Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Vader-nek nem hús-vér végtagja volt. De, mert már pl az EP III ban megkapta a nevét, mielőtt Mustafarra ment A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 5 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. De, mert már pl az EP III ban megkapta a nevét, mielőtt Mustafarra ment Na de mikor vágták le a hús-vér kezét? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. (szerkesztve) Hány kéz és nem hány személy Szerkesztve: 2010. December 30. - Nabopolasszar A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. De, mert már pl az EP III ban megkapta a nevét, mielőtt Mustafarra ment Közben rájöttem. Nekem az EP6-os jelenet ugrott be. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. A Mustafaron egy még volt neki. Az meg is maradt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Anakin Luke Jango Zam Windu Dooku Bazz, Zam jó, de Jangonak csak a pisztolyát "ütötték" ki szerintem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. (szerkesztve) Először is Anakin jobb karját vágta le Dooku - 1 aztán Anakin az ő mindkét kezét - 2 majd Mace Winduét is - 1 ezután Obi-Wan Anakin maradék kezét - 1 végül Vader Luke-ét - 1 Ez pedig összesen 6. Ó, és Zam kezét is levágták, és őt a nevén szólította Jango. Akkor Rogé az első helyes válasz! Szerkesztve: 2010. December 30. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Az meg is maradt. Biztos, hogy a művégtagját vesztette el? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Na de mikor vágták le a hús-vér kezét? jaj, most tök mindegy amúgy Vader vagy Anakin. Mindkét változatban helyes a számadat. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. (szerkesztve) Biztos, hogy a művégtagját vesztette el? Nem, igazad van. Most írta Milán is. kolmilan. Zam Wesselt kihagytad. szerk: szerk-mégsem. Szerkesztve: 2010. December 30. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Zam nem jó nem mondják a nevét. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. jaj, most tök mindegy amúgy Vader vagy Anakin. Mindkét változatban helyes a számadat. Mivel nem embert kérdeztek, hanem kezet, így tényleg tök mindegy. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. kolmilan. Zam Wesselt kihagytad. Igen, javítottam, őt a nevén szólította Jango... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Zam nem jó nem mondják a nevét. Jango mondja. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Jaja, Zam is jó. Elhangzott a neve A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Húúúú de nagyon meg kéne néznem a filmeket újra. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Akkor gratula Rog -nak. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Húúúú de nagyon meg kéne néznem a filmeket újra. Én a BD -re várok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Én a BD -re várok. Én meg a jövő hét végére. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Én meg a jövő hét végére. Akkor TCW, jön Opress! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Akkor TCW, jön Opress! Azt már én is nagyon várom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Akkor TCW, jön Opress! Igen de meg akarom nézni a 6 filmet is. Itthon voltam 3 és fél hétig de nem sikerült. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 114 00:10:16,527 --> 00:10:19,803 Zam! Több hibát nem követhetünk el. A végső sorrend: 1. Oldfighter - 4 pont 2. Darth Sky - 2 pont 2. danityu - 2 pont 4. Ody Mandrell - 1 pont 4. Rog - 1 pont Gratula a győztesnek, a pontszerzőknek, meg mindenkinek, aki részt vett! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás