Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Én ilyenekre sajnos nem emlékszem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Másfélszer A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Én ilyenekre sajnos nem emlékszem. Szerintem ez nem hangzott el a filmekben. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerintem ez nem hangzott el a filmekben. Leia jelképe se A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Másfélszer gyorsabb a fénysebességnél és birodalmi cirkálókat rázott le 1/20-ad másodperc alatt. Ez minden, amire emlékszem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerintem ez nem hangzott el a filmekben. De biztos ki lehetne következtetni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Másfélszer Na jó, de melyik A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Másfélszer gyorsabb a fénysebességnél és birodalmi cirkálókat rázott le 1/20-ad másodperc alatt. Ez minden, amire emlékszem. Ezt a Falconra mondja. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Na jó, de melyik A TIE Fighter. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Na jó, de melyik Legyen az A-szárnyú A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. A TIE Interceptor másfélszer gyorsabb. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Oldie is bezsebelt egy pontot. Testhez álló kérdés volt neki Leia milyen szektort mondott a kiürítés vezetőnek, hogy hova menjen az összes csapat a hoth-i evakuálás során? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. A fény gyorsabb nála, 1.5 -szür- A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. 17 -es szekrot. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. 12-es szektor A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Egy fél helyes válasz már született A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. 15 és 17 -es szektorba. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. 5-7 -es szektor. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. (szerkesztve) 5-7 szektor. Ody megelőzött Szerkesztve: 2011. Január 28. - Embo A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Most meghallgattam és nem mond szektort, csak azt, hogy mindenki menjen a hajókhoz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. 5-ös és 12-es szektor A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. 3-T-8 -as szektor. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Gyerekek, ebből most már lottózás lett? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Most meghallgattam és nem mond szektort, csak azt, hogy mindenki menjen a hajókhoz Most meghallgattam én is, és képzeld: mond A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Gyerekek, ebből most már lottózás lett? Itt a piros, hol a piros lassan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Gyerekek, ebből most már lottózás lett? Lassan úgy néz ki. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. 5, 17 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. BINGÓ! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. BINGÓ! Ja. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Phobos, az egész számok halmazán játszunk? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás