Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája 1 órával korábban, Iqvi írta:NemSebaj, nekem Ő! De köszi a választ!
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája 7 órával ezelőtt, csoli1138 írta:A baljós árnyakban hivatalos amúgy, hogy Tatooine-on az Ő lenne?Ami azt illeti, @Iqvi válasza téves, mert az ep1-ben Quinlan Vos szerepel. A Minden ami Star Wars című forráskönyv tette ezt hivatalossá.
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Szerző Ez az első posztban lévő érdekességekben is szerepel:"- Quinlan Vos először a Star Wars: Repulic (Köztársaság) című képregénysorozat tizenhetedik részében, a Emissaries to Malastare ötödik füzetében jelent meg. A karaktert egy az ep1-ben feltűnő háttérszereplő ihlette, aki ugyanabban a kocsmában üldögélt, mint Sebulba. Bár a filmben eredetileg ismeretlen szereplő volt, két retcon hatására először ismeretlen kiffu, majd konkrétan ő lett Quinlan Vos, aki beépült a tatooine-i alvilágba."
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Hát ezt éreztem én, vagy akkor valahol emlékeztem rá. Helyes!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.