Jump to content

Fórum-születésnapi kvíz


Ody Mandrell

Recommended Posts

Hölgyeim és uraim, ismertetném a szabályokat.

21+1 kérdés lesz. A régi hagyományok szerint a pontot az kapja, aki a leggyorsabban válaszol az adott kérdésre. A +1-es számú, úgynevezett nagy kérdés pedig itt lesz feltéve, de ahogy azt régen csináltuk, a választ privát üzenetben kérem. Eme kérdés nehéz lesz, aminek bizony még az őslakóknak is utána kell majd néznie (bár aki kapásból meg tudja mondani, annak 10 pontot fogok odaítélni :D ). Az első 100%-ra helyes beküldő kapja meg a válaszért járó jubileumi 5 pontot, ami mondanom sem kell, könnyen átrendezheti a helyezéseket még a finisben is.

Még egy kitétel. A kérdések közül néhány a fórumlakókra fog vonatkozni. Aki magára ismer egy-egy kérdésben, az kérem, ne válaszolja meg, mert elég nagy előnye lesz. Minden fórumozót, aki bekerült, csak egyszer ér kérdés (főleg őslakosok lesznek célpontok éppen azért, hogy legyen valami hátrányuk a később csatlakozottakkal szemben).

Link to comment
Share on other sites

Szerintem annál gyorsabban fog pörögni a kvíz, Ody :D

Pontyosan ez a lényeg. Csak ha elhúzódik a dolog, az a gáz, de ez is benne van a pakliban. Kinek tűnik fel előbb, hogy ki nem írt :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information