Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
No ilyen fullhiperlegális cuccról még nem is hallottam. Ez nem inkább valami demóanyag akkor? :)
Ez egyrészt demo anyag, mert ingyenesen megkapjuk a Windows ha egyetemisták vagyunk, hogy aztán mikor befejeztük a sulit akkor kis összegért teljes Windowst kapjunk (bár reklámban alapból teljes Windowst mondanak :) ). Ez a beetetés része...
Hozzászólás ideje:
Ez egyrészt demo anyag, mert ingyenesen megkapjuk a Windows ha egyetemisták vagyunk, hogy aztán mikor befejeztük a sulit akkor kis összegért teljes Windowst kapjunk (bár reklámban alapból teljes Windowst mondanak :) ). Ez a beetetés része...
Aham, na így már értem.
Hozzászólás ideje:

Hoppá! Amazon szerint Október 23-án jön a TFU :D

http://www.amazon.com/Star-Wars-Force-Unle...9696&sr=8-3

Szerk: Írtam a forgalmazónak és a Cd Galaxisnak is. Kíváncsian várom a válaszukat :)

Szerk2: CD Galaxis írt, hogy külföldön csúszik a megjelenése, az amazonról fogalmuk sincs, miért ír ilyeneket, kb. decemberbe várható a megjelenés :D

Hozzászólás ideje:

Én túlságosan nem estem hagyat tőle, de tuti, amint elkezdek vele játszani, elragad a hév :D

Nekem picit gyengusznak tűnik az a Wampa bukfencezés :) Túl darabos.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Lesze....khm.....megjelent a TFU :)

Nem semmi a gépigénye a nyavajásnak. Ebből vagy elektric bugi lesz vagy diavetítés még nekem is.

:D nem mondod! :D

No akkor remélem a mai BGS-n is PC-s lesz és kipróbál6om :D

Szerk: Most beszéltem Lucassal, már küldi is a tesztpéldányt :D

Hozzászólás ideje:
Jó sik exclusive fotót kérünk :D Ha lesznek hosstescsajok, róluk is :D
Ez csak természetes :)

Amúgy milyen masinád is van? :D Milyen oprendszered? Mert nálam csak az SP2 a bibi :D

Na jó, a posta nagyon lassú várok még pár napot amikor sok postás fog rajta dolgozni, mert ez így nagyon nem jó :D

Hozzászólás ideje:

Engem a mérete aggaszt. 16 Gb-om van, ez a nyavajás 14 Gb-os (remélhetőleg a feltöltő állatja be is csomagolta még...) és még 23-at akar telepítésnek? Honnét a f*szomból szopjak a gépemre 37 (+14?) Gb-ot? :)

Hozzászólás ideje:

Akkor meg pláne. Ez nem ma lesz kipróbálva... Majd ha lesz fölös pénzem, lehet inkább megveszem, helytakarékosabb, a játék meg úgyis megéri (bár pillanatnyilag nem ez a játék áll a vásárlási listám élén, de előre csúszhat).

Hozzászólás ideje:
Ez csak természetes :)

Amúgy milyen masinád is van? :D Milyen oprendszered? Mert nálam csak az SP2 a bibi :D

Na jó, a posta nagyon lassú várok még pár napot amikor sok postás fog rajta dolgozni, mert ez így nagyon nem jó :D

Nálam is az SP2 lesz(?) a bibi. Azonban agyalok, hogy leszedjek e egy Win 7 verziót. Minden esetre ha nem műxene az SP1-es Vistán akkor legfeljebb kiírom (jegelem) a játékot egy ideig. Helyem az szerencsére van vinyón. :D
Hozzászólás ideje:
Engem a mérete aggaszt. 16 Gb-om van, ez a nyavajás 14 Gb-os (remélhetőleg a feltöltő állatja be is csomagolta még...) és még 23-at akar telepítésnek? Honnét a f*szomból szopjak a gépemre 37 (+14?) Gb-ot? :)

Bár nem ismerem anyagi helyzeted, de gy 120-as vinyót marha olcsón lehet venni.

Különben most láttam meg a kicsikét, már szedem is.Ilyenkor áldom az eszemeet, hogy baromi gyors netet kötettem be.

Hozzászólás ideje:
Nálam is az SP2 lesz(?) a bibi. Azonban agyalok, hogy leszedjek e egy Win 7 verziót. Minden esetre ha nem műxene az SP1-es Vistán akkor legfeljebb kiírom (jegelem) a játékot egy ideig. Helyem az szerencsére van vinyón. :)

Mindenképp rakd fel a Win 7-et.A valaha volt legjobb Windows.Százszor jobb mint a szutyok Vista.

Hozzászólás ideje:
Különben most láttam meg a kicsikét, már szedem is.Ilyenkor áldom az eszemeet, hogy baromi gyors netet kötettem be.

400-as vinyóm van, csak teli. Ki kéne írni sok mindent, de az anyagi helyzetem pillanatnyilag olyan, hogy 10 DVD-t is csak havi egyszer engedhetek meg magamnak.

Oldi: ez kivételesen sehol. Legalábbis nálam lassan fél éve fenn van, és semmi kínom vele. Az eddigieket fél évvel a telepítés után már gyűlöltem :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.