Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. No, akkor most hót kussba maradok
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. De mi van ha valaki a macskára asziszcionál?
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. De mi van ha valaki a macskára asziszcionál? Akkor még most is gondolkozhat szegény.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Pildi kezdi állva hagyni a mezőnyt. Ez bizony a mi nagy bölcsességű Keresztapánk, a Dinasztia mozgatórugója, a Don. 10. Ki a kvízjátékunk alapító atyja és első kvízmestere?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Coce Plant
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Ody megszerezte harmadik pontját. Bizony, a fórum máig használt kvízmódszerét a nemrég hazatért Coce_Plantnek köszönhetjük. 11. Hogy hangzott a fórum első kvízkérdése?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Mit ígér a kis Anakin anyjának, Shminek, mikor elbúcsúzik tőle az első epizódban?
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Mit ígér a kis Anakin anyjának, Shminek, mikor elbúcsúzik tőle az első epizódban?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Mit ígér a kis Anakin anyjának, Shminek, mikor elbúcsúzik tőle az első epizódban?
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Na erre meg sem próbáltam válaszolni.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Ki az sw atyja? Jó lett volna pedig elsőnek
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Na erre meg sem próbáltam válaszolni. A többiek jó gyorsan megtalálták a választ, én így már be sem írtam
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. És Ody beérte Pildit. Mit ígér a kis Anakin anyjának, Shminek, mikor elbúcsúzik tőle az első epizódban? - volt olvasható a legelső kvíz legelső kérdéseként. 12. Ki jut eszetekbe erről az igen különleges fickóról?
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Egyébként fogadni mertem volna a többi kérdés alapján, hogy az Obira vonatkozó kérdés Locke lesz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Ody megszerezte a vezető helyet. John Lock nem más, mint Obi1 avatarja. 13. Kinek a ?tollából? származik az alábbi hozzászólásrészlet? Chapter One A házigazda. 2005. június. 17. Látszólag semmitmondó dátum, leszámítva azokat, akik ilyenkor ünneplik születésnapukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat, és még sorolhatnám. Ezen az egyszerű, gyakorlatilag semmit sem mondó napon született meg a SAGA fórum. Nem vitás, hogy az ötlet régebbről származik (valahol a Prequel kedvelők fórumán gyökeredzett), de megvalósulása ehhez a naphoz köthető. A fórum motorja beindult, s a tagok létszáma egyre nő. Olyan ez, mint mikor húsz-harminc ember házibuliba megy, ahol a zenét Figrin D'an és együttese szolgáltatja, a piát a Cantina bár állja, a tulajdonos pedig nem más, mint maga a híres pod race versenyző, Ody Mandrell.
Ajánlott hozzászólás