Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Lesz helyes válasz vagy ezt is léptessük? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Déli 12-es szektor. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Sky megint a semmiből feltűnt és helyesen válaszolt Achbar admirális a 2. forgatókönyv-változatban jelent, meg de nem a már ismert külsővel. Hogy írta le a forgatókönyv a kinézetét? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Hoppá, égtáj is bekerült A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Phobos, szerintem ha ilyen kérdéseket tolsz, jobb ha önmerényletet végzel el, mielőtt megtalálunk A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. K*bbe Phobos. Még én se vagyok ekkora geek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Phobos, szerintem ha ilyen kérdéseket tolsz, jobb ha önmerényletet végzel el, mielőtt megtalálunk Jaj nekem. Majd a következő kérdés előtt erre jobban válaszolok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. K*bbe Phobos. Még én se vagyok ekkora geek. Elég szégyen. Elég szégyen A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Elég szégyen. Elég szégyen Dzséjt tudná... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. K*bbe Phobos. Még én se vagyok ekkora geek. Pedig az eddigi 2 kvízemből lehetett számítani rá, hogy nem lesznek könnyűek a kérdéseim. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Jaj nekem. Majd a következő kérdés előtt erre jobban válaszolok El is várom az alapos körülírást A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Pedig az eddigi 2 kvízemből lehetett számítani rá, hogy nem lesznek könnyűek a kérdéseim. Ezek nem hogy nem könnyűek, hanem baromi nehezek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ody, rémlik még a Fanboys geek kérdésköre? Gondolj bele ha Phobos ilyennel operálna most A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ezek nem hogy nem könnyűek, hanem baromi nehezek. Igyekeztem Eddig a keresési gyorsaság nagyban számított. Nálam inkább a valódi tudás érvényesül A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ody, rémlik még a Fanboys geek kérdésköre? Gondolj bele ha Phobos ilyennel operálna most Azok könnyű kérdések voltak. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Igyekeztem Eddig a keresési gyorsaság nagyban számított. Nálam inkább a valódi tudás érvényesül Beléd is, beléd is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Azok könnyű kérdések voltak. És nem mindig témába vágóak. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ody, rémlik még a Fanboys geek kérdésköre? Gondolj bele ha Phobos ilyennel operálna most Ha-ha-ha Pedig nem lehetetlen megválaszolni őket, lévén én is valahol megtaláltam őket A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Igyekeztem Eddig a keresési gyorsaság nagyban számított. Nálam inkább a valódi tudás érvényesül Oh, jaj, akkor én totál tudatlan vagyok. Inkább vasalnom kéne. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ha-ha-ha Pedig nem lehetetlen megválaszolni őket, lévén én is valahol megtaláltam őket Ember, te könyvesboltban melózol, részedet képezi, hogy a legutolsó sor, legfelső polcán keresgélj Na most mi nem vagyunk ennyire elvetemültek A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerintem ne erőltessük a kutya se találja, tudja. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerintem ne erőltessük a kutya se találja, tudja. Hm... 40-ig várok. Akkor jön a köv. kérdés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. 40 van. Légyszí ne öljetek meg ezen kérdés miatt, azzal számoltam, hogy lesz Dzséjt is Jabba őrségébe tartozó 3 egyén fajának vagy magának a karakternek a neve egy 1951-es Sci-Fi filmből származik. Melyik ez az alkotás? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. A nap mikor megállt a Föld. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Barada A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. The Day The Earth Stood Still A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. The Thing! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ody, ügyes vagy! A Jedi Visszatérben látható a második Halálcsillagon egy 2-es szériába tartozó fekete astromech droid. Hogy hívták? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Bazzeg,megint félreolvasok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. R4-I9 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás