttel később lesz meg, színtén anyagi okokból... Bár remélem, hogy kivételesen e hónap végén megmarad a pénzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hát jól rákéne csapni annak a kezére, aki feltette a magyar változatot... Lehet, hogy valami házilag összecsapott valami... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hát jól rákéne csapni annak a kezére, aki feltette a magyar változatot... Baltával :vfuckoff: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hát már én se töltöm le Én már hónapokkal ezelött félretettem a pénzt, ott virít az asztalomon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hát jól rákéne csapni annak a kezére, aki feltette a magyar változatot... Lehet, hogy valami házilag összecsapott valami... Meglehet, de már könnyen az is meglehet hogy valaki feltöltötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Az biztos, hogy ha megjön a film, akkor este megyek haverhoz, és a projektoron nézzük meg. Viszek 4 sört is. :wink: Már alig várom. :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Tudom,hogy szentségtörés,de nagy a kisértés és rohadt dolog a várakozás.Ha leszedném csak és kizárólag a szinkron miatt.Csak azért,hogy meghallgssan,hogy milyen lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Tudom,hogy szentségtörés,de nagy a kisértés és rohadt dolog a várakozás.Ha leszedném csak és kizárólag a szinkron miatt.Csak azért,hogy meghallgssan,hogy milyen lett. Nekem még azért se lenne értelme... Számítógpes hangrendszerem nem 5.1-es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hát jól rákéne csapni annak a kezére, aki feltette a magyar változatot... Lehet, hogy valami házilag összecsapott valami... BIZTI HOGY NEM, EREDETI RELEASE!!! DE kell a francnak csak azert mondtam hogy tudjuk dec. 1 meg fog jelenni, szal már készen van, nem lesz olyan h csuszatatjak tovabb vmi okbol kimenoleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Na akkor már minden biztos a specifikációkat illetően. Még a magyar szinkron is. Vajon hogy fog majd mutatni a "language" menüben? "magyar dolby digital 5.1 EX". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Vajon hogy fog majd mutatni a "language" menüben? "magyar dolby digital 5.1 EX". Csudaszépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.