Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. A jedi tanács "beválaszja" Anakint tagnak,de nem kap mesteri címet. Elegem van már a nyálcsorgatásból. :shock: Egyébbként nekem alapból a Power dvd játsza. Sajna nekem nincs olyanom, mert csak demo verziót töltöttem le, ami már lejárt. Átküldjem a cracket, vagy serialt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. A serialt megköszönném! THX! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Ejnye-bejnye. Senki nem tervez, olyat, hogy megvárja a Jézuskát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Ejnye-bejnye. Senki nem tervez, olyat, hogy megvárja a Jézuskát? Én nem nézem meg, mondtam. De DVD lejátszó progi akkor is kell, mert a gépen nem tudok DVD-zni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Én is most fogom megenzi mert gondok voltak a géppel. De mindja nézem! VOB-power dvd, vagy windowamediaplayer 9.0 ás minimum. Sztem jó lesz!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. (szerkesztve) Ejnye-bejnye. Senki nem tervez, olyat, hogy megvárja a Jézuskát? Jézuskát?!?!?Még a Mikulás késő lenne! Szerkesztve: 2008. Január 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. (szerkesztve) Én is most fogom megenzi mert gondok voltak a géppel.De mindja nézem! VOB-power dvd, vagy windowamediaplayer 9.0 ás minimum. Sztem jó lesz!!! ÉS ÖRÜLÖK HOGY E KINCSET MEGOSZHATTAM VELETEK! Szerkesztve: 2008. Január 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. ODY!!! ezt ne hagyd ki! Tűéles kép!!!kiváló kép! na meg az 5.1 magyar hang!!!!! jó a mai napom, ejhhaaa:))) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. ÉS ÖRÜLÖK HOGY E KINCSET MEGOSZHATTAM VELETEK! Köszi a többiek nevében is!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Csatlakozom Odyhoz.Nagy vagy jedi master yoda :41: :57: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. ODY!!!ezt ne hagyd ki! Muszáj kihagynom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. ODY!!!ezt ne hagyd ki! Muszáj kihagynom. HA tudnád milyen erő lakozik ezen a dvd-n!!! Az a jelenet van rajta SPY ON THE CHANCELLOR magyarul elfelejtettem.. NÉZZD MEG!!!!!TŰÉLES KÉP, tökéletes hang!!! fantasztikus!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. ÉS ÖRÜLÖK HOGY E KINCSET MEGOSZHATTAM VELETEK! Köszi a többiek nevében is!! Nagyon szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. JMY. Sejtem, hogy nagyon szép lehet a kép, de akkor is ellenálok! Hatalmas élmény lesz majd 9 nap múlva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Srácok!Az egyik haver épp most nézi és rámcsörgött,hogy a magyar szinkron keverése istenkirály lett.Hívott,de még tartom magam :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nem vagyok egy szinkronpárti, de már nagyon kíváncsi vagyok erre a magyar szinkronra!!! :shock: (már tiszta nyál ez a topic ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nem vagyok egy szinkronpárti, de már nagyon kíváncsi vagyok erre a magyar szinkronra!!! :shock: (már tiszta nyál ez a topic ) Azt mondta,hogy nagyon nagyon üt a keverés.Na most az,hogy kinek mit jelent a jó az már más kérdés. Sziasztok jó éjt! Azt hiszem,hogy édes lesz az álmom :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Ma felmentem egy torrent oldalra(ahova minden nap benézek, hátha van valami új).Mit látok?A magyar dvd-t.Azt a káromkodást amit levágtam.Elöszőr is, hogy a francba kerülhet ki 9 nappal a megjelenés elött?Másodszor aki felrakta nincs lelke?Ez mégiscsak egy Star Wars film, nem egy átlagos alkotás.Nincs az a pénz amiért letölteném.Azt az embert azért szivesen látnám egy akasztófán lógva, aki felrakta. Nekem jövő pénteken lesz meg. Olvastam, hogy néhányatok a neten keresztül rendeli meg.Nem féltek attól, hogy a posta összebassza a borítót?Én elmegyek személyesen a Westendbe és én akarom kiválasztani az enyémet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Ma felmentem egy torrent oldalra(ahova minden nap benézek, hátha van valami új).Mit látok?A magyar dvd-t.Azt a káromkodást amit levágtam.Elöszőr is, hogy a francba kerülhet ki 9 nappal a megjelenés elött?Másodszor aki felrakta nincs lelke?Ez mégiscsak egy Star Wars film, nem egy átlagos alkotás.Nincs az a pénz amiért letölteném.Azt az embert azért szivesen látnám egy akasztófán lógva, aki felrakta.Nekem jövő pénteken lesz meg. Olvastam, hogy néhányatok a neten keresztül rendeli meg.Nem féltek attól, hogy a posta összebassza a borítót?Én elmegyek személyesen a Westendbe és én akarom kiválasztani az enyémet. ÉN is WESTENDBEN Mediam. ben veszem majd meg csütörtökön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Az anyámat levadászom Isteni a kép. Eddig azt hittem, az SW4-5-6 és Alien képét nem lehet túlszárnyalni, de ez ultrabrutál. Ez már nem is tűéles, ehhez már új fogalmat kell bevezetni. Én valszeg az Xpressen keresztül jutok majd hozzá, ez már nálam hagyomány. És az eddigi DVD-mel se volt baj (pedig hoztak már ki pár díszdobozt), remélem ezzel se lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Nállam is az xpress-es rendelés a hagyomány.Egyébbként nem barmolják össze a borítót,főleg mióta nem a posta szállítja ki,hanem egy futárszolgálat.Így tudják biztosítani,hogy a rendeléstől és a megjelenéstől számított másnap már ott is van a kezembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Ja,és egyébbként, 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. ÉN is WESTENDBEN Mediam. ben veszem majd meg csütörtökön. Jó olvasni, hogy más is ott veszi meg közületek, ahol én Westend Media Markt Meglátom, mit tehetek azért, hogy már 12.01-én legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Az Xpress nagyon korrekt cég. Eddig mindegyik SW filmet tőlük rendeltem, és csak a haver EPII-es példánya volt gyári hibás, de azt is posta fordultával cserélték. Egyébként amióta futárszolgálat van, azóta pedig teljesen biztonságos a rendelés. Ráadásul a neten ők árulják legolcsóbban a ROTS-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Ja,és egyébbként,8 Üres a polc . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Üres a polc . Még nyolc napig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Üres a polc . Még nyolc napig. Nekem nyolc. Hamar eltelik. Lehet először csak VHS-t veszek. Bár mivel van a dávidon szinkron is... nem győzöm mondani, hogy az 1-2-vel együtt szerettem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. nem győzöm mondani, hogy az 1-2-vel együtt szerettem volna. Biztos lesz úgy is, csak kicsit többet kell várnod rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Biztos lesz úgy is, csak kicsit többet kell várnod rá. Na de vajon mennyit? Mert engem is módfelett érdekelne egyben a három film. Mivel Sziszhez hasonlóan még nincs meg az epI-II. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Ejjj Ti lányok mindig késésben vagytok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.